Askim sen beni gecmissin zaten :D pas konusunda cozum bulursan sende bana ver valla gecen caydanlik yaktim icinden pas cikiyo baskada yok bi de yeni care bulursan haber et banada pas izi cikmaz sakin kapinin ustubde birakma bataryalari ben mavi gucle sungerle ovaliyorum duruladiktan sonra pisirme kagidi varya firin icin ondan bi parca koparip ovaliyorum parliyo buldigin harika oluyo mutfak gunluk kullsniliyo simdi sil aksama geri batacak o yuzden elinde surekli bez olacak ben bimden bez aldim cam vezi diye geciyo onu muslukta sikiyorum sonra beyaz sirke akitiyorum cok degil az bisey tekrar sikiyorum mutfakta isim bittikten sonra kapalari hemen bi dolsniyorum mesela yemek yaptim ya tezgah temizleniyo zaten hemen kapaklari da disardan siliyorum aksam yemek yedik bulasikmali makinaya koydum ya tekrar bi daha siliyorum o sekilde icim rahat ediyo suan yapacaklarin bunlar
Genel temizlikte ben evimi surekli toplu tutmaya calisiyorum mesela salonda cay ictik wcyr gitsem bardaklari mutfaga gotutup makinaya koyuyorum oyle gidiyorum ya da cocuk oyuncak getirmis onu odasina koyup oyle gidiyorum bi odadan digerine gecerken hic bos gecmiyorum boyle olunca dagilmiyo benim oglumda odasinds oyuncak oynar cok dagitmaz allah icin arabasina falan binerse anca oyle salona gelir ya da salona getiririm oyuncakladi bitek orasi dagilir odasini dagitmaz o sekilde hih bi de sey diyim sana su mutfak dolaplaririn kapaklarini sildigim yontem varya bezi islatip beyaz sirke dokup tekrar sikma yontemi asla iz birakmiyo ben gunluk yapiyorum tek seferde her yeri siliyorum aynalar mabilyalar camlar toz alinscak her yer gunluk yapinca temizligim yarim saati gecmiyo benim gunluk boyle yaparsan ara arada derin temizlik yaparsin tamam 10 aylik bebeyle cok ugrasma temizlikle ben oglum o aylardayken hic umursamazdim