Kısaca özetleyeyim kızlar 1 buçuk ay önce açık miyom aldırma ameliyatı oldum çalışıyorum normalde açık ameliyat olduğu ve sıkıntılı geçtiği için doktorum en az 40 gün evde kalmamı uygun gördü rapor verdi ağır kaldırmaman gerekiyor rahim kendini yenilesin dedi
( 55 günlük rapor verdi bana )
Neyse köyde düğün vardı eşimin teyzesinin oraya gittik böyle bi oda insan oturuyoruz eskiden beraber çalıştığımız bı kadın var eşimin köylüsü o geldi işte sarildik ettik geçmiş olsun işe başladın mı falan dedi yok canım raporluyum açık olduğu için dinleniyorum hala dedim
Neyse kaynanam atladı şuursuz şekilde ohh 2 aydır bedavadan yatıyor evde iyi dinlendi dedi bı oda insanın içinde. Bende o adamlar boşa okumuyor o kitabı demek kj 2 ay kalmam uygun ki kaldım bedavaysa bedava kimseye konuşmak düşmez dedim
Öyle lafa böyle cevap alınca gücendi yüzüme baktı kaldı
Kadın da tabiki canım açık ameliyat olmuş yatsın ohh kocası baksın diyince iyice bozuldu
Haksız mıyım söylediğim de şuursuz gibi atlıyor lafını bilmiyor bı şey söyledim mi guceniyo
Gitmiş eşime söylemiş bide oda ne dedin acaba demiş hiç ses etmemiş bana geldi böyle böyle dedim bıktım sizle ugrasmaktan anam da akillanmadi gitti diyor