+1 oy
163 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (444 puan) tarafından
Kapalıyım saçlarım aşırı döküldü şu an düzeldi gibi ama baya baya azaldı o yüzden kaynak yaptırmayı düşündüm çünkü kendimi iyi hissetmiyorum biraz bakmak istiyorum kendime çok uğraştım saçlarım için ama sanırım genetikte var yapacak bişeyim kalmadı. Paspal olmak istemiyorum kendşme bakıyorum ama saç sanki eksik gösteriyor 

5 Cevaplar

+1 oy
(139 puan) tarafından
Hayır kaynak daha çok saç döker 
(444 puan) tarafından
Öyleymiş ya ben de dedim kendine gelene kadar kullnym diye deyok aman
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben cahilliğime 20 yaşında yaptırmıştım, bir süre sonra çıkarma zamanı geldi sonrasından öyle saçım döküldü kii kel kalicam sandım. Daha çok saç döküyor kaynak
(444 puan) tarafından
Yorumlara bakıp vazgeçtim
+1 oy
(2,119 puan) tarafından
Aman diyim uzak dur kim yaptırsa daha kötü oldu saçları hatta arkadaşımın biri kel kaldı gibi birşey ya öyle açıldı ki saçları
(444 puan) tarafından
Amannn daha beter desene
+1 oy
(2,371 puan) tarafından
Trendyolda ürün var yepyeni sac çıkarıyor onu deneyin 
(444 puan) tarafından
Hangisi canım bir bakayım
0 oy
tarafından
Ben sana bir tarif vereyim evde yap hem bebek saçların çıkar hemde besler ama dökülme için kan değerlerinize baktınız mi
(963 puan) tarafından
Ver canım bskslim
(444 puan) tarafından
İlaç kullanıyorum demir eksikliği için ama benim vitaminim tamken de illaki dökülüyor bekliyorum tarifi merak ettim
tarafından
5,6 diş sarımsağı iyice ezip ister sarımsak eziciyle ister başka biseyle farketmez bı küçük kavanoza koyacan 5,6 tane karanfil koyacaksın  1 çay bardağı da zeytinyağı koyup ağzını kapat 2 gün buzdolabında beklet sonra haftada 1 istersen 2 defa saçlarına iyice yedir saç derine masaj yaparak sonra ya streç ya da normal poşetle sar sabah yıka inşallah faydasını görürsün canım
(444 puan) tarafından
Teşekkür ederim deniym bunu inşallah işe yarar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
11 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Hayalet (1,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 486 göst.
28 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Leyla06 (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 2,618 göst.
+1 oy
29 cevap 2,217 göst.
20 Ocak 2022 Moda kategorisinde aysenurcan1906 (38 puan) tarafından soruldu

410,203 soru

12,335,480 cevap

39,349 kullanıcı

Kategoriler