0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (154 puan) tarafından
Kızlar ayrıntılı bir temizlik yapmam gerek ama mesela nerede hangi deterjan kullanmalı hangi odadan başlasam bilemiyorum bana akıl verin

6 Cevaplar

0 oy
(10,861 puan) tarafından
Sana simdi uzun uzun anlatirdim hemde zevkpe ama vaktim yok malesef :) 
(10,861 puan) tarafından
Askim sen beni gecmissin zaten :D pas konusunda cozum bulursan sende bana ver valla gecen caydanlik yaktim icinden pas cikiyo baskada yok bi de yeni care bulursan haber et banada pas izi cikmaz sakin kapinin ustubde birakma bataryalari ben mavi gucle sungerle ovaliyorum duruladiktan sonra pisirme kagidi varya firin icin ondan bi parca koparip ovaliyorum parliyo buldigin harika oluyo mutfak gunluk kullsniliyo simdi sil aksama geri batacak o yuzden elinde surekli bez olacak ben bimden bez aldim cam vezi diye geciyo onu muslukta sikiyorum sonra beyaz sirke akitiyorum cok degil az bisey tekrar sikiyorum mutfakta isim bittikten sonra kapalari hemen bi dolsniyorum mesela yemek yaptim ya tezgah temizleniyo zaten hemen kapaklari da disardan siliyorum aksam yemek yedik bulasikmali makinaya koydum ya tekrar bi daha siliyorum o sekilde icim rahat ediyo suan yapacaklarin bunlar

Genel temizlikte ben evimi surekli toplu tutmaya calisiyorum mesela salonda cay ictik wcyr gitsem bardaklari mutfaga gotutup makinaya koyuyorum oyle gidiyorum ya da cocuk oyuncak getirmis onu odasina koyup oyle gidiyorum bi odadan digerine gecerken hic bos gecmiyorum boyle olunca dagilmiyo benim oglumda odasinds oyuncak oynar cok dagitmaz allah icin arabasina falan binerse anca oyle salona gelir ya da salona getiririm oyuncakladi bitek orasi dagilir odasini dagitmaz o sekilde hih bi de sey diyim sana su mutfak dolaplaririn kapaklarini sildigim yontem varya bezi islatip beyaz sirke dokup tekrar sikma yontemi asla iz birakmiyo ben gunluk yapiyorum tek seferde her yeri siliyorum aynalar mabilyalar camlar toz alinscak her yer gunluk yapinca temizligim yarim saati gecmiyo benim gunluk boyle yaparsan ara arada derin temizlik yaparsin tamam 10 aylik bebeyle cok ugrasma temizlikle ben oglum o aylardayken hic umursamazdim
(259 puan) tarafından
Ya ben aslında biraz mecburum yani kaynamamlar alt katımda oturuyor birazda temizlik takıntısı var kadının bir de evime sürekli bebek sevmeye geliyorlar çatkapı o yüzden zaten dikkat ediyordum da şuan daha daha dikkat etmem gerekiyor öyle yani
(10,861 puan) tarafından
Kaynanana selam soyle dengesiz dengesiz davranmasin altli ustlu oturunca boyle seyler malesef oluyo haklisin o konuya hic girmeyim ama madem geliyosa sesini de cikarmasin bak benden sana tavsiye daha bebegin kucuk anlamiyosun ilerde buyuyunce babanesine duskun olur uzulursun o 1 saat geliyo seviyo gidiyo sen altını  degistir ustunu degistir mamasini yedir uyut hep cocugun sevmedigi seyler yapan sen oluyosun kotu polissin resmen bi de kaynanam laf edecek diye temizlige sarar cocukla keyifli vakit gecirmezsen cocugunu kaybedersin birak isi gucu ev gocsun bosver cocugunun gonlunu yap once
(259 puan) tarafından
Aynısını yapıyorum canım bide bebeğim kas hastası özel bakım isteyen bi bebek yinede bebek temiz ortamda büyüsün diye temizliyorum buna rağmen oğlunu bana karşı dolduruyor kendi kocası tek kızıyla yaşıyor akşama kadar boş temizlik yapıyor hasta takıntılı istiyor ki herkes onun gibi yapsın eşim beni savununca da kendi kocasına sarıyor yok sen bana değer vermedin millet değerli bilmem ne diye artık eşim de dolduruşuna geliyor gelip diyor buzdolabını sildin mi pazar var yarın yani kendisini ilgilendirmeyen şeylerle bile ilgilenmeye başladı ki her hafta dolabımı temizler düzenlerim ne var ne yok bakar öyle pazar yaparım artık anası ne diyorsa adam bunlara dikkat ediyor
(10,861 puan) tarafından
Esini yalniz gönderme gerekirse sık git ama yalniz gitmesin sen yanindayken dolduramaz en azindan
-Reklam-
0 oy
(523 puan) tarafından
Ben perdeleri once makineye kılıfları solup koltuk süpür sil çek altını süpür sil tozlarını al yerleştir oda spreyi sık kapa sonra böle böle kaç odam varsa en son mutfak wc banyo duş al çık 
(154 puan) tarafından
Koltuk için ne kullanıyorsun canım
(523 puan) tarafından
Beyaz sabun kalıp
(1,811 puan) tarafından
Koltuk için bulaşık tableti de tavsiye ederim.
Çok güzel temizliyor köpükte Çok olmuyor:-)
(523 puan) tarafından
Benim koltuklarimda iz bıraktı acaba tam kuru madi mi dedim koyu kahve ve sütlü kahve koltuklarım su lekeleri gibi leke kaldı bidaha denemedim sabun 2 ayda yada birşey dökülünce hemen silip geçiyorum
(1,811 puan) tarafından
Bilemiyorum ben kullanıyorum memnun kalıyorum.ben su ile de sonra üstünü geçiyorum
0 oy
(1,259 puan) tarafından
O sana kalmış cnm yani keyfin nasıl istiyorsa ilk önce ben dağınıklığı toparlarim sonra istediğim odadan başlarım yani nefarkı varki hangi odadan başladığının 
(154 puan) tarafından
İşte karar verebilsem kararsız kaldım canim
(1,259 puan) tarafından
Zaten hani baya cam dolap içleri falsn grieceksen 1 günde bitmez yani
(154 puan) tarafından
Yok bir gün de bitmez canım bir haftaya yayıp yapicam
0 oy
(14,695 puan) tarafından
beb kizimin odasindan basladim dolabini sectim sildim duzenledim sonra perde nevresim vs. supurdum sildim ciktim 

dun yatak odami bitirdim 

carsamba salonu yapacagim en son mutfak bugun yarin da kislik yapacagim o yuzden carsamba atladim 
(154 puan) tarafından
Peki hangi deterjan kullandın canım ben kişliklari bitirdim
0 oy
tarafından
Joc keyfim yok narine çok uzuldumt
(154 puan) tarafından
Kız benimde öyle ağlaya ağlaya beynim uyuştu aklımı oyalamak istiyorum
0 oy
(9,153 puan) tarafından
Benim için öncelik hep yatak odasıdır yatak odası duzenliyse gerisi geliyor
(154 puan) tarafından
Öyle yapicam canim