Kızlar ben zorlanıyorum biraz sabahta erken yaptım kahvaltıyı baya 1 kase yogurt yedim bir kaç parça da kuru tarhana bol su içiyorum bebem emdikçe nen acikiyorum ama pes etmek yok alışacam inşallah sizde durumlar ne ne yiyip içiyorsunuz ara öğün yapıyor musunuz
Emziren anneler sizler nasıl yapıyorsunuz diyeti ara öğün yapıyor musunuz neler yiyip içiyorsunuz
Kız nur normalde o kadar çok kilolu birisiyim ki bir de şeker hastasıyım o kadar çok tatlı pasta şu bu yerim ki dolap ağzına kadar pasta ve tatlı türü dolu ama hamileliğimin 6 haftasındayım ve canım asla tatlı istemiyor karnım tok gibi geliyor böyle giderse veririm gibi
ben bugun bizdum ya tist ekmegine beyaz oeynirli tost yedim . gereksiz yere yedim aslinda ara ogun yapacaktim . birden tost esti kafama durduramadim kendimi. pismanim haaakim amcaaaa
Meyve Kuru yemişte yiyebilirisn
Bütün kilolariniz bana gelsin kızlar bende kilo almak istiyorum
Güzel gidiyor cnm ben alıştım gibi birde Bn iradesizim hemn bozardım acele ederdim hmn vereyim usanır bırakırdım ama bu sefer sakinim adım adım vereceğim inşallah
Aksam yemegını 5 yada 6 da kestim biraz acıktım ama dayanabilirim yarın sonucu görmek istiyorum. Ara öğünde 1 küçük elma yedim aksam haslanmıs tavuk ve 3 kasık bulgur pilavı yedım sadece. Acıkırsan arada sutlu kahve iç, meyve ye, salatalik ceviz yiyebilirsin
1,499,459 soru
24,491,803 cevap
357,674 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın