0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (1,290 puan) tarafından
4.5 yaşında oğlum bu sene istersem verebiliyorum anaokuluna ama bu sefer 2 sene gitmiş olacak hem bu sene hem seneye gerek yok diye düşünüyorum seneye anaokulu sonra 1. Sınıf düşündüm ama bı yandanda acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(67 puan) tarafından
İki sene üst üste gitmesi çocuğun gelişimi açısından çok önemli ama farklı öğretmenlere yollayın mutlaka.
-Reklam-
0 oy
(11,821 puan) tarafından
Komşumun çocuğu iki yıl gitti ilk sene heyecanlıydı hastayken bile gitmek istiyordu ikinci sene sıkıldı gitmemek için bahaneler buldu hep ben o yüzden 1 yıl gitmesini istiyorum kızımın seneye vereceğim inşallah
(1,290 puan) tarafından
Aynen cnm bende sıkılır diye korkuyorum bu sefer 1. Sınıfı istemez diye düşünüyorum
0 oy
(316 puan) tarafından
Aslında sana baggli yanlış olmaz..seni. Tercihim..benim kızım seneye 4 buçuk yaşında olacak..bende iki yıl üst üste göndermek istiylrum..hem evde sıkılıyor abisi okula gittiğinde hemde arkadaş.edinir...suan.bile gitmek istiyor ama  gerek görmüyorum zaten iki yıl gidecek diye...çalışan annelerimiz 3 4 yaşında birinci sınıfa kadar gönderen oluyor anaokuna...ne zarar var..gitmek istemdiginde gondermezsi. Eksiğini seneye kapatır 
(1,290 puan) tarafından
Evde 3 yaşında erkek kardeşi var evde eğleniyor sıkılıyor çok güzel oyunlar yapıyor oynuyor bende 2 sene sıkılır diye düşündüm
(316 puan) tarafından
Çocuğunu sen tanirsin canım ilk sene kaydını yaptır gene devlet okuluna gondereceksen haftada  iki 3 gönder..eğer okul konusunda.isteksiz ise zorlama seneye gönderebilirsin .dediğim gibi yanlış olmaz..tercihe bağlı..daha doğrusu çocuğunu sen taniyorssun..
0 oy
(13,297 puan) tarafından
4 yasinda gecen senede gitti şuan 2.senesi olacak seneyede 3. Zaten kisa 4 saat bisey. Oyin eglence
(1,290 puan) tarafından
Küçük oğlum var birde cnm o sıkılacak bu seferde
(13,297 puan) tarafından
O ne kadarlik onunla daha iyi ilgilenirsin bence. Benimde var 19 aylik
(1,290 puan) tarafından
3 yaşında cnm bide getir götür zor olurmu diye düşündüm 10 dk yürüme mesafesinde arabam var gerçi ama park falan sorun yaşıyorum oralarda hep dar kışın naparım diye düşündüm
0 oy
(551 puan) tarafından
O yaş çocuğu evde oyalamak çok zor olur bence gitmesi gerekir sosyalleşmesi açısından zaten akademi filan öyle ağır bir eğitim yokki boyama beslenme park oyun falan filan bence gitmeli 
(1,290 puan) tarafından
3 yaşında oğlumda var cnm o tek kalsın istemiyorum beninkiler eve alışkın şuan bile bir parkur kurdu odanın ortasına kendi oynuyor:)
0 oy
(8,172 puan) tarafından
Yaz olmasına rağmen sıkıldımmm diye kıyamet koparıyor 4 yaş iki aylık yollicam seneyede gidecek 
(1,290 puan) tarafından
He beninkinde o sorun yok cnm o kendi çok güzel oyunlar kurup oynuyor bir görsen kuplerdende parkurlar falan yapıyor
0 oy
(4,839 puan) tarafından
Bende oglumu 1 sene gonderdim. 5,5 yasindaydi anaokuluna basladi. Suan 6,5 yasinda persembe 1e baslicak. Iki sene ne gorecek? Ders olarak degil anca oyun vs oynar. Ben4 yasindayken yuzmeye baslatmistim. Haftada 2 gun gidiyor 2 sene oldu devam ediyor. Boyle haftada 2 3 gunluk aktiviteler veya spora gonderebilirsin.
(1,290 puan) tarafından
Evet oda mantıklı
0 oy
(714 puan) tarafından
Hiç tavsiye etmem okulda sıkılıyor çocuklar aynı şeyler tekrarlandığı için yapmak istemiyorlar zorla yaptiriyordum etkinlikleri öğretmenim ben biliyorum yapmama gerek yok diyorlardı 
(1,290 puan) tarafından
Dimi cnm aynen aynı şeyleri görmekten sıkılacak
(714 puan) tarafından
Tabi canım yapmak istemiyorlar da zaten aynı masrafı tekrar edeceksin benim ki daha 20 aylık ama bende 1 sene anaokuluna gönderip sonra ilkokula göndermeyi düşünüyorum anaokuluna gitmesi de önemli tabi ama 1 sene gitmesi yeterli çocuğu okuldan soğutmaya gerek yok
(1,290 puan) tarafından
Aynen cnm
0 oy
(6,008 puan) tarafından
Bence 2 kez gitmesi daha iyi ilk yil hastalanmaktan birsey anlayamiyorlarki 2. Sene daha adepte oluyorlar 
(1,290 puan) tarafından
En korktuğum şey zaten hastalanması bizde biri olunca herkes oluyor
(6,008 puan) tarafından
Bence gönder bu yil bagisiklik kazanir seneye daha rahat edersin cocuk her zaman cocugu ister yasitlariyla vakit gecirsin
0 oy
(20,254 puan) tarafından
Yani evde oturup ne yapacak ki 
(1,290 puan) tarafından
Kardeşi var cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 289 göst.
0 oy
8 cevap 308 göst.
0 oy
34 cevap 810 göst.