+1 oy
240 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (255 puan) tarafından
Hanımlar artık o kadar sıkıldım ki uyku uyumak istemiyorum ne olur yardım ederseniz çok mutlu olurum her gece kötü rüya görmekten bıktım bazen kötü de olmasa rüya görüyorum illa illa bir şeyler görüyorum yani çok yoruldum uyku kalitem sıfır

8 Cevaplar

0 oy
(22 puan) tarafından

Rüya görmek çok normal bir şey ama Bence çok rüya görmek piskolojik bir şeyle ilgili 

Bı ara eşimle aram çok kötüydü piskolojim çok kötüydü 
O kadar bunalimdaydm ki ağır şeyler de yaşadım sürekli rüya görüyordum 2 tane 3 tane rüyayı üst üste görüyordum şu an çok şükür iyim rahatım o kdr çok rüya gormuyorm 
Hatta o ara 2 3 defa piskologa da gittim banan yemem icmemi uyku düzenini rüya görüp görmediğimi felan da sormuştu yani 
Ama bunlar benim duncelerim ve yaşadıklarım tabi ben böyle Diorm die sen de böyle olacaksın demk değil  paylaşmak istedim sadece 
-Reklam-
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Kız bi ara bende öyleydim kafama taktikca daha da kötü rüya görüyordum kafayı yiyecektm ama artk uyumadan onca ayet-el kürsü helal nas okuyorum şükür eskisi gibi kötü rüya gormemeye basladm
(255 puan) tarafından
Ya ben de okuyorum ama neden oluyor anlamıyorum hacı hoca işlerinden de korkarım asla gitmek istemiyorum öyle bir şeye
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Bende aynıyım canım iyi kötü çok görüyorum ve sürekli uyanıyorum hele bazen öyle şeyler görüyorum ki etkisinden zor çıkıyorum 
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Ya rüya görmek çok güzel neden sıkıldın ki.Benim bazı rüyalar dizi filmi gibi valla :)
0 oy
(688 puan) tarafından
Ayy sorma bu ben yaa kime söylesem hayret içinde kalıyor inanılmaz derecede rüya görüyorum yok öyle bişey başımı yastığa koyduğum gibi sabaha kadar ful rüya çeşit çeşit öyle böyle değil bazende çok kötü etkilenirim sebebini bende çok merak ediyorum 
(255 puan) tarafından
Nasıl kurtulacağız azap gibi bu durum
0 oy
(2,627 puan) tarafından
Gördüğün ruyayi suya anlat ve Vedalas onunla. YouTube da uykuya dalma müzikleri var birde abdestli yat dua oku 
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Melisa cayi filan ic yatmadan once. Hatta gunduz de bi fincan ic. Rahatlatir seni. Bi de odanda üzerlik otu filan yakip dolastir. 
0 oy
tarafından
Bunu en iyi ben anlarım.Evlenmeden önce her gün ama her gün kötü rüya görüyordum.Hemde her uyumada yıllardır gördüm.Ayetel kursi Felak nas okumadan yatmam.Gece hep ama hep ayetel kursi okurdum ama yine kötü rüya görürdüm.Esimle evlenmeden önce canımı çok sıkardim.Ailevi ,iş sorunları ,en önemlisi eşimle evlenip evlenemeyecegimj ,onu çok özlerdim ok endiseliydim uyumak istemezdim.8 yıla yakın bu durum devam etti.Sonra evlendik çok çok mutluyum o kötü rüyalar hiç görmüyorum çok nadir.Bir yerde okumuştum canını sıkan yani mutlu geçmeyen günlerde kötü rüya görebilmek çok çok yüksek ihtimalmis.Ya sen surekki bir şeye canını sıkıyorsun ya çok endişelisin yada mutlu değilsin bence

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
20 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 124 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (1,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
3 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mlkars (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 345 göst.