Olayı özet geçicem. Haber izliyorduk Dilan haberi vardı. Kadın çok zayıflamış dedim az sonra da haber sunucusu dedi zayıflığı dikkat çekti faln diye. Eşim de zayıflamış ama göğüsleri büyütmüş dedi. Bende küfrettim o sinirle ağzına s.çarım dedim. O da gülüyor pişkin pişkin. Noldu diye sordu. Bana bir şey söyleme konuşma benimle dedim. Hâlâ gülüyor ama sinir tepeme çıktı. Sonra sigara içmeye gitti, bana ordan rells atmış komik bir şeydi. Benimle konuşma dedim. Git çay demle dedi Bo.k iç Dilan demlesin sana çayı dedim. Neyse geldi odaya. Ben başkasının orasına burasına laf atsam hoşuna gider mi dedim o da diyor ki beni sen teşvik ettin beni ne ilgilendirirdi zayıflığı dedi. Zayıflıkla göğsün ne ilgisi var demek ki orası dikkatini çekmiş dedim. Hep yapar üste çıkmak için saçma sapan şeyler söyledi bağırdı etti. Kızım da korktu 2 yaşında kızım var. Sustu o zaman. Sonra tekrar söylenmeye başladı. Ama ben cidden kendime yediremedim. Ne alaka yani. Hâlâ yok sen teşvik ettin bilmem ne zırvaladı, ben de benimle konuşma dedim. Hâlâ konuşmaya devam etti ben de sinirlendim. Elime ne geçiyorsa fırlattım ağladım konuşma benimle git istemiyorum seni diye. Geldi vurdu. Hamilesin diye bir şey demiyorum sabrımı zorluyorsun dedi. Kaç kez koluma falan vurdu. Çocuğu da alıp başka odaya gitti. Bugüne kadar böyle bir şey yaşamamıştık. Yani gerçekten ne yapacağımı bilemedim. Gitsem gidecek yerim yok. Canım acımadı da kalbim paramparça oldu. Ben az değil 36 haftalık hamileyim. Karnım burnumda bunları hakedecek bir şey mi yaptım. Tekrar sigara içmeye gitti. Ben de arkasından gidip balkonu kilitledim. Sadece içerden açılıyor zaten. Yarım saat falan kaldı orda. En son nasıl açtıysa açtı geldi içeri.