0 oy
598 göst.
Aile kategorisinde (187 puan) tarafından
Kızlar annemlerdeyim esim disardaydi mesaj attım kızım birşeyler istiyor gelirken al dedim geldi unutmus neyse insanlik hali ama cocuga baba sürpriz getircek demiştim üzüldü sonra ben babasi gelince banyoda camasirlari topluyordum yarın kiz kardesimin kına gecesi hazırlık yapiyorduk esimde gelince cocugu yanina biraktim ben banyoya gittim kızımın çok kötü aglama sesi geldi kostum gittim kucagima aldim mutfaga getirdim arkamdaydi esim döndüm cocuk düştüğünde sen nerdeydin dedim nasıl düştü gördün mü kafasını vurdu mu diye soracaktim baktim esim bağırmaya basladi evde amcam yengem kiz kardesimin misafiri var yere vurmaya basladi sanki ben mi aldim attim diye çığlık çığlığa bağırıyor sus kes diyorum hâlâ bağırmaya devam ediyor ne zaman özel günümüz olsa bunu yapıyor evde misafir var dinlemiyor vura kıra bagirmaya başlıyor annem aglama krizine girdi cocugun son günü bu kiz bu evden gözü yaşlı cikacak diye sinirden kuduruyorum siz olsanız ne yapardınız rezil etti bizi herkese

14 Cevaplar

+1 oy
(2,959 puan) tarafından
Her türlü büyük tartışmaya karşıyım ama bu insan içinde olan tartışmalar kadar kötüsü yok. Hadi siz zaten kötü oluyorsunuz üstüne buna şahit oluyorlar. 2 gün sonra siz canım cicim olsanız o insanlar asla unutmayacak. Sinirlerine hakim olması gerekiyor üzüldüm gerçekten inşallah anlar yaptığının yanlış olduğunu 
-Reklam-
0 oy
(5,740 puan) tarafından
boyle es insan icine cikmamali iste magarada yasamali. ne hakki var seni kucuk dusurmeye . orda rezil etmeye. annen ayri . dugun stresi ayri. ne gerek var yani.
(187 puan) tarafından
İstisnasiz her özel günümüzde böyle yapiyor
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Kafasına çakamadın mı aklı başına geleydi dengesiz 
(187 puan) tarafından
İcimden çok sey geldi de kardesime zehir olmasin dedim
(2,270 puan) tarafından
Valla ne yapılır ne denir bilemedim ki baban abin yok mu iyi bi ayar versinler
(1,161 puan) tarafından
daha ne kadar zehir olcak ki
(2,270 puan) tarafından
Sende onların özel gününde yap aynısını görsün bi
0 oy
(576 puan) tarafından
Eşinin yaptığı terbiyesizlik.Ama çocuk bu düşebilir onda da düşer sen de bazen engel olamazsin. Biraz suçlayıcı tavırda konusmussun. Herkesin için de biraz tepkili sesin yüksek çıkmış olabilir mi o yüzden mi oyle davran di ki.
(187 puan) tarafından
Yok canim hic kimse yoktu
(576 puan) tarafından
Öfke problemi var ozaman.
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ailen aglayacagina kimse sesini çıkaramadı mi .bizim evde olsaydı bu olay babam ağzına patlatırdi bitane saygısızlık.eve gidince gidip bagirin tartışın edin ama aileye yansıyınca olmuyor 
(187 puan) tarafından
Annem düğün üzeri kızım idare et kurban olayim kardeşini Hatri yok mu dedi ama bu hep böyle yapıyor
(2,546 puan) tarafından
Sen bu adamın huyunu biliyorsun bak suyuna git orda burda madem annenin dediği gibi . etrafa rezil olmayın bari ulu orta.madem hep böyle yapıyor diklesme sende canim .
0 oy
(1,587 puan) tarafından
Eşinin ailenden özür dilemesi gerekiyor saygısızlık
0 oy
(302 puan) tarafından
Ailen bisey demedi mi atsaydiniz keşke kapının önüne aklı başına gelseydi. Evde ikinizken yapıyor hadi tamam da başkasının evinde bide özel bir günde ne haddine saygısız herif
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Öyle terbiyesiz karşısında terbiyesiz olacaksın. Yok muydu evde bir erkek onu tutup kolundan dışarı atsaydı. Sen bizim yanımızda bu kıza böyle yapıyorsun biz yokken kim bilir neler yapıyorsundur deseydi. Kimse ağzını açmayınca kendilerini bir halt sanıyor. Herkes her şeyi alttan aldıkça kendilerini bir halt sanıyorlar. Sen de gitmeyecektin peşinden kalacaktı öyle dımdızlak ortada.
0 oy
(31 puan) tarafından
Nasıl biri ki ailenin yanında sana böyle bağırabiliyor. Ailen de nasıl ki onun ağzını burnunu kırıp kapı dışarı etmemiş hayret. Terbiyesiz.
0 oy
(7,626 puan) tarafından
Böyle edepsizlik yapan birini özel günlerinizden uzak tutun madem her zaman aynısını yapıyor 
0 oy
(973 puan) tarafından
Eşinin huyunu biliyirsan o şekilde soru sormayacaksin canım suçlar gibi .en azından o günlük .çocuk düşebilir yani oluyor bazen .
0 oy
(6,239 puan) tarafından
Belli ki annelerin evinde mutsuz belki ondan yapar. 
0 oy
tarafından
Ailem seni sevseydi savunurxu derdin ney derdi bence benim ailem gibi senin ailende sabret birşeylere sabret gelinlikle gittin kefenle gelirsin diyorlar eğer eşim kötü biri olsa tüm içinden çıkılmaz hal alır Allah korusun böyle ailem olmaz olaydı keşke ama var işte eşine gelince sen nevin var falan deseydin odaya goyurseyfin bı konusaydin durumu acilasaydin ailene diyecemde nerden tutsan elinde kalıyor kına günü yapılacak iş değil 
0 oy
(4,451 puan) tarafından
Böyle bencil insanlardan nefret ederim. Hakkı yok kimsenin özel gününü mahvetmeye. Madem her özel günde böyle, istemiyorum seni özel günlerde deyip götürme eşini bence. 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 885 göst.
0 oy
37 cevap 1,970 göst.
8 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Asilomm (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 919 göst.
0 oy
13 cevap 723 göst.
24 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,752 soru