0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (1,305 puan) tarafından
Oğlum bugün anasıfina başladı ilk defa gitcek servisle gidip gelcek servise bindirdik okula yolladık bende babamla arkasından motorla gittik servise almadıkları için geldimde oğlum sınıfına girmişti öğretmeni faaln vardı neyse malzemeleri falan vardı aldımiz kırtasiye ürünleri falan onları teslim ettim bizde bahçede bekledik bugün erken Bırakabilirim veliler okulda olsun demişti öğretmenimiz baktım oğlum dışarı gelmek istiyo öğretmen salmadi bana dedi oğlunuz su istiyor suyu yokmu koydum çantasina dedim sulugu vardı baktık çantası yok ortada oğluma nerde dedim serviste unuttu kesin dedim oda bana servisci indirdi bizi abla vardı otobüste yardımcı o bizi bi sinifa soktu büyük ablalarin sınıfıydi çantam orda kaldi dedi  sonra öğretmenimiz geldi bizi kendine sinifina götürdü dedi bana  sınıflara baktık ikinci baktimiz sınıfta bulduk yani anlamadım bu çocuk servisten.indi neden anasiniifa deilde bir başka sınıfa götürup koyuldu orda ne işi var yanımda bir kız çocuğu daha vardı dedi o çantasini almış galiba oğlum unutmuş daha 5 yaşında çocuk yarin servisteki yardımcı kadına sorcam siz ne düşünüyorsunuz 

5 Cevaplar

+1 oy
(20,344 puan) tarafından
Sor tabi. Servis hostesinden bir kaç günlüğüne rica et hatta sınıfa bıraksın çocuk alışana kadar. 
(1,305 puan) tarafından
Servisteki görevli kişi okula yani sinifina kadar teslim etmeli öğretmene bunlar daaha anasınıfı öğrencisi yani birde çıkıştada aynı şekilde çocukları servise toplamali
-Reklam-
0 oy
(3,098 puan) tarafından
Sor sonuçta emanet ediyorsun çocuğunu ordan biri sizin sınıf şura diye başka yere götürse ne olacak hesabını kim verecek 
(1,305 puan) tarafından
Dogru diyorsunuz bugün sorcam
0 oy
(716 puan) tarafından
Oğlunuz öğlenci mi acaba? Bizim okulda öğlenci grubu almak için yarım saat temizlik yapılıyor sınıflarda servis erken getirirse başka bir sınıfa alır orada bekletiriz artık çocukları demişti toplantı da müdür belki Sizinde öyle birşey olmuştur. 
(1,305 puan) tarafından
Sabahçı sistem var tek
0 oy
(140 puan) tarafından
Kesinlikle sor 
0 oy
(316 puan) tarafından
Oğlunuz kaç aylık kaç yaşında yani anasınıfı için 
(1,305 puan) tarafından
5 yaşında

İlgili sorular

0 oy