Yani kırıcı olmak istemdim, kusura bakmayın. Demek istediğim kızlarının evliliğine bu kadar mesafeli olup ^aman kızımın yuvasının huzuru bozulmasın aman şöyle böyle^ davranan bir insan söz konusu oğlu olunca daha temkinsiz davranması sinirimi bozuyor, kızı da farklı şehirde kalıyor ona max 1 haftalığına gidiyor ve her zaman HER KONUDA mesafesini koruyor, konu biz olunca her şeyde söz sahibiymiş gibi davranıyor. Ben yokmuşum gibi davranıyor, kızı Mersin’de yaşıyor ve bahsederken * Mersin’deki kızım ve oğlum* diyor biz İzmir’deyiz *izmirdeki oğlum* diyor beni kabullenmiyorlar ki ben ne düğünde ne düğün sonrasında hiç bi sıkıntı çıkartmadım şu kadar altın alınacak demedim mehirde bile babası karar verdi neyin mehir olacağına, gelinliğin 60/70 bin olduğu bir zamanda yaşıyoruz ben 5 bine buldum, kiraladıkları düğün salona bile hiç itiraz etmedim maddi açıdan hiç bi koşul sunmadım, nişanlılık dönemimizde yada sonrasında kıyafete çıkartın demedim hiç bi hediye beklemedim onlarda hiç bi şey yapmadı zaten. Yani ne maddi ne manevi hiç zorluk çıkarmadım ama kabullenemediğini gibi hissediyorum