Oğlum bugün anasıfina başladı ilk defa gitcek servisle gidip gelcek servise bindirdik okula yolladık bende babamla arkasından motorla gittik servise almadıkları için geldimde oğlum sınıfına girmişti öğretmeni faaln vardı neyse malzemeleri falan vardı aldımiz kırtasiye ürünleri falan onları teslim ettim bizde bahçede bekledik bugün erken Bırakabilirim veliler okulda olsun demişti öğretmenimiz baktım oğlum dışarı gelmek istiyo öğretmen salmadi bana dedi oğlunuz su istiyor suyu yokmu koydum çantasina dedim sulugu vardı baktık çantası yok ortada oğluma nerde dedim serviste unuttu kesin dedim oda bana servisci indirdi bizi abla vardı otobüste yardımcı o bizi bi sinifa soktu büyük ablalarin sınıfıydi çantam orda kaldi dedi sonra öğretmenimiz geldi bizi kendine sinifina götürdü dedi bana sınıflara baktık ikinci baktimiz sınıfta bulduk yani anlamadım bu çocuk servisten.indi neden anasiniifa deilde bir başka sınıfa götürup koyuldu orda ne işi var yanımda bir kız çocuğu daha vardı dedi o çantasini almış galiba oğlum unutmuş daha 5 yaşında çocuk yarin servisteki yardımcı kadına sorcam siz ne düşünüyorsunuz