+1 oy
1,253 göst.
Diğer kategorisinde (555 puan) tarafından
Bu olay beni çok etkiledi birsuru narin gibi çocuk var kaybolan hiç olan heba olan 

Ama narin göz önünde diye sanırım okadar üzülüyorum ki şimdi aklıma geldi gene ağladım 

O küçücük çocuk nasıl korktu belki nasıl acı çekti düşünmesi bile yürek sızlatıyor ismi gibi narin 

Çünkü o daha sekiz yaşında idi o narin'di

11 Cevaplar

+2 oy
(631 puan) tarafından
Dün ben birde s.alak gibi çocuğun gömüldüğü yerden çıkarılırken videosunu izledim. Hiç aklımdan çıkmıyor:( keşke bakmasaydm
(555 puan) tarafından
Ciddimisin:(
(631 puan) tarafından
Evet ya kucuck çocuk yazık ettiler çocuğa vallahi billahi. Ama Allah belalarını bu dünyada versin inşallah
(555 puan) tarafından
Nasıl elleri gider ya o daha melek bişi bilmez bişi gorduyse bile çikolata verir gene susturursun oldurmek ne ya
(631 puan) tarafından
Elleri kırılsın
tarafından
Narının mi canım
(631 puan) tarafından
Narinin niye eli kırılsın kız Allah askina. Bunu yapan canavarların elleri kırılsın
tarafından
Kız o değil ya omu gömülmüş nerden duydun bu haberionu diyorum
(631 puan) tarafından
Ha kız :D Telegramda izledim. Anne feryat ediyordu jandarmalar çıkardı gömüldüğü yerden. Petrolde çalışan adamın ifadesiyle bulundu gömüldüğü yer
(2,689 puan) tarafından
Hangi telegram sitesi canım adını soyler misin
tarafından
İnanmıyorum ya Allah belasını versin amcanın
(631 puan) tarafından
Olay telegram. Sayfanın adı bu canım.
tarafından
Telegramim yok eşimden bakarım akşam inşallah doğru değildir ya
(631 puan) tarafından
Doğruymuş canım eşimle baktık bizde doğru değil sandık ama gerçekmiş :(
tarafından
Of ya çok üzüldüm her gün bunu düşünüyordum ben
(555 puan) tarafından
Oy o tarlada mi çıktı
(631 puan) tarafından
Evet o tarlada çıktı resim atıyorm
tarafından
Bekliyorum canım ben resmi merak ettim
(1,245 puan) tarafından
Canım yorumuna atlıyorum hakkını helal et de telegram O sayfanın linkini atabilir mısın bulamadım
(1,537 puan) tarafından
Ayyy ne diyorsunuz ya gerçek mi acaba bulundu mu şimdi cesedi
(1,245 puan) tarafından
İnternette hala bulunamadı dıyor
(631 puan) tarafından
Attım smdi resimi
tarafından
Böyle olaylar telegram da yayılıyor önce canım bide RTÜK engeli varya vermezler internete
(631 puan) tarafından
Yayın yasağı var çünkü hala :( bu aile zaten Palu ailesi gibi çarpık iliskiler içindeymiş
(1,245 puan) tarafından
Yaa üzüldüm valla kıme güvenecez artık pekı neden öldürmüş acıklandı hoş bır onemı yok da
(631 puan) tarafından
Bu amca aynı zamanda tefeciymis ve muhtarmis mahallediker organ için öldürmüş olabilir diyo veya bedeninden para kazanmak için satmış o sırada ölmüş olabilir diyo. Daha net değil ama bilmiyorum hic normal degil
(555 puan) tarafından
Ya madem bu u biliyor herkes annede biliyodur nasıl gönderir yaa
(1,550 puan) tarafından
Ya kuzu o kanalı telegramdan bulamıyorum net ismi nedir
(631 puan) tarafından
Annenin zaten amcayla ilişkisi varmis. Belki bu yüzden bsi demedi. O amca birde narının abisine de tecavuz etmis.
(631 puan) tarafından
Başka kanal söyleyim bir saniye
(292 puan) tarafından
Tövbeler olsun çay burnumdan cikti
(1,245 puan) tarafından
Ohaaa abısıne de Mı tecavüz etmıs anne nasıl o adamı koruyabıldı o zaman ya aklım almıyor nasıl bu adamla ılıskısı olabilir
(555 puan) tarafından
Nerden duyuyosun bu açıklamaları canım
(600 puan) tarafından
