0 oy
372 göst.
Aile kategorisinde (66 puan) tarafından
Evimiz birinci kat ama birinci kat karşımızda bir kulübe gibi bahçeli bir yer var bekar adamlar takılıyor tekin insanlar değiller belli değişik tipler onlara bakan penceremizin şişini eşya taşıma zamanı söktüler ama geri takmadilar eşime taktir diyorum sen zaten gece 1 de geliyorsun ne olur ne olmaz diyorum bazen rahat uyuyamıyorum diyorum korkma yan tarafin binasında güvenlik falan var ne olacak diyor ama içim rahat değil yinede üç dört defa dedim takmadi boyle olunca hem sevmediğini hem takmadığıni düşünüyorum haksız mıyım 

11 Cevaplar

0 oy
(28,831 puan) tarafından

Sorumsuz tabiki insan kendisi başta rahatsız olur 

(66 puan) tarafından
Kesinlikle rahatsız olmuyor belli yani
-Reklam-
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Benim komşular tekin değil, karşı binada da kahve var eşim kapıyı kilitle der o yokken .
(2,935 puan) tarafından
Nasıl rahat edebiliyor. Eşim kendi evdeyken bile taktırır onu
(66 puan) tarafından
Valla benimki bişey olmaz der çok mu rahat anlamadım
0 oy
(2,486 puan) tarafından
Böyle şeylerde ben direkt yaptıracak bir yer bulup hallediyorum
(66 puan) tarafından
Ben tek basimayken usta falan evime gelsin istemiyorum canım neler neler oluyor korkuyorum
(2,486 puan) tarafından
Yapacak bir şey yok:)
(66 puan) tarafından
Sende haklısın canım:)
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Fazla pimpirikli bir kocam var. Eve kendisi yokken usta bile çağırmaz. Sapığı, katili var diye. Bana da bu durum fazla geliyor
(2,385 puan) tarafından
Öyle mi diyorsunuz. Geçen gün mutfağa erzak dolabı aldık, adamlar mecbur pazartesi getirecez dediler ve kurulu getiriyorlar. Adamlar gelene kadar 50 kere aradı, bana çok geliyordu
(167 puan) tarafından
Benim eşim de aynı canım ben evde teksem asla eve usta olsun Kargo Olsun paketçi olsun gelemez ha çok acilse gelecekse o telefonu açık kalacak ben bu durumdan rahatsız mıyım vallahi çok şükür mutluyum da en azından Sorumluluk sahibi bilen koruyup kollayan bir işim var.
(2,385 puan) tarafından
Kargo falan umursamaz, onlar verip gittiği için ama eve girmesine asla izin vermez mümkünse. Bu durum güzel ama yoruyor bazen
(167 puan) tarafından
Yo yo bu zamanda en iyisi bu canım,
(66 puan) tarafından
Kargo en azından bırakıp gidiyor ben bu şekilde rahat uyuyamıyorum
0 oy
(2,305 puan) tarafından
Sen demeden önce eşinin rahat etmeyip taktırması gerekir zaten. Sonuçta eşi çocukları evde. Bu devirde kimseye güven olmaz 
(66 puan) tarafından
Nasıl rahat ediyor anlamiyorum
0 oy
(167 puan) tarafından
Bana göre de sorumsuzluğa giriyor Gerçekten şu zamanda kimse kimseye güvenemiyor korkman çok normal Öncelikle bunu senin değil eşini düşünmesi gerekiyordu Açıkçası ben eşime böyle bir durumdan bahsetsem ki ben bahsetmesem bile o böyle durumlarda çok titizdir eğer o an İmkan varsa evi bile taşırdı
(66 puan) tarafından
Benimki bilmiyorum nasıl bişey gerçekten
0 oy
tarafından

Evet haklısın

. Allah korusun başına bişey gelmektense sen yaptır bari kocadan hayır yok 
0 oy
(13,508 puan) tarafından
Allah korusun bi şey olsa güvenlik kamerasının olması ne işe yarayacak ki 
(66 puan) tarafından
Valla öyle bacım
0 oy
(984 puan) tarafından
Ben konteyner oturuyorum etrafımda hep konteyner var girişte güvenlik fln var ama eşim ne zaman dışarı çıksa kapıyı kitle der taki ben kitleyene kadar o sesi duyunca gider bazen kendisi üzerime kitler gider eşin nasıl sorumluluk alıyor anlamadım illa bir şey olması mı lâzım da öyle mi önlem alacak
(66 puan) tarafından
Ben aradım söyledim kızdı ne kadar korkaksin adamlar örümcek adam olup tirmanicak sanki falan dedi
(984 puan) tarafından
Evet korkağım de illa başıma bir şey gelince çok pişman olursun ama iş işten geçmiş olur de
0 oy
tarafından
Markete bile giderken kapiyi kilitlememi soyler benim esim apartmanda otutmamiza ragmen buda biraz aşırı ama dusunmesi onemli 
(66 puan) tarafından
Aynen canım insan değer verince düşünceli olur vermiyor demek
0 oy
(466 puan) tarafından
Tamamen üşengeçlikten, ben mi gidip demircilerle muhatap olayım sen taktırmayacaksan ben çağırıp birini taktırıcam de o zaman yediremez taktırır belki
(66 puan) tarafından
Aradım söyledim kızdı ne kadar korkaksin adamlar örümcek olup çıkacak sanki vs vs

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 129 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (481 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 1,523 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 366 göst.
26 Temmuz 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.