+1 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (1,120 puan) tarafından

Çok zayıf biriyim hamileyken de kilo alamdim bı ara diyetisyen liste verdi hamile kaldım hepsi sarpa saban oldun şimdi emziryom mecbur birşeyelr zorla yiyom iştahsızlık var çok ne yapmalıyım hamilyken 49 oldum sonra 43 düştüm şuan ne kadar  oldum bilemyom bide bebek emklemeye basalrsa çok yorulcam çok halsiz düşerim die korkuyom :(şimdi kilo veren tafya gelip linçlemesinmi? biz vermek isterken siz kilo peşine düşmüşsunuz:D:D

10 Cevaplar

+1 oy
(4,201 puan) tarafından

image

Bu karikatür geldi aklıma:D Ben de hamilelikten önce çok zayıftım. 46-47 falan. Hamilelikte aldım sonra birazını geri verdim ama eskisi kadar zayıf olmadım. Eşimin ailesi yemekleri biraz yağlı yapıyor. Ben de onlara uydum galiba biraz da ondan diye düşünüyorum. 
(1,120 puan) tarafından
Bu karikatür benle eşimin aynı olması şakamı bire bir görüntü olarak :):)ama biraz tersi benim eşim kaşık kaşık büyük lokmalar yapar çikolatayı az ye diyom göbek gidyo yağ oranı yüksek zaten şekei sınırda korkuyorum sonrda kizyor sofraya tatlı getirme ee yeme diyorum zorlamı diyor görünce daynamiyom sofraya getirdikelrini sizde 44 falan olmuşsunuz şimdi aile varsa birileriyle yemek aldiryo bide deiginiz gibi yemekekri yağliysa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aaa ayıp ediyorsun bacım gel ben sana bi 10 kilo veririm 15 te olabilir aslında ☺
(1,120 puan) tarafından
Ahahha alimm bir posta kalsin cnmm☺️
(2,422 puan) tarafından
@Esma& ☺️☺️ sen hep gül ♥️☺️
(1,120 puan) tarafından
Hayal gibi birşey benim 80 lere cikmam
tarafından
Sende hep gül canım ❤️❤️
(2,422 puan) tarafından
Amiiinn inşallah ☺️♥️
0 oy
(5,671 puan) tarafından
Canim ama sen yemiyomussun :) yiyeceksin. 

Sabahlari 2 yumurta tereyaginda ,kavurma,bol peynir ozellikle kasar ve tulum, bal-kaymak,tahin-pekmez,tereyagi-bal,cok tahilli ekmek yiyeceksin. 

Arada meyve ve kuruyemis

Oglen etli sebzeli veya kurubaklagilli yemek yanina pilav,makar,yogurt/ayran/tursu/salata 

Aksama da ayni sekil 

Aksam yemeginden sonra kuruyemis

Bu sekil 1 ay dene bak nasil aliyosun hemde saglikli kilo alirsin.
(2,285 puan) tarafından
kız okurken nasıl canım çekti:)) ama diyetteyim
(5,671 puan) tarafından
Bende bende :D boyle yiye yiye tosun gibi oldum iste :(( kilo almak isteyenlere tavsiye edilir.
(1,120 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilginzi için ah insallh deniye bilsem uşenirim hemen yapa bildgimi yapım
(5,671 puan) tarafından
Rica ederim.
Sanirim ben yemek konusunda usenmedigim icin hemen kilo aliyorum. Evde tek basima oldugum gun bile ozenli genis kahvalti sofrasi hazirlarim ekmeklerini sevdigim firina gider ekmek ,simit falan alirim :D
(1,120 puan) tarafından
Ya bende ozeniyom hata geçen kuzenim aradı ay dedi eşim yok acle bı kahvaltı yaparım dedim bende koydum ama yemiyom canım çekti ay reçel yiycen helva yicem şunu yicem diyom misal menemen var yada sucuklu turta ysda biber kızartması sadce onalri yerik bide biraz peynir yeslik biter sonrda kızım mmee ister sofrada kalkarım bı daha yiycem diyom dahda yiyemiyom eşim le kahvaltı yaptığımız gün yine iştahla yerim baadce öğle arası kalan yemegi çok acikirm onu keyifle yerim genelde hep sevdildigim yiceğim şeyelri yaparım ama eşim öyle değil ne yaparsan yapım yer derki yapyon yemiyon bana yediryon ben şisyom senin yuzunde yemek yapmayı değişik seyelr yapmayı çok severim  hamile kaldım biraz durdum simside bebiş var pek fırsatım olmuyor börek çörek tali seyelr yapım acle ne yaptıysam yemek hata bı ara hep mutfakda birseyelr yapardım komşum derdi kız o kdar yapyon nerye gidyon ablmda arardı dedri o kadar firsadin var çeşit yapiyon bu bı deri bı kemik çoğu akraba  tanıdık  bakıyor bana yokmuş evde birşey bana diyorla kaynana yok görümce yok sen teksin ev senin bu ne hal gibi bı hastalığım var gibi bakıyorlar bana
0 oy
tarafından

3 doğum yaptım 49 yada 50 kiloyu geçemiyorum 51 görmedim daha :D ama eşim Sağ olsun böyle bekar kız gibisin kim der 3 çocuk anası diye diyor artık çok masraflı olmayayım mi diye diyor bilemedim sjsjsjs gerçi ben çok yerim ama yok alamıyorum annemde böyle genetik sanirim

(140 puan) tarafından
50 kilo ideal aslında 160 boya felan
tarafından
55 olsam fena olmaz biraz kalça göğüs olsa güzel olacak sjsjs boyum 162 ☺️
(1,120 puan) tarafından
Ahahha masraf olmasın die :):) bende bı 50 olmadım giti sizde 3 çocuk annesi maşllah ben doktora gidyiordum hemşire doktor bana özeniyorlardi hamilesin   nasıl beceryon bu formda kalmayı benim eşimde artk alıştı bana pederim bazen diyor bu kız nie yemiyor günde 2 ekmek bitrmesi lazm eşimde der baba kaç yıldır çozmedinmi bu kızla bizim midemiz birimi o yılardır böyle eşimde bazen der az alsan iyi olur ama diyor sen bizden sağlıklsın herşeyi yemiyon cidden herşeyi yiyen değilim eşim masllah ne bulsa atar ağzına ben çok pinpirkliyim ikimiz tam tersi az yiyip zayıf olamk istyor bende çok yiyip kılo ben yiyemyom eşimde yiyen biri ama göbekte almiş başını gidyo
(1,120 puan) tarafından
İşte onu bile becermyom malesef:) :(
(1,120 puan) tarafından
İşte onu bile becermyom malesef:(boyun idel 1 60
tarafından
Kız bende ne bulsam yerim ama alamıyorum
(1,120 puan) tarafından
İşte bende yemiyenlerde kaynmada gitsek ne gzuel diyor keşke senin gibi bizde yesek almsak diyorum işte sorun yemiyorum:):(
0 oy
tarafından

Börek çörek. Pilav üstü ye bol bol :D

0 oy
(3,403 puan) tarafından

Çok basit bendeki yağları şırıngayla çekip sana sıkacaz olursun 50 kilo :blink: 90 E takan biri olarak oralardanda veririm no problem :D