Narinle abisi amcayla annesini yatakta yakalamış erkek dayak yemiş tecavüzü bilmiyorum. Kız da öldürülmüş o anneye lanet gelsin
(631 puan) tarafından
Canım kanali buldum resim atıyım istersen ama haberi kaldırmışlar yasaktan dolayı
(555 puan) tarafından
Ay canım ya
(292 puan) tarafından
Yani tamam da yasak neden bu kadar şeylerde olmadi da bunda neden yasak oldu. Canlı yayında geçen gün arama kurtarma ekibi yaşadığını söyledi canlı dedi. O gün yasak geldi. Madem ölü bulundu niye söylemiyorlar yada battaniyedeki narinse. Çok garip anlamadım valla
(631 puan) tarafından
Valla bende anlamadım o kadar olaylar oluyor hiç bir şeye yasak yok. Kucuck bir çocuğu vahşice öldürüyorlar abisine tecavuz ediyorlar. Anasını kandırıyorlar buna yasak geliyor
(600 puan) tarafından
Anasını kandıran yok. Anası amcayla birlikte zaten cnm
(1,550 puan) tarafından
Atsana kuzu
(2,976 puan) tarafından
Bu zamana kadar Sağ kalması mümkün değil ki zaten ah yavrum
(6,305 puan) tarafından
Sayfa linkini atar mısın canım yaziyorum çıkmıyor
(2,765 puan) tarafından
Çocuk daha bulunmadı ki nasıl çıkarılma videosunu izlionnn
(631 puan) tarafından
Bulundu canım amcası gömmüş cocugu. Sende izleyebilirsin. Yayın yasağı olduğu için Tv'de yayinlayamazlar
(403 puan) tarafından
Allah Türk askerınden razı olsun  enazından aydınlandı kımsenın yaptıgu yanına kalmayacak
(101 puan) tarafından
Yaa ne bulunması,  iç işleri bakanı açıklama yaptı tek temennimiz sağ bulunması diye her kafadan bir ses çıkıyor susun
(1,550 puan) tarafından
Kilo almayan biri, Telegram indirdim haberi görmek için dediğin kanal bile çıkmıyor.
(101 puan) tarafından
O battaniye haberi youtbede var canım masal anlatıyorlar,  açıklamada sağ bulunmasını temenni ederim diyor bakan. Ölse yada noldugu bilinse niye saklasinlar öldü denip kapatırlar olayı
(2,689 puan) tarafından
Cinayet ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak suçlarından tutuklanması demek kaçırılma ve cinayet gerçekleşmiş demek olarak algılıyorum ben ama
Göz altı değil sonuçta adam tutuklanmış demek ki cinayet delili bulmuşlar diye düşündürüyor bu açıklamalar
(101 puan) tarafından
Hdp nin başkenti belki sattı teröristlere çocuğu.  Muhtar bide dağa yakın bölgede çıkan yangın vs.
(600 puan) tarafından
Olabilir mi öyle bişey ya m Diyarbakır dayım ama ilk defa duyuyorum bu dediğini ballizencefil
(101 puan) tarafından
Adalet bakanı sabah açıklama yapıyor amca hapiste ve tek temennimiz sağ bulunması diyor. Namus meselesi vs olduğunu sanmıyorum
tarafından
Yok artık hdpye mi attınız suçu :⁠‑⁠X
(555 puan) tarafından
Ne alaka satsa gidip jandarmaya çocuk yok diye ihbar ederlermi
(101 puan) tarafından
Anne olmamış zaten baba olmuş. Baba il dışında çalışıyor neyden haberi varki adamın.
(101 puan) tarafından
Öldürseler  mi gidip kayıp derler alla askina
(172 puan) tarafından
Geçen bir postun altına da yazmıştım ablamın yakın arkadaşı ablama anlatıyor diyor ki benim amcam  milletin çocuklarını dağa kaçırıyordu en sonunda benim kardeşimi aldı götürdü sonra da cenazesi geldi diye kimse de bir şey yapamamış adamın yanına kar kalmış
(101 puan) tarafından
Çok siyasi konuşmak istemiyorum ama ne kadar vasıfsız da olsa muhtar yani hemde malum konumdan vs. Vs ben böyle olduğunu düşünüyorum.
(172 puan) tarafından
Ben de siyaset sevmem ama bunlar da hayatın gerçeği maalesef
(259 puan) tarafından
Emin misin :(
 Narinin yüzünü gördünmü

