0 oy
516 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (279 puan) tarafından
Kızım 25 Aylık 9.500 Kilo 8 Aydır Böyle Tahlilleri Temiz Çıktı 

Aşırı İştahsız we Zayıf Hicbirsey Yemiyor Yemin Ederim Tükendim Artık Ne Yapacağım Bilmiyorum Yaşıtlarından Çok Geri 

Allah Aşkına Çocuğu Böyle Zayıf Olanlar Nasıl Çözüm Buldunuz Ne Yapmam Gerek Ona Baktıkça İçin İçin Eriyorum Lütfen Ne Yapsam Kilo Alır Boy Uzatır 

10 Cevaplar

0 oy
(7,638 puan) tarafından
Yemeyen çocuk Allâh yardımcı olsun inşallah
(279 puan) tarafından
Aminn aminn
-Reklam-
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Belki seni tam rahatlatmiycak bu yorum ama söylemeden gecemiycem. Tahlil temiz, sıkıntı yoksa, canı içinde büyüdükçe iştahlanir diye rahatla. Seninle saglikliysa gerisi olur. Daha iki yaşında annesi, özel doktora gidip öneri alabilirsin
(279 puan) tarafından
Bulunduğum ilde alanında uzman doktor yok canım
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Ergenlikte aliniyor canim benim o yaslarda hatta ortaokula kadar o kadar zayiftim ki bir gun ruzgar cikti dedem kuzenime dedi bu kizin elini birakmayin ruzgar ucurmasın kuzenlerim aklina geldikce hala derler üzülme sagliksal acidan sorun yoksa aliniyor o kilolar suan vermeye calisiyorum keske gene istahsiz olsam
0 oy
(317 puan) tarafından
Benim  kızım 20 aylıkken 8.500 kiloydu. 8 aydan sonra.hoc kilo almamıştı..1 yaşında gittigimizde aylardır aynı kiloda olduğunu  farkettik.gelisim geriliği var dedi doktor..ama motor beceleri yürümesi konuşması gayet güzeldi.tahlil yapıldı kansızlık çıktı .başladık falan şuan 3 yaşında 12 kilo .çok az kilo alıyor..3 ayda bir kansızlığı cikiyo..ilaç kullanıyoruz iştahı açıliyo.sonra.yine başa donuyoruz...ama motor becerisi konuşması herşeyi çok çok iyi ..sadece kilomuz zayıf..doktor.minyon olduğunu söyledi az kilo alır dedi..bende.oyleyim.evlensigimde 38 kiloydum.ne.kadar yesemde kilo almazdim.. ben kızıma bal pekmez tahin içine kuruyemisleri karistirip Nutella diye yedirrdim..balık yağı takviyesi yapıyordum..belki deneyebilirsin ama. Bir şekilde olsa yedirmem şart.
(279 puan) tarafından
Balık Yağı Hangisini Werdiniz Alalim Bizde
Yemiyor Keşke Yese Ama Yine Deneyeceğim Teşekkür Ederim
(317 puan) tarafından
Mollers kullandık canım.biz
0 oy
(265 puan) tarafından
Ay cnm bende de aynısı var kızım dört yaşına girdi 12 kg bile yokk cevremde yasit çocuklar maşallah onu iki katı çok üzülüyorum iştahı çok az
(279 puan) tarafından
Benim Hiç Yemiyor Ağlatarak Zorla İki Kaşık Weriyorum
(265 puan) tarafından
Benimkde öyle tahin pekmez ver o iştah açıyor sade tahin yerse iyi diyorlar Instagram da organik büyüyen çocuk var bı takip et bakım belki iyi olur kızında izlet çocuklar ne güzel yio
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Kan degerlerinde filan bisey yoksa nolur cok kafayi takma canim. Bak ben çocukken kendimi bildim bileli zorla pazarlikla en son dayakla yemek yerdim. İçtiğim iştah şuruplarınin sayisi yoktu simdi dana gibiyim masallah o yuzden diyorum
(279 puan) tarafından
Kızımın Karnı Gurulduyo Açlıktan Buna Beni Üzüyor İlaç İçmiyor Kusuyor Bi İnsan Gün Boyu Aç Kalır Mı
0 oy
(887 puan) tarafından
Sizin kilonuz boyunuz nasıl? Eşinizin ya da
(279 puan) tarafından
Eşim 80 Kilo Ciwari Boyu 1.78 Falan Ben 60 Boy um 1.68
(887 puan) tarafından
Çok da genetik değilmiş o zaman. Ben de çok zayıf bir çocukmuşum, annem doktor doktor gezmiş. Kullandığım mamaları inanın hatırlıyorum. Beni kanser falan sanarmış hemşireler. O kadar çok kan alınmış ki.
Bağırsaklarında kurt falan yok değil mi ya da tiroidlerinde bir sorun?
0 oy
(838 puan) tarafından
Cozumu bulamadım :birincı sınıfa baslıyacak oğlum ve 17kılo 3yıldır
0 oy
(234 puan) tarafından
gece yatarken ağzından salya falan akıyor mu? bunu takip edin. bu gibi durumlarda bağırsak kurdundan süphelenilir. 
(234 puan) tarafından
anladım yaa inşaAllah bir an önce toparlar çokta kafanıza takmayın yani zorla yedirmeye de çalışmayın travma olmasın çocukta. benim abim çocukken hiç yemek yemezmiş yediğini ağzında toplar sonra da püskürtürmüş sürekli. annem anlatır hep zorla yediriyordum diye. ama şimdi gelin görün maşaAllah hiçbir sıkıntısı yok. geçici bir durumdue siz sadece zorlamayın
(279 puan) tarafından
Zorlamasan Ac Ama Buda Ağzında Biriktiriyor
(279 puan) tarafından
Hiç Yemese İki Lokma İyice Düşüyor Elden Ayaktan Bazen Ağlıyor Zorlayınca Ama Ne Yapayım
(234 puan) tarafından
bazı çocuklar böyle malesef:( Allah yardımcınız olsun
(279 puan) tarafından
Amin Canım Sağol Yorum İçin Hayırlı Geceler
0 oy
(5,626 puan) tarafından
Kelin ilaçı olsa kafasına sürermiş

4 yaşında 12 kg asla almıyor çok hareketli tüm tahlilleri temiz çıktı mama yazıldı raporlu onuda içmedi 
(279 puan) tarafından
Aynen Bizde Agzinda Bekletiyor Ben Zorla Weriyorum O Ağzında Biriktiriyor
(5,626 puan) tarafından
Benimki zorada  gelmiyor zorla ağzına koysam o an kusar
(279 puan) tarafından
Ne Yapacagiz Böyle Bilmiyorum:(
(5,626 puan) tarafından
Ben artık saldım valha arada açıktım diyor öyle yalandan atıştırıyor o kadar

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 699 göst.
0 oy