Askim once cabuk dagilmayacak yerlerden basla dolap iclerini falan duzenle gardroplar vestiyer baza kiler gibi onlar toplu ve temiz olunca gerisi kolay olur onu da kendine gore duzenlicen evin bi ucundan diger ucuna dogru yaparim ben hep odalarin sirali cunku sen kullanmadigin odalardan baslayabilirsin her odaya girdiginde de once perdesini sok makinaya at hali ortusu koltuk ortusu nevresim ne varsa sok onceligi perdelere vererek yika mesela soyle ben yatak odasinin perdesini atarim o yikanasiya kadar nevresimini degistirir siler supururum yatak alti baza ustu ne varsa temizlerim o arada oranin perdesi cikar hemen takarim cocuk odasina gecer ayni sekilde yaparim oranin perdesini de taktiktan sonra cocugun uyku saati olur onu uyuturken nevresimleri makinaya atarim o arada is yapamiyorum ya cam silemicem falan perde atmaya gerek yok nevresim aradan ciksin diye sonra cocugu uyutunca nevresimleri serer mutfagin perdesini makinaya atarim duzeni anladin mi siralamayi o sekilde yaparim ben deterjan kullanimina gelirsek ben toz alma cam silme islemlerinde beyaz sirke kullanirim hep bi kucuk legenim var icine 2 masrafa kadad su koyarim az sirke akitirim cam bezlerim var bimden almistim harikalar birini o suda sikar silerim digeriyle kurularim yerleri beyaz sabun kokulu yuzey temizleyiciyle silerim mutfak dolaplarini yag cozucuyle temizleyim beyaz sirkeyle parlatiyorum koltuk sileceksen sicaga yakin ilik suya geyaz sabun rendeleyip lifle silerim hali sileceksen beyaz sabun sertlestiriyo o yuzden yumusaticiyla silerim hep koltugu da haliyi da durulamam ha bi de peteklerimi distan cifler ustundrn su dokerim altina kalinca havlu sererim akan suyu kovaya sikarim parkelerim sudan etkilenmeyen parke ve suyu cok beklrtmedigim icin sorun yasamadim onu sen bilirsin olmadi sadece disini cifle yeter