0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (986 puan) tarafından
Bir veli olarak eğitim sürecinde benden beklentiniz nedir demiş anaokulu öğretmeni ne yazayım etkili bir şeyler olsun istiyorum cümleye dökemiyorum. 

7 Cevaplar

0 oy
(7,620 puan) tarafından
    Bı corba az makarna  süt  yerse ıyı olur ,★⌒ヽ(●^、^●)Kiss!,★⌒ヽ(●^、^●)Kiss!,★⌒ヽ(●^、^●)Kiss!şaka  şaka   dolu bir eğitim 
tarafından
Aynen yaa her yorum kis: D
tarafından
Kisss öpücük demek deglmi:)
O emojiden otomatik geliyor
tarafından
Yada gülme olabilir . Ama gıcık olmaya başladım:DD
(7,620 puan) tarafından
Emojide var öpü çük
(5,420 puan) tarafından
Olabilir de yanls anlamassan ergence gibi gelıyor :)))
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından
Yani neden dokemiyorsunuz anlamıyorum. Siz dokemezseniz çocuk hiç ifade edemez kendini bir öğretmenden beklenti ilk başta iyi bir eğitimdir idealist olmasıdır, çocuklar arasında ayrımcılık yapmamasıdır, okula biraktiginizda gozununuzun arkada kalmayacak şekilde güven bağı oluşturmasıdır, her çocuğa pozitif ayrımcılık olmadan eşit ilgi ve şefkat ile yaklasmasidir bence
(986 puan) tarafından
İlk defa veli olduk tabi ki cümleye dökerim ama ben hem heycanlıyım hem öğretmene karşı içten bir yazı yazmak istediğim için burda da çoğu anne veli olduğu için tecrübelerden yararlanmak istedim . Teşekkür ederim yorum için
0 oy
(173 puan) tarafından

Kızıma/oğluma  en güzel şekilde örnek olmanızi beklerim. 

Öğretmenlik faktörü çocuklarda büyük rol oynadığından sizi bir idol olarak alacağından ona şefkatle yaklasmanizi isterim. Eğitim hayatına sizinle başladığı için  çocuğum da bizler de çok heyecanliyiz.. 
Hem sevdirip hem öğreteceğiniz bir yıl olmasını isterim. Şimdiden teşekkür ederim..
(986 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevabı çok beğendim :))
0 oy
(1,329 puan) tarafından
""Eğitim hayatına yeni başlayan çocuğuma sadece biraz ilgi ve güleryüz bekliyorum .Gerisini zaten siz halledersiniz. "" Yazabilirsiniz
(986 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorum için:)
0 oy
(4,800 puan) tarafından
İlkokul altyapısının çocuğuma aktarılması

Öğrenciler arasında ayırım yapılmaması

Güzel ve kaliteli vakit geçirmesi 

Davranışlarınızla çocuklarımıza örnek olunması

Ebeveynleri olarak bizim çocuk yetiştirme şekil ve kurallarımıza (belirli sınırlar aşılmadığı sürece) saygı duyulması

Özgüven ve sosyal becerilerinin geliştiği, saygı ve sevgi dolu bir ortam oluşturulması
(986 puan) tarafından
Evet çok geniş konular bunlarıda ekliyim çok teşekkür ederim
0 oy
(1,533 puan) tarafından
Şurda bekliyim bende neler bekleniyor Muş 
(986 puan) tarafından
Güzel cevaplar var:)
0 oy
(3,237 puan) tarafından
Iyi bir egitim ve anlayis ve adaletli davranmak
(986 puan) tarafından
Teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
+2 oy
5 cevap 210 göst.
20 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 795 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (522 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,851 soru

23,938,412 cevap

324,612 kullanıcı