0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
14 15 aylık genelde olanlara sorum bişey diyince hadi söyle diyince tekrar ediyor mu size cevap veriyor mu benimki sadece bakıyor da normal mi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post ustte kalsn
-Reklam-
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Benim kızım da tekrar etmiyor bakıyor yüzüme öylece 
tarafından
Normal ozaman saf saf bakıyor benimkide :)
0 oy
(3,158 puan) tarafından
O aylarda tekrar etmesi erken bence kızım 19 aylık şuan o dediklerini anca yapıyo ve anında kapıyo ağzımızdan çıkan her şeyi...
tarafından
Direk taklite başlayıp aklı eriyor demi iyice şimdi dememesi yapmaması normal yani
(3,158 puan) tarafından
Kız tabi yapmaz olur mu önceden hareketlerimizi taklıt ederdi senin dediğin o aylarda  biz ne yaparsak yapmaya calısırdı şimdi de örnek bişey diyoruz o da hemen peşine onu söylemeye çalışıyo dilinin döndüğünce korkma zamanı var daha bence
tarafından
A evet ben yerleri felan silince oda siliyor kaşıkla yemek yemeğe çalışıyor vs ben kuruntu yapıyorum herhalde ya
(3,158 puan) tarafından
Bence de :-)
0 oy
(2,596 puan) tarafından
tekrar etmiyor ama söylediği kelimelerdense cevap veriyor bazen hayır dersem hayır der bişeyi atıyor naptın oğlum dediğimde attiii diyor gibi
(2,596 puan) tarafından
8 gün sonra 15 aylık olacak tabi ki tepki sonuçta kötü bişey yaptığının bilincinde benim oğlumda çoğu şeyi işaret ederek gösteriyor aa aaa yapıyor
tarafından
Benimde öyle ben kuruntu yapıyom demekki ya
(2,596 puan) tarafından
hergün yeni şeyler öğreniyorlar siz gene bol bol konuşmaya devam edin her yaptığınızı anlatın beyinlerinde yer ediyor zamanla çoğalır konuşması kaç kelimesi var mesela
tarafından
Dede gel gel mama baba anne abi cici üff diyor hav hav diyor bide kendi kendine konuşuyor ama anlamıyorum çoğunu
(2,596 puan) tarafından
İşte o anlaşılmayanlar zamanla kelimeye dönüşüyor benim oğlumda kendi kendine söylenir aradan bir süre sonra kelimeye döner o
0 oy
tarafından
15 aylık kızım anne baba anane teyze abla falan diyor ama canı isterse ben söyle deyince söylemiyor bazen kendince birsürü bişey söylüyor ama anlamıyoruz tabii :) 
tarafından
Hemen söylemiyor demi çok tekrar edince anca diyor yada mimikle cevap veriyor normaldir demi
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Benimde kızım aynı hiç tekrar etmiyor bende merak ediyorum
tarafından
Bizimkide öyle konuşuyor mu peki canım
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Bazı kelimeleri tekrar ediyor bazılarını etmiyor
0 oy
tarafından
Kız Allah seni ne yapmasın :D yirmi aylık oğlum söyleyebildiğini söyler anlamadığın bakar öyle dur bakalım daha yeni heni başlıyolar

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 858 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sumisalii (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 491 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 961 göst.