0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar evimi büyük süpürgeyle çekiyorum dip köşe lavabo banyo cam mutfak dolapları full detaylı temizlik yapıyorum hafta da bir evim çamaşır suyu deterjan temiz koksun istiyorum ama mutfağın giderinden iğrenç kokular geliyor evin içindeyken farkedilmiyor ama dışardan biri gelince inanılmaz kokulu ev ne yapsam gitmedi ne yapabilirim sizce 10 dk da bir parfüm sıkıyorum eve yaa **** oluyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(4,477 puan) tarafından
Kendi daire giderlerinizin temizliğinden eminseniz bir de komşularınıza sorun, bina genelinde de bir gider sıkıntısı olabilir. 
tarafından
Canım 8 yıllık bina ben kiracıyım binadakilerde umursamaz çoğu ayda 1 süpürge açıyor valla umurlarında değil evin kokusu temizliği
-Reklam-
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Naftalin falan koysan oraya dicem ama konulur mu bilmiyorum..
tarafından
Banyo ve tuvalette var ama mutfak ya canım bu defa da her şeye onun kokusu siner o da zararlı
(14,491 puan) tarafından
Pufff valla haklısın ama çok sinir bozucudur eminim :/
0 oy
(650 puan) tarafından
Giderler çok eskidir büyük ihtimalle yenilenmesi gerekiyordur. 
tarafından
8 yıllık bina canım 3 yıldır burdayım ve kiracıyım değişme şansım yok maalesef
0 oy
tarafından

Evin alt yapısından kaynaklı oluyor. 3 ay geçici evde oturdum da bataklıkmis oralar eskiden  Aynı dediğiniz gibi temizler paklardim. İki dk sonra kanalizasyon gibi kokardı ev. Sabit yerde belli araliklarla sıkan oda parfümleri var öyle bişey kullanabilirsin canım ya da kullanmadığın zaman çamaşır suyu dök lavabiya üzerine bez kapat gerçi kullanmadığımız bı an var mı ki mutfağı :'(

tarafından
Valla ya eve giren pis sanıyor yani ben bile bilmesem girsem evin kokusundan ne olduğu belli derdim sinirlerim çok bozuk yerlere çamaşır suyu ajaks döküp siliyorum ama bana mısın demiyor arada laf olunca gelenlere diyorum evin kokusundan bıktım vs ama napm
0 oy
tarafından
Lavabonun altında boru varsa eger plastik kutu gibi degilde kirt kırt eden uzayıp küçulen borulardan cukur seklinde olmasi gerekiyor bi kontrol edin cukur olunca icerisinde su kaliyor pis kokan havanin eve dolmasıni engelliyor 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 424 göst.
26 Eylül 2021 Aile kategorisinde Mutsuzkadin (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 201 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (647 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 19btl05 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
2 Ağustos 2024 Aile kategorisinde insannasildusunur (10 puan) tarafından soruldu

407,120 soru

12,219,106 cevap

36,811 kullanıcı

...