0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi geceler kızlar sürekli aynı şeyi duymaya başladım , uzun zamandır duyuyordum ama bu ara daha çok duyar oldum. Çok sabırlısın ben bu kadar sabredemem diyo mesela eşim , kardesim , akraba , kolu komşu . Yani ben şimdi çocuğuma sabredince böyle duyuyorum anlayamadıgım böyle olunca sanki kendimi kusurlu gibi hissediyorum. Varmı sizede böyle söyleyen .

6 Cevaplar

0 oy
(14,489 puan) tarafından

Gece gece kendimden bahsetmek isterken ben :D

Kız ne güzel işte ovmusler seni ne alaka kusurla

tarafından
Ay sağol Canım, içimi açtın. Demekki güzel birsey demişler . Ama ne bileyim çok yoruluyorum birileride öyle deyince heralde yanlış anlayasım geliyor.
tarafından
Sanada mı çok söylüyorlar bu lafı
(14,489 puan) tarafından
Bazen evet bazen hayır :D
Bazen bir parlarm bazen de evin içinden geçerler,avaz avaz kavga ederler sinirlerim alınmış gibi duymamazliktan gelirim :D

Ovmusler seni iyi bişi bu
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 yaş ve 4 aylik 2 kizim var küçük olan hiç durmaz hep mik mik agla kucak iste çığlık at delir büyük desen zemheride hıyar hic olmucak yerde olmucak bisey ister yoktan anlamaz dur sus bilmez açıklarım yine delirir herkes banada diyo sabirliymisim kafayi yedin diyen yok ☺
tarafından
Ay bu ben acaba sen ben olabilir misjn. Biri 2 yaş diğeri 7 aylık ikiside anlamıyor ne yapayım. Yok bacım kimse o kafanın farkında değil. Onlara göre sabırlıyız.
tarafından
Seninkilerde iyice küçükler sabret kuşum mecburuz anın tadini cikar

Benim büyük anliyo ama isine gelmiyo
0 oy
(1,340 puan) tarafından
O kadar duydum ki bu yaz. gelen giden sen cok sabırlısın sakinsin. Sinirli anlarım elbet oluyor bagirdigim zamanlar mutlaka gün icinde oluyor. Ama genelde ozellikle bi acelem bi isim yoksa önümde, sabrederim ya. Sabirlisin dedikleri seyde mesela agliyor diyelim susturmaya calisiyorum gönlünü etmeye veya iste yemegi kendi mi yiyor döküyor saciyor genelde ses etmem arkasindan temizleniyor nasilsa. Bu kadar basit seylere insanlarin sasiriyor olmasi da beni sasirtiyor acikcasi. Allah daim etsin insallah.hic kötü birsey degil. Pardon da sabretmeyip napacaksın. Vuralım mi bagiralim mi. Bagirincada kalpleri kırılıyor o daha kötü. Elimizden geldigince devam
0 oy
(473 puan) tarafından
Bende ablama diyorum oğlum var dört yaşında 7 aylık hamileyim bide yeğenim o kadar zor kı kız çocuğu bide 1.5 yaşında Allahım ablam için kahroluyorum nasıl dayanıyor nasıl bir sabır cidden taş olsa çatlar yani bende ona diyorum sen taş mısın bu kadar sabır cidden zor 
0 oy
(2,919 puan) tarafından
Kusurlulukla ne alakası var ki canım onu anlamadim
0 oy
(5,386 puan) tarafından
Sabretmeyip ne yapacakmışsın? Dövecek misin yoksa çöpe mi atacaksın çocuğunu?

Annelik fedakarlık en çok da sabırdır. 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 887 göst.
19 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 424 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 169 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy