0 oy
415 göst.
Aile kategorisinde (2,399 puan) tarafından

Kısaca özetleyeyim kızlar 1 buçuk ay önce açık miyom aldırma ameliyatı oldum çalışıyorum normalde açık ameliyat olduğu ve sıkıntılı geçtiği için doktorum en az 40 gün evde kalmamı uygun gördü rapor verdi ağır kaldırmaman gerekiyor rahim kendini yenilesin dedi 

( 55 günlük rapor verdi bana ) 

Neyse köyde düğün vardı eşimin teyzesinin oraya gittik böyle bi oda insan oturuyoruz eskiden beraber çalıştığımız bı kadın var eşimin köylüsü o geldi işte sarildik ettik geçmiş olsun işe başladın mı falan dedi yok canım raporluyum açık olduğu için dinleniyorum hala dedim 

Neyse kaynanam atladı şuursuz şekilde ohh 2 aydır bedavadan yatıyor evde iyi dinlendi dedi bı oda insanın içinde. Bende o adamlar boşa okumuyor o kitabı demek kj 2 ay kalmam uygun ki kaldım bedavaysa bedava kimseye konuşmak düşmez dedim 

Öyle lafa böyle cevap alınca gücendi yüzüme baktı kaldı 

Kadın da tabiki canım açık ameliyat olmuş yatsın ohh kocası baksın diyince iyice bozuldu 

Haksız mıyım söylediğim de şuursuz gibi atlıyor lafını bilmiyor bı şey söyledim mi guceniyo

Gitmiş eşime söylemiş bide :D oda ne dedin acaba demiş hiç ses etmemiş bana geldi böyle böyle dedim bıktım sizle ugrasmaktan anam da akillanmadi gitti diyor 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Postunu okuyunca bı rahatlama geliyo:P cuk oturmuş hak etmiş ama. Ben yatıyorum cano, keyiflenndim baya güzel uyurum hahshshsk

(2,399 puan) tarafından
Haha kız gece gece güldürme beni :D niye rahatlama geliyor
(2,399 puan) tarafından
İyi geceler canım :)
tarafından
Diyaloglar hoş olmuş yani tabi öyle patavatsızlik yapmasaydi iyidi de senin verdiğin cevaplar, kadının söylediği cevap tam gelmiş. Ondan içim rahatladı. Böyle lafı anında yapıştırmak gerekiyor sonraya kalınca iş işten geciyo. :))
(2,399 puan) tarafından
Evet ben asla esirgemem:D kendini bilsin benim kaynana az şuursuz da çok olur bizde böyle diyalog :D
tarafından
Ona rağmen hala yapıyor he :) helal olsun teyzeme iyi cesaretliymis
(2,399 puan) tarafından
Kız yapıyor Kaç kere bozdum kaç kere neler söyledim yok düzelmiyor :D bide işin komiği oğluna şikayet ediyor beni sürekli
tarafından
Tencere kapak olmuşsunuz canım siz artık ayrilamazsiniz .d o kadar da şey yapmayın da tatlı tatlı didişin .d
(2,399 puan) tarafından
Ne seninle ne sensiz hesabı bizimki :d
tarafından
.d iyi bakalım kuzu, hadi geceniz güzel olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani dostmu dusmanmi belli degiller 

Bende hamilelikte pandemi iznine çıkmıştım kaynanam bana bedavadan yattin demisti bende senınde sigortan olsaydi sende yatsaydin demiştim alınmıştı ☺
(2,399 puan) tarafından
Hakediyorlar sonra da güceniyorlar:D
tarafından
He sorma valla ☺
0 oy
(16,619 puan) tarafından
Ben hep şunu söylerim. İstediğini konuşan istemediğini işitir lafın önünü ardını tartmadan düşünmeden patavatsiz patavatsiz konuşup cevabını alınca da bozulmayacak. Yani ben ona iki ay evde boşuna yattın dese ömür boyu boş yatanlar var iki ayda ben yatayım ne olacak derdim mesela hak etmiş oh olsun :)
(2,399 puan) tarafından
Evet daha da fazla şeyler haketti de demedim artık insan içinde:)
0 oy
(730 puan) tarafından
Kız iyi demişsin valla öylelerinin ağzına laf vermiceksin verince tepeye çıkıyorlar Allah'tan benim kaynanam öyle değil ya anlaşıyoruz çok şükür hep gelinlerini tutuyor bunu oğullarına da söylüyor ama tabiki de biliyorum ki cocuklari onun gözünde daha değerli bizden :)(
(2,399 puan) tarafından
Bizim ki nerde tutcak bizi
0 oy
(721 puan) tarafından
Oh iyi olmus cevao vermezsen daha betirini yaparlar
(2,399 puan) tarafından
Veririm kusura bakmasın
0 oy
(2,271 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın. Bundan sonra toplum içinde sana birşey diyeceği zaman bi 10 kere düşünsün. Ağzına sağlık
(2,399 puan) tarafından
Düşünmüyor şekerim bu kaçıncı bozusum :D akillanmiyor bide oğluna söylüyor beni

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 638 göst.
0 oy
12 cevap 505 göst.
18 Nisan 2022 Aile kategorisinde Eloff (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 325 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (296 puan) tarafından soruldu
0 oy