0 oy
842 göst.
Diğer kategorisinde (1,505 puan) tarafından

Şuan gebe değilim lakin menopoz durumum var doktor bu aralar hemen gebe kalman lazım yumurtam azalmış dedi sol tarafım menopoza girmis bilmiyorum 2. Çocuk olsa hayat çok mu zorlaşıyor yoksa tek çocuk mu ben oğlum tek büyümesin istiyorum bir yanimda oglumda deprem oldu 5 aylıktı hicbirsey anlamadim doğru dürüst büyütmedim çadırda orda burda yaşadık anlamadım bile ne ara 26 aylık oldu bilmiyorum kızlar kafam karışık biraz konuşalım mı :getlost:

39 Cevaplar

0 oy
(673 puan) tarafından
Tam 2 yaş var bizim aralarında hani derler ya tek çocuk hiç çocuk iki çocuk cok çocuk diye aynı bu söz gibi gerçekten ama canları sağ olsun inşallah  bence duygularını dinle ona göre hareket et hayırlısı olsun inşallah hakkınızdan 
(1,505 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sağolun ☺️
-Reklam-
0 oy
(520 puan) tarafından
Eğer sen çocuk ıstıyorsan yap kardesı olsun menopo dıye yapma zorlansan zorlansan 2 yıl sonra büyüyüp gıdıyor  sonuçta 5 yasında wzıyetı kalmıyor yada zorlanma olmuyor . Karar senın her çocuk aynı degıl ve herkes aynı degıl 
(1,505 puan) tarafından
Yok çocuk yada menopoz için değil ben bebek bakmaya doyamadım deprem oldu evimiz gitti ortada kaldık bebeğim 5 aylıktı o zaman çadırda ilk emekledi hiç birşey anlamadım onun için bir bebeğim olsun doya doya bakayım istiyorum
0 oy
(8,412 puan) tarafından
Şuan kızim 3 aylık oluyo oğlanda 2 buçuk yaşında benim adıma rahat geçti sadece oğlan arada kıskanıyo ama seviyo yinede 
(1,505 puan) tarafından
Darısı bize o zaman böyle rahat ☺️
0 oy
(14,123 puan) tarafından
27 ay aralari iki oglum var buyuk 5 yas .zorluklari var tabi anam buyuduler bu 1 haftdir ama cok yoruyorlar
(1,505 puan) tarafından
Annelik başlı başına yorgunluk ya rahat annelik var mi
(14,123 puan) tarafından
Oyle tabi annelik cok guzel ama tabiki yorucu herkesin yasadifi seyler Rabbim hepsine saglik versin
(1,505 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(843 puan) tarafından
Bunu şimdiden tahmin etmek çok zor. Çocuğun uslu mu kıskanç mı ona göre tahmin edebilirsin. İki oğlum var aralarında üç buçuk yaş var hiç zorlanmadım hala zorlanmıyorum ki sürekli anne anne diye peşimden ayrılmayan tipler :) ama büyük oğlum uslu yaramaz degil onun katkısı var sanırım
(1,505 puan) tarafından
Bizde tam tersi büyük yaramaz ve uyku problemi çok var kıskanç değil aslında
0 oy
(203 puan) tarafından
Benim büyük oğlum 2 yaşında küçük oglum 2 aylık. İkisi de bebek ilgi bekliyorlar tabi ki zorluğu oluyor. Sonuçta çocuk büyütüyoruz ama zaman o kadar çabuk geçiyor ki insan ne yaşadığını unutuyor. Ben hamileyken nasıl olacak kardeşini kıskanacak mi falan derken şu an küçüğü iki aylık oldu bile. Bence zorluğunu düşünmek yerine çocuğunun iyiliğini düşün ve bir kardeş yap çünkü ileride niye benim de kardeşim yok deyip sitem edebilir kardeşi olanlara gıpta ile bakabilir 
(1,505 puan) tarafından
Allah hayırlısını versin inşallah ❤️
0 oy
(2,725 puan) tarafından
Tabiki de ikinciyi doğur en fazla 1 2 yıl zorluk çek ama ilerde oğlunun tek kardeş olmasından daha iyi bu ona haksızlık olur
(1,505 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun ☺️❤️
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Yok cnm hiç zor değil bnimkiler gayet iyi anlasyr
(1,505 puan) tarafından
Hadi ya darısı bize o zaman maşallah sizede
(1,788 puan) tarafından
Saol bcim
(1,505 puan) tarafından
