Arkadaşlar 4 yaş oğlum 5 aylik kizim var gun içinde çok zorlanıyorum akşam yemeğim bile zor yetişiyor bebeklerim biraz zor küçük olan zaten hiç durmuyor gündüz uykusu 10 dk uyuyup uyanıyor diyebilirim diğer oğlumda tabiki ilgi bekliyor akşama kadar çok zorlanıyorum bazen gun içinde ağlıyorum çünkü daha yeni ev taşıdım ailem yakın olmasına rağmen kimse gelmedi bebeğime bile kimse bakmadı aramızda bisey olmamasına rağmen bende bu olaydan sonra arama mesafe koydum yani tek başımayım çok zorlaniyorum Allah yardim ediyor ama gerçekten piskolojik olarak çok yıprandım oğlum çok zor Bi bebeklik dönemi geçirdi kolik vb 4 ay atağı 2 yas sendromu tuvalet eğitimi hepsini çok zor geçirdi tam rahat etsem derken 2. Yi istedik yani kiz çocukları uslu olur vb şeyler de duydum biraz güvendim açıkçası ama bu erkekten de zor diyeblrm Bi bebek 5 dk mı durmaz durmuyor 22 yaşındayım herseyle Allah yardim ediyor ama tek başına mücadele etmek desteksiz çok zor eşimde çok destek olan Bi eş değil açıkçası yani dertleşmek istedim daha çok şey var ama buraya sığmaz işte:)