+1 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (341 puan) tarafından
Demin facesine bakinayim biraz dedim kizlar  facebook arama motoru yerine girdim hep kizlarin profiline girmis   iki uc tanesini takip istegi atmis o kizlarda hani tanisalim cinsellikle ilgili olan kizlarin profili suan okadar sinirliyim ki. Sanki atesin icimdeyim zibarmis suan oda

11 Cevaplar

+2 oy
(3,385 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bence olayı büyütüp aileye yayıp rezillik çıkarmaya gerek yok. Evinin içinde kavganı et kır dök ama dışarı duyurma. Çünkü belli ki boşanmazsın böyle bi mesele yüzünde. Sen unutursun ailen unutmaz
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Topluca ateşe verip kurtulsak kocaları kuru yaş 
(3,385 puan) tarafından
Benimkine dokunmayın gıı :)))
(709 puan) tarafından
Kiz dur durrr benim kocamin ne sucu var:))
tarafından
Öyle olmaz toplu atmak lazım :) benimkini de kaynattim arada suçu yok
0 oy
tarafından

Ayy ne oluyor bu eşlere ya rahat mı batıyor anlamadım ki ya :( 

(341 puan) tarafından
İnanki ilgisiz davraniyorm desem neyse okadar iyi davraniyorim ablasi gelmis bana bir haftadır iki cocuguyla iyi davraniyorim ona ben ailesine hizmet edeyim cocuklarimla onunla ilgileneyim ayni oturduğumuz odada ben varken nasil aklindan gecer cesaret eder bir adam
tarafından
İşte çok ilgili olduğun için oluyor erkekleri alacaksın kazığa oturtacaksın ya ikidir böyle şeyler okudum seninkiyle balla başıma ağrı girdi git uyandır bas tokadı
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Uyandır o nasıl senin uykunu kaçırıyorsa sende onun uykusunu zehir et hesap sor
0 oy
(341 puan) tarafından
Kac kez uyardim onu yarin gorumcem gidecek yuzune vurup ayrilcam evden bir kac gun o afceyi silmeden  donmeyi dusunmicem
0 oy
(663 puan) tarafından
Bunun da zina olduğunu anlat guzel bir dille uyar biri bana baksa doğru mu harama el uzatma göz dikme yetmediğim konu ne beni bu duyguya kapilmaya mecbur bırakma piskolga gidicem kendimi kötü hissediyorum artık felan da ona suçluluk duygusu yaşat 
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Bu konuda nasıl sakin kalanbiliyoprsunuz hayatınız da kocanızı 100 kere mi yakaladınız da bu kadar rahatsınız anlamıyorum içeride uyuyorsa kaldır hesap sor onun uykusu kaçsın senin değil!!! 
0 oy
(234 puan) tarafından
arattığına emin misiniz? gerçi aratmaya gerek yok sadece profile girince de arama kısmında görünüyor. onun haricinde öyle saçma sapan hesaplar herkese istek atıyor nedense.. bence bir eşinize sorun önce
(341 puan) tarafından
Arkadas onerilerinde cikiyor buda meraktan hesaba bakiyor yok cnm belli pislik adamin istek atigi kabul edildi yaziyor
(234 puan) tarafından
üzgünüm:(
0 oy
(898 puan) tarafından
Erkekler ayni şaşırtmıyorlar
0 oy
(167 puan) tarafından
Kız niye rahat rahat uyumasına müsaade ediyorsun, kaldır s.ç ağzına yaaaa
0 oy
(271 puan) tarafından
Çok dandik bir uygulama face book.

İlgili sorular