Valla bende bugün folik asite başladım hadi hayırlısı bakalım
(1,788 puan) tarafından
Hmm anladım
0 oy
(654 puan) tarafından
Kızım 2 yaşındayken 5 aylık hamileydim ben araları 2. 5 yaş tek çektiğim zorluk oğlum uyurken kızımın kapıyı açması veya sessiz olmaması ama o da arada bir oluyor şimdi kızım 3 yaşında oğlum 8 aya girdi valla çok hızlı geçti hem ikinci çocuk daha sanki oluyor benimki de öyleydi yani ne ara büyüdü anlamadm
(1,505 puan) tarafından
Ayy maşallah ya darısı bize
0 oy
(6,097 puan) tarafından
Sen yap oluyorsa . Durumun ortada büyür bi sekilde
(1,505 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun
0 oy
(20,227 puan) tarafından
Yardımcı olmak isterim benim 3 tane evladım var hepsini peş peşe verdi Rabbim aralarında 3 yaş var hepsinin. Yalan yok zorlandımmı zorlandım ama hepsi birbirine arkadaş oldu düşünsene 3 erkek kardeş arkadaşa gerek kalmıyo birlikte o kadar güzel oynuyolarki kızım olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum ama böylede güzeller tek dileğim ilerdede büyüyüncede brbirlerini çok sevsinler ♥️
(1,505 puan) tarafından
Amin inşallah ❤️ darısı başımıza
0 oy
(665 puan) tarafından
Canım ben 2. oğluma hamile kaldığım zaman büyük oğlum 8 aylıktı aralarında 1.5 yaş vardı. Bende ilk doğumdan son doğuma kadar hep tektim, çocuklarımı eşimin desteği ile tek başıma büyüttüm. Evet ilk 1 sene çok zorlandım, onlara yetişemiyordum, bazen ihmal oluyorlardı ister istemez, çoğu zaman eşim işten gelir yemek yapardı evin işlerine de çoğu zaman yardım ederdi, bazen çaresiz oturup ağladığım zamanlar oldu ama insan belli bir süreden sonra alışıyor inan. Şimdi onları el ele görünce iyi ki yaptım diyorum, çünkü biz gurbetteyiz kimseyi tanımıyoruz arkadaşı da yok normal olarak, ama şimdi kardeşi var hem ona arkadaş hem yoldaş oluyor, ama arada da kavga ederler. Ama tek çocukta zor çocuğun canı sıkılıyor ne kadar onunla oyunda oynaşan sabahtan akşama kadar da ilgilensen o çocuğun hep canı sıkılır. Yani kısaca her zorluğun sonucu mutlaka güzellikle sonuçlanıyor.
(665 puan) tarafından
Aynen ama zamanla tüm yorgunluklarına değecek, iyiki de bu yorgunlukları çekmişim diyeceksin.
(1,505 puan) tarafından
İnşallah canım darısı başımıza o zaman
(665 puan) tarafından
Amin inşallah canım, hayırlısı olsun sizin için
(1,505 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun ☺️❤️
(665 puan) tarafından
Sende sağol ♥️☺️
0 oy
(411 puan) tarafından
İki çocuğum var hamdolsun yaş aralığı 4,5 ama ben kızım doğdugunda çok zorlandım 1,5 yaşında hala oyke çok memnuniyetsz oğlak kendisi:)) Oğlum balık ve çok duygusaliz anne oğul ama kızım resmen tilki uykusuna yatar arkamı dönerim uyanmış uyamadigi içinde aşırı derecede huysuz sürekli ağlama krizleri yaş aralığı çok iyi ama kızım huysuz olmasa çok iyi olurdu can sağlığı artık 
(1,505 puan) tarafından
Maşallah ya annelik her anlamda zor anladığım kadarıyla 2 çocukla bir tık daha zor
(411 puan) tarafından
Evet cnm hiç kimse kolay diyemez ama yardım almadan daha zor ilkinde eşim yoktu yabidna ona rağmen oğlum zor değildi hamdolsun ikincide eşim hep yanimda olmasına rağmen sahada zor eşimde artık bunalıma giriyor:)))
(1,505 puan) tarafından
Valla canım kimseye güvenip çocuk dünyaya getirmem ben ilk cocugumda yapayalnızdim sezeryan oldum eve geldim yemek yaptım düşün
0 oy
(776 puan) tarafından
