0 oy
207 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (540 puan) tarafından
Genellikle ya tıraş bıçağı ya da tüy dökücü krem kullanıyorum ağdaya hiç alışamadığım için yaptırmadım ama kullandığım yöntemler de çok kalıcı olmuyor bazı makineler var tüm vücuda kullanılabilen bilirsiniz tercih edeceğiniz bir makine var mı aynı erkeklerin kullandığı traş makinesi gibi şarj edilebilen türlerden varsa önerir misiniz kalıcılığı etkili olan tüyleri geç çıkartan

2 Cevaplar

0 oy
(1,733 puan) tarafından
Canım lazere gitsene kökten çözüm olur rahat edersin
-Reklam-
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Ay lazere gitsene bacım ya çok uygun fiyatlı tüm vücut 4 5 binden başlıyor hiç bir şey şu zamanda 
(1,667 puan) tarafından
Süpersin canım kadınlara çok yakışıyor kendilerine bakmak kendilerini sevmek böyle kadinlar görünce hem gurur duyuyorum hemde çiçek gibi oluyorum ☺️♥️
(1,882 puan) tarafından
Darısı tüm isteyenlere inşallah ☺❤☺❤
(1,667 puan) tarafından
İnşallah canım ruhen ve bedenen ihtiyacı olan tüm kadınlara güç diliyorum ♥️
(335 puan) tarafından
Alexe gitmek istyrm ama yaşadığım yerde yok bu makinada. Bu tüyleri çıkarmıyor bile kökten haledyr ama acısı diğer makinalara göre daha ağrılı
(1,882 puan) tarafından
Yok yaa agrılı olmuyo o kadar valla ilk giderken çok korktuydum ama hiç korkulacak kadar yok. Kemiğe denk gelince bide sivilce varsa acıtıyor  az.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 491 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 111 göst.
5 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sinem48300 (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 253 göst.
29 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Sehnazmurat1 (74 puan) tarafından soruldu

410,399 soru

12,342,743 cevap

39,792 kullanıcı

Kategoriler

...