(1,120 puan) tarafından
Ay şuan sıfır yağ olan ben bebebk emziryom desteksiz takiyom elbisler his durmuyo yanalr hiç yok enznda bı elbise üzerimde tak dursun die istyom VAllh eşimde diyor ah keşke versem şu fazla yagalrimi sana:)
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Aynı dert bendede var 48 kiloyu boyum 160 55 istiyorum bende ama yok alamiyorum
(1,120 puan) tarafından
Ay aynı boydayiz bı 55 olsamda yeterli kizkekn o fotolarıma bakyom yüzüm baya dolgulu bilekelrim falan ama o sıra tartilmiyordum bı 50 üzeri vardidm kaç yıldır bı 50 olmadım sizin yiyip alamaiyorsunuz yada benim gibi yemiyip alamiyorsunuz
(2,923 puan) tarafından
Valla kuzum sevdiğim şeyleri çok fazla yerim kahvaltı yapmıyorum sadece sevemedim  kahvaltıyı akşam öğlen güzel yerim ama yok alamıyorum
(1,120 puan) tarafından
Bende sevdgim seyelri yerim kahavltiyi doğunca yapsam öğlen yemiyom  az yesem kahvaltıyı öğlen yemek varsa yerim bu sefer gece geç yerim öğlen yemek yerken çok iştahla.yiyom  Kalan yemeği ısıtıp yemek düzenli yesem beslensem belkide alrm
0 oy
(180 puan) tarafından
Bende surda durayım 
(1,120 puan) tarafından
Siz kaç kilosnuz acba?
(180 puan) tarafından
42 kilo yürüyen ceset diyolar :))  aşırı sinir oluyorum
(1,120 puan) tarafından
Bada diyorlar bu kız sanki  yemiyor eşi vermiyorumu bu bı kısmı ben neler duyorrum  kimi de abartyor  üzerine mod düşünrenelr tayfası birlsiniz:(:(:):)
(1,120 puan) tarafından
Bence kilo vermek isteyenler gurbu varya bizde kilo almak istyen diyeti yapsak alırız belki
0 oy
(8,443 puan) tarafından

Oğlum 3 yaşa yakın gelince birden kilo aldım. 45 dim senin gibi hiç kilo alamazdım 52 kilo olmuşum :) şok oldum bu ben olamam diyorum  ama hala okadar etli butlu değilim. 60 olsam kilo aldığım anca belli olur

(1,120 puan) tarafından
İşte o kadar zayifiz aldgimiz ancak yanımız yöremiz doluyor:) ben hamileyken ancak boşluklarım dolmuştu hiç sıfır kilo kolar ip ince sadce göbek cikmti doğumda olanda giti siz gene almşnsz 52 olmuşsunuz belki bundan sonra alrsnz devamı gelir
(8,443 puan) tarafından
55 e kadar yolu var bakalım :D
(1,120 puan) tarafından
Hadi inşallah darısı başıma ☺️
0 oy
(6,036 puan) tarafından
Bende aynı durumdan muzdaribim boyum ,165 kilom gebe iken 64 idi doğum yaptım 54 e düştüm ama çok zayıf görünüyorum herkes der elimden geldiğince yemek yemeye çalışırım ama bakalım nasip sağlık elden gitmesinde gerisi Allah kerim 
(6,036 puan) tarafından
Sende bol giyin canısı ben öyle yapıyorum bide eskiden 46 idim evlendim 50 oldum gebelikte 64 oldum doğurdum 54 oldum bide Ayn öyle herşeyden önce sağlık vallahi güzelim gerisi boşa stres eşin seni öyle seviyorsa çok kafaya takma stres olur buda kilo kaybına sebep olur ara ara çok sık yemeye bak ben öyle yapıyorum
(1,120 puan) tarafından
Şimdide bebeişte var ancak ne bulsam yerim firsad buldukça değişik seyelr yapıyom bende hep geniş mevlna tarzı etekeler falan giyom şimdi zaten strees yaptıkça hiç yiyemiyom bide bende sık kabuzlik var hemoroid var oda zorluyor beni
(6,036 puan) tarafından
Kıyamam sana yaa bir doktora git istersen ilaç falan verir belki
(1,120 puan) tarafından
Sağol cnm VAllh çok kötü geçen sene gitmiştik çatlak dediler kaç gündür gene ağrım var sık kabız oluyorum sonra ağri iyce maf oluyorum bakalım eşim diyor randevu al araştır belki amleyat la geçer
(6,036 puan) tarafından
Git git sağlık vallahi herşeyden daha önemli kulak ardı etme sakın

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 384 göst.
18 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 532 göst.
0 oy
4 cevap 200 göst.
3 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 223 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gizem121 (90 puan) tarafından soruldu

412,866 soru

12,430,481 cevap

45,657 kullanıcı

Kategoriler