0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (709 puan) tarafından
Arkadaşlar bana bi dua edin sağlığıma kavuşaym çok zor durumdaym çocuklarıma bakamıyorum duaya çok ihtiyacım var :( 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,959 puan) tarafından
Allah şifa versin neyiniz var 
-Reklam-
0 oy
(4,418 puan) tarafından
Allah şifa versin her ne derdiniz varsa tez zamanda derman versin insallah 
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Allah şifa versin canım 
0 oy
(395 puan) tarafından

Allah şifa versin  seni çocuklarına bağışlasın inşAllah

Bana da dua edin hanımlar kas hastası bebeğim var dua edin iyi olsun ilacını devlet karşılasın benimde başka sağlıklı çocuklarım olsun bebeğimin acı çektiğini görmek istemiyorum hiçbir anne bunu yaşamasın çok zor :(

(140 puan) tarafından
Allah şifa versin .Ne derdiniz sıkıntınız varsa geçiversin.
Ilacmi alıyorsunuz su an
Yanlış anlamayın devlet karşılasın dediğiniz için soruyorum
(395 puan) tarafından
İlaç alamıyoruz canım oğlum kas hastası (dmd) ismi. İlacı bu sene çıktı Amerika ve dubaide 3.5 milyon dolara devlet sgk kapsamına alırsa bebeğim ilacını alabilir kurtulabilir diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum yavrum ellerimden kayıp gitmesin elimden bir şey gelmiyor
(140 puan) tarafından
Bende yapabileceğimiz bir şey olursa diye sormak istedim normal ilaçlar alalım diye bilmediğim için sordum .Duayla hersek değişir bol bol dua et bende namazından sonra duamda özellikle senin ve bebegin  için edecegim
(395 puan) tarafından
Allah razı olsun Instagram kullanıyorsan arama kısmına dmd yaz dushenne muskuler distrofi açılımı gönderilerin altına yorum etiket yapabilirsin sağlık Bakanlığı'nı etiketleyebilirsin sesimizi duyurmamıza yardım edebilir misiniz
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah 
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Ne oldu çocuğuna yine mi bakamadin korktu anlatsana bize sen bı o çocuğa ne oldu bu kadar korktuuuuuuu!!!!!!!!!!
(3,754 puan) tarafından
Yok canım yazmıyor
İşine gelmiyor bunun
Dünden bugüne uykum kaçtı
Ne oldu diye
0 oy
(4,359 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah canım 
(2,129 puan) tarafından
İpekcim bu çocuğu şok geciren kadınin postuuuu
(4,359 puan) tarafından
Aa oyle mi kız hiç bakamdim
0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun tez zamanda şifa nasip etsin inşallah canım benim ya 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 158 göst.
8 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 351 göst.
2 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 329 göst.
14 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 《♧eymen!m♧》 (4,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 457 göst.
11 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,973 soru

23,658,121 cevap

308,838 kullanıcı

...