Aslinda ne olduğunu biliyoruz ama kabullenmek istemiyoruz hâla bir umutla belki diyoruz yazik ettiler kizza :(
(9 puan) tarafından
peki siz annesinin amcasiyla yatakta oldugunu nsl uyduruyorsunjz allah askina biri bir seyy diyor sizde dogrulari bilmeden konusuyorusunjz annenin halini görmuyomusunuz bunla hepsi iftira
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ne yazık ki amcası zarar vermiş zavallı çocuğa yoksa neden gözaltına aldı kar ki şüphe varki aldılar 
(555 puan) tarafından
Pislikler
0 oy
(631 puan) tarafından

image

videoyu çok yakınlastirarark çekiyorlar o yüzden görüntü bozuk. Sağdan 4. Ve 5. Adamın elinde battaniye var narin orda iste :'(
(555 puan) tarafından
Ay evet bu vido insatada vae devami yok Allah belasını versin ya
(6,265 puan) tarafından
Belliydi zaten :(
(555 puan) tarafından
Oy narin küçük narin hakkini helal et
(631 puan) tarafından
Evet yaa tiktoktada var videosu çok kötü ya
0 oy
(6,265 puan) tarafından

Bnm oğlumda 8 yasinda . Aklım almıyor nasıl kiyiliyor bu sabilere :(

(555 puan) tarafından
Oyy oyy
0 oy
(665 puan) tarafından
Ah Allahım yarabbim insan nasıl dayanır buna ya dua ettim bulunur sağ salim diye doğruysa çok zor ya :(
(555 puan) tarafından
Çok zor
(555 puan) tarafından
Ama onaileye değil bize zor sana bana zor
(665 puan) tarafından
Allahım korusun bütün evlatlarımızı yarabbim
0 oy
(671 puan) tarafından
Kızları gömüldüğü yeri tespit edilen tiktokta videolar var dediniz link atar mısınız. Sosyal medya kullanmıyorum haberlerde de hep aynı şeyler var.
0 oy
(631 puan) tarafından

image

bu sayfada vardı ama bulamadım tekrar
0 oy
tarafından
Ay olmuş mu 
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Çok kötü bir durum insan evladına bakıp üzülüyor hepimziin çoluk çocuğu var hiç bir annenin yureği yanmasın okular açılıyor onunda hayalleri var son durum ne canlı bulundu mu inşallah bir pislik yapmamıştır sefersizler kim yaptıysa ne isterler küçük bedenlerde ya:(:(:(
0 oy
(10,685 puan) tarafından
Ne yapmis amcasi olayi tambilmiyorum ben 
0 oy
(346 puan) tarafından
Ahhy bende çok üzülüyorum hep aklımda rüyalarimda bile.cok zor Allah ailesine sabır versin eğer bilmiyorsa ailesi .dün burda birisi söyledi baktım youtuba cenazeyi çıkardılar ya çok üzgünüm 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 480 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 365 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,458 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 411 göst.
13 Eylül 2024 Aile kategorisinde Dacc (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 527 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 1111 (301 puan) tarafından soruldu

404,849 soru

12,127,740 cevap

36,491 kullanıcı

...