Kızlar ya delircem kendi annemde panik hastaligi var otobus ucak kullanamıyo o yüzden doguma gelemeyecek kaynanam gelicek kayınpederim gelicek bide kaynanam kendi annesini getiriyo ya zaten kadın yaslı dogumda onunlamı ilgilenecek benimle mi zaten amacları yardımcı olmak degil gezmek icin geliyolar neymis doguma 1 gün kala gelip cocugun 40ı cıkana kadar kalıcaklarmıs esime doguma 1 gun kala gelecekse hic gelmesinler dedim doguma 1 ay kaldı artık kendimi kaldıramıyorum bana suan lazım birileri dedim kızdım esım zaten laf ettirmiyo kayınpederimde esimde bana güvenmiyo neymis ben cocuga bakamazmısım insan evladına neden bakamasın evim 2 oda sadece biri yatak odasi digeri oturma odası nerde yatıcaklar oda merak konusu
Canım kaynanan annesiyle yaşıyorsa mecbur getirecek yaşlı kadın evde kalamaz tek başına ama ayrı yaşıyorlarsa hata yapıyor hatta bence kayınbabanin gelmesi bile hata sonuçta sen doğum yapacan rahat edemezsin bn edemezdim açıkçası
Üst üste yatsınlar bırak bizimkilerde aynısını diyor yasin kucuk bakamazsin onu sen değil ben buytucem gibi laflar vidilasin dursunlar eşine şöyle karnım burnumda onlara hizmet mi ediykm sancı mi cekiym lohusa lohusa nasıl ayağa kalkıp onlara hizmet edicem de yani anlar herhalde
Bu halinle nerde yatiricam diye hiiic kendine dert etme. Lohusa halinle hizmet edicek değilsn ya. Geldiklerine gore kayinvaliden planlamustr kafasinda yaticak yer. Sen bebegine odaklan Rabbim bi nefeste kurtarsn ins. Gerisini bosver. Kayinvalidenlerden önce sen atla bebeginin bakimina. Sakin kayinvalidene birakma dogum yaptm deyip. Hem onlar görsn idare edebildigini hem esin. Bi süre snra esinde skilir zaten o kalabaliktan kendisi der gidin esim yapıyo artk iyi diye
Niye bakamayasın canım çok da güzel bakarsın rabbim yardım eder illa karışacajlar işte canım hiç duyma bile
"Gelmeyecekler, gelirlerse doğurmam" de :) Şaka bir yana tatlım, "Çocuk benim çocuğum, ben ona nasıl bakacağımı bilirim, bilmediğimi de öğrenirim. Ne düşündüğünüz umrumda değil, ben kırk mırk anlamam, herkes kendi evinde kalacak. Arzu eden gündüz ziyarete gelsin." deyip nokta koyman lazım bence.
Aynı dert bende de var kayınpederim ve kaynımlar da gelecek ne işleri varsa lohusanın evinde bi durun kırkım çıksın az toparlanayım yok düşünmezler ben eşime söyledim peşin peşin hizmet edemem kusura bakma sürekli de yanlarında oturamam diye eşim de yapma zaten o halinle nasil yapacaksın dedi bakalım geldiklerinde de aynısını mı diyecek
Sen bakabilirim bebege diyorsan sorun yok sen bebege bakarsin birseyle ilgilenmiycen zaten canim kaynanda annesine bakar :D
Benim evimde seninki gibi küçük 2 oda ve bana ablam bakicak yani bir tek ona yatacak yer var diger o da ztn yatak odasi kayinpederim hayaller.kuruyo gelecekmis oglunun evinde kalacakmis bilmem neymis esime soyledim nerde yatirmayi dusunuyosun bunlari diye gelene gelme nasil diyim ben ama bunlarin anlayissizligida ayri bi dert.falan dedi sen diyemessin ama ben derim dedim aradim kaynanami evimin durumu ortada sende benim annemde.yaslisiniz bana ablam bakicak ve kusura bakma ama evde 1 kisilik yatacak yer var gelmek isterseniz diğer gelininizde.kalmaniz gerekecek dedim hic bisey demedi once sonrada dogru diyosun falan dedi ayrica kayinpederimin evde ne isi var ben lohusa olucam ustum basim daginik olucak belki cocugu emzirmek icin ekstra yerim yok dedim cat cat soyledim valla artik gelseler bile bende.kalamayacaklarini biliyolar derdim bana yetiyo birde onlarla ugrasamam
valla oyle bir bakiliyor ki neden bakamicakmissin bi yikamaya bisey diyemem oda zorda kalinca yaparsin
Kaynana şöyle annenin gelmesine gerek yok rahat edemem de
Sen bebeği alıp annene git onlar kendi kendilerine otursun lar 40 gün evde Töbe yarabbim ya. Allah anlayış versin bu insanlara ne diyeyim.
1,517,517 soru
24,736,633 cevap
371,279 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın