+1 oy
300 göst.
Aile kategorisinde (10 puan) tarafından
Hayırlı geceler arkadaşlar ben de sizin gibi çok eskiden bu uygulamayı kullanan biriyim hesap şifresini unuttuğum için yeni hesap açtım yani bir tane sıkıntım var komşu derdi yani komşu derdi derken dışarıda böyle merhaba  komşu yani evine gittiğim yok evime geldiği yok sadece dışarıda sohbet muhabbet ettiğimiz bir kadın birkaç haftadır böyle beni görüyor merhaba selamını kesmiş ben de burada ben çok sıkıntin yaptım  numarası da var bende siz olsanız ne yaparsınız.....

6 Cevaplar

+1 oy
(2,932 puan) tarafından
Neden takıldin ki samimiyetiniz zaten yokmuş merhaba dese ne demese ne hiç takmam
(10 puan) tarafından
Haklısın canım ben biraz takıntılı biri olduğum için herhalde taktım kafaya
-Reklam-
+1 oy
(14,490 puan) tarafından
Sen selam ver canım, 

Niye bı kahve icmiyoruz ki de kahveye davet et.

Hakkında bisiler dendiyse bile bu hareket kalpleri yumuşatır 
0 oy
tarafından
Biseyler dönmüş galiba bı fitnelik hissettim. Boşver canım. Zaten durduk yere merhabayi kesenle işin olmasın. Laf dedikodu çok olur orda. Allah herkese hoş sohbetler edilecek komşular nasip etsin. 
0 oy
(650 puan) tarafından
Çokta kafaya takılacak bir durum görmedim ben ama yine de sizin düşünceniz.
0 oy
(10,687 puan) tarafından
valla umrumda olmaz. evine gidip gelmediğim biriyle çok samimi değilimdir o zaman  eye küsüp küsmediği beni alakadar etmez. 
0 oy
(2,677 puan) tarafından
Başka derdin yok heralde bacım.yani bunuda kafaya takmazsın. Zaten oturup kalktığın samimi olduğun biri değilmiş. Selamda vermesin kendi bilir de gec

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 490 göst.
11 saat önce Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 161 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hilay (389 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 403 göst.
27 Eylül 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (2,970 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 145 göst.