0 oy
1,757 göst.
Diğer kategorisinde (80 puan) tarafından
Kafayı yiyecem bu kızın elinden bana git istemiyorum seni burası benle babamın evi seni istemiyoruz diyor yemin ederim sinirimden oturdum ağlıyorum 

29 Cevaplar

0 oy
(6,041 puan) tarafından

Kız bugün a 101 e gttik bana oyuncak al dyor param yok dedim babama sylum seni dovsün gözünü çıkarsın sen görürsün  dyor :D bende gülüyorum daha yeni  dile gelmiş konusyor 4 yaşında dün bastı 

(2,205 puan) tarafından
Konuşmalara bak sen çok güldüm:D istediklerini yapmadigimiz için bize öyleler, babaları her istediklerini yapar çünkü.
(6,041 puan) tarafından
Yaa evet babası habire oyincak abur cubur alıyor smdi başa çıkamıyoruz ama kızım yeni konuşmayı öğrenmiş yeni cümle kuruyor ben çok şaşirdim
-Reklam-
0 oy
(606 puan) tarafından
Benim ki de geçen babasını kovdu sonra babası markete gitti bir sürü dondurma jelibon cips çikolata almış elinde bı gördü canım babam bana mı aldın dedin o da yok annenle kendime aldım dedi başladı ağlamaya sonra şaka yapıyorum babam seni çok seviyorum dedi öpüşüp baristilar yaş 3 ..5 
0 oy
(462 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşında ve babasına çok aşırı düşkün bana bazen farklı davranıp sen git diyodu bir gün şaka yaptım gidiyorum ben diye çıkar gibi yaptım saklandım babası biraz konuştu birşeyler anlattı annene öyle davrandığın için gittj dedi.aradan 15 dakika geçti balkona çıkıp anne diye ağlamaya başladı o kadar kötü oldum ki yaptığım şakayada pişman oldum ama snra değişti öyle davranmadi daha kendime çok kızdım ama öyle bişey yaşattığım için oğluma :(
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Aaa Allah allah niyeki acaba birinden birşey mi duydu yada birimi dolduruyor acaba sende çık git bırak onu bir kaç gün aklı başına gelsin değerini anlasın 
0 oy
(317 puan) tarafından
Bir yerde okumuştum.. çocuklar yetişkinlere ceza veremeyeceğini göre onları sözleriyle cezalandırmak ister demişti..canlarını acıtmak uzmsk isterler...çünkü onlar çocuk annesinin canını yakmak için başka yapacak bisiyleri yok..

Benim oğlum.bana seni sevmiyorum sen.kotu.annesin derdi..bunu okuyana kadar çok uzulurdum...sonra dedim ki evet aslında sadece beni üzmek istiyor..umursamadım...üstünde.durmadim...ona.sadece sözlerin beni uzdugunu ama.her ne olursa.olsun onu çok sevdiğimi söyledim.her.soylediginde.tamam şuan konuşmak istemiyorum.sakinles öyle konuşalım.dedim.yada hiç cevap vermedim..şuan öyle şeyler soylemiyor...ona.gitmeye.kalkarsan yada aglarsan ne bilim.sozleri.icin.kizarsan amacına.ulasmis.olur.ve her seferinde aynı şeyi yapar 
0 oy
(18,347 puan) tarafından
Benim üç yaşında oğlan diyor bunu ( 33 aylık ) evin tapusu benim üstüme dedim hatta hiç doğru bulmam böyle şeyleri eşim dağınıklığa söylendi bende şakasına beğenmiyorsan git kendine başka ev tut dedim bende bende falan dedi eşimde anne bizi kovdu parkta yatarız artık dedi oğlum gitmiş yeni kiyafetlerini oyuncaklarını topluyor babası ile parkta yatmaya gidecekmiş :)
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Benim kızım 3 yaşına girecek sürekli git git diyor bize gidiyorum ozaman diyorum gitme diyor.cok takmıyorum:)))
0 oy
(20,030 puan) tarafından
Bunun adı elektra karmaşası. Olabikiyor. Mesela oğlumla babası yarın baba oğul günü yapacaklsr. Kızımla bizi aralarına almiyolar. Ben de bı parca bozuldum. Ama yapacak bişey yok. Zamanla düzelir. Abartılı tepkiler vermemek lazım. Ve 
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Kiz benimkide komşum var hergun gorusuruz bu aralar ona taktu kafayi kudlettt kudlettt diye karbi acikinca ona gidiyor uykusu gelince ona gidiyor.d.d..d

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 176 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,112 göst.
0 oy
13 cevap 662 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevimm12 (197 puan) tarafından soruldu

410,708 soru

12,357,949 cevap

41,203 kullanıcı

Kategoriler

...