Geçmeyen zorluk yapmamışlar diye düşünün bu yola çıkacaksınız elbet büyümeyecek mi ? Elbet büyüyecek tıpkı ilk çocuğunuz gibi ben çevremde tek çocuk istiyorum diyen herkese sakın diyorum ben tek çocuğum hayatım hep kardeş özlemiyle geçti eğer niyetiniz varsa bakacak imkanınız varsa kesinlikle yapın ilerde keşke demeyin 
(1,505 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun yani annelik her anlamda zor 3 senede geçse 5 senede hep aynı sanirsam
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Çokkkkk zor ama Bi şekilde geçiyo bende geçmez sanıyodum her gün ağlayarak geçiyordu simdi rahatladım geçmez sandım ama Bi nebze geçti şükür 
(1,505 puan) tarafından
Çok şükür kaç yıl sonra peki
(2,974 puan) tarafından
Oglum 33, kızım 15 aylık canım
(1,505 puan) tarafından
Maşallah ya
0 oy
(266 puan) tarafından
Menopozluk durumun varsa getir ablam aha girdi menopoza olmuyor sonra çok pişman olursun lütfen çocuk doğur 
(1,505 puan) tarafından
İnşallah canım bakalım nasip
0 oy
(206 puan) tarafından
Yas kac canim
(1,505 puan) tarafından
32 malesef
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Ben şu an hamileyim 3 ay sonra gelecek kızım abisiyle aralarında tam 2.5 yaş olacak çok zorlanmam diye düşünüyorum eşimle birlikte büyütüyoruz bakalım nasıl olacak
(1,505 puan) tarafından
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
(710 puan) tarafından
2 kızım var araları 3 yaş 2 ay.Kesinlikle kardeş şart.Birlikte büyüyorlar nerdeyse herşeyi beraber yapıyorlar.Küçüğüm ablasının peşinde.Eskiden büyüğüm hep yanıma gelirdi şuan ona bile sıra gelmiyor bazen kavga oyun boyama derken bir bakmışız akşam olmuş.İyi ki 2 çoçuğum var.Böyle bir durumum olsa bir dakika düşünmezdim en azından 2 tane der kafam rahat olurdu.Ya ilerde istersen ve olmazsa  bu keşke ile hayatına devam etmek zor olmaz mı?Her dakika aklına gelmez mi?
(1,505 puan) tarafından
Yaaa ne güzel bir yorum banada hep aynisni diyorlar oğlum 2 dk ayrılmaz benden kardeşi olsun senden uzaklaşır diyorlar hep
(710 puan) tarafından
Benim ilk kızım çok zordu.Hala daha zorlukları devam ediyor.Ama karfeşiyşe çok şey öğrendi;paylaşmayı,kardeşliği,empatiyi,arkadaşlığı.Zorlukları da var tabi ki anlatsam Roman olur.Ama dengeleyebilirsen durumu olayları yönetebilirsen kolaylaşıyor.Büyüğümle hep konuştum.Kıskandığımda bebekliğini anlattım sen de kardeşin gibiydin dişin yoktu o yüzden yemek yiyemiyordun ben seni emzirdim sen şimdi büyüdün kendin yiyebiliyordun kardeşin de senin gibi büyüyecek kendi yiyecek.O şuan süt içiyor sen de içtin senin ki bitti.şimdi kardeşin içsin senin gibi büyüyüp kendi yemek yesin tamam mı? Gibi gibi.Yeri geldi kızdık ama bol bol anlayıp sarılıp sevdim büyüğümü.Rabbim çok şükür ikincimi sakin nasip etti çok dua ettim.Yoksa napardım bilmiyorum.Benim ilki çok fena otobüslerde tırmanan hareketi seven yaklaşık 3,5 yaşına kadar oyuncakla oynamayan oyun kurmaya bir çoçuktu.İkincim de tam tersi.Ondan ilkini idare etmek yoluna koydu.Herşeye rağmen iyikileriö.Kesinlikle en azından iki çoçuk bana göre.
(1,505 puan) tarafından
Ayy maşallah ya bakalım folik asit içmeye başladım bugün bu ay denemeye niyetim var bakalım hayırlısı
(710 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 540 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 742 göst.
17 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Ayselaras (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 357 göst.
30 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,056 puan) tarafından soruldu

404,097 soru

12,105,599 cevap

36,425 kullanıcı

...