0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
Arkadaşlar  4 yaş oğlum 5 aylik kizim var gun içinde çok zorlanıyorum akşam yemeğim bile zor yetişiyor bebeklerim biraz zor küçük olan zaten hiç durmuyor gündüz uykusu 10 dk uyuyup uyanıyor diyebilirim diğer oğlumda tabiki ilgi bekliyor akşama kadar çok zorlanıyorum bazen gun içinde ağlıyorum çünkü daha yeni ev taşıdım ailem yakın olmasına rağmen kimse gelmedi bebeğime bile kimse bakmadı aramızda bisey olmamasına rağmen bende bu olaydan sonra arama mesafe koydum yani tek başımayım çok zorlaniyorum Allah yardim ediyor ama gerçekten piskolojik olarak çok yıprandım oğlum çok zor Bi bebeklik dönemi geçirdi kolik vb 4 ay atağı 2 yas sendromu  tuvalet eğitimi hepsini çok zor geçirdi tam rahat etsem derken 2. Yi istedik yani kiz çocukları uslu olur vb şeyler de duydum biraz güvendim açıkçası ama bu erkekten de zor diyeblrm Bi bebek 5 dk mı durmaz durmuyor 22 yaşındayım herseyle Allah yardim ediyor ama tek başına mücadele etmek desteksiz çok zor eşimde çok destek olan Bi eş değil açıkçası yani dertleşmek istedim daha çok şey var ama buraya sığmaz işte:) 

5 Cevaplar

0 oy
(709 puan) tarafından
Sen birde gel de 4 cocukla beni gör:))
(36 puan) tarafından
MaşaAllah cnm
-Reklam-
0 oy
(2,741 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canım <3bende üç çocukluyum bebiş uyuduğu zaman acele bir şekilde evi topluyorum, yemeği yapıyorum. Uyumadıgi zamanlarda lavaboya bile gidemiyorumm gitmek için eşimin eve gelmesini bekliyorum.

0 oy
(7,431 puan) tarafından
Bende tekim 5.5 aylik bebeğim var . Bazı işleri yapmıyorum mesela temizlik . Ama çamaşır bulaşık yemek onları yapıyorum.  Diğer oglum 8 yasinda
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Aynıyım bende desem yeridir 1 aylık bebek 4 yaş çocuk döndürmeye çalışıyorum bende tek başıma :D 
0 oy
(448 puan) tarafından
Bende 1 tane var günlerdir evi güzelce temizleyemedim sözde babası biraz ilgilenecek ben de evi istediğim gibi temizleyeceğim günlerdir oyalıyor

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 440 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bebikim56_ (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
29 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Monilu (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 249 göst.

408,338 soru

12,267,597 cevap

37,511 kullanıcı