Ben de 2. Erkek bebege hamileyim 3. Erkek ihtimalini göze alamam. Nasip değilmiş der konuyu kapatırım
Nasip gülüm nasip ben de 4 cimcimeymi aldım kucağıma inan bana bu duayı oku bu sureyi oku dediler okudum. hatta 3 çocuğumda gittiğim doktorum bu 4 gebeliğimde yumurtlama takibi yaptı erkek çocuğu için doktor benden daha çok istiyordu lakin dünyalar güzeli bir kızım oldu insan nasibindrn öte gitmez ama eşimin sulalesinde kız çoğunluk bilemicem
hahahahha canım yaaa kıyamam
Allah sağlık sıhhat versin de bence anlattığına göre bu da kesin erkek ve bence boşuna kız arama bence hep erkek olacak
kız aradığın için yaptın demiyorum yanlış anlama da hani çocuk istiyosan yap tabi de bence hep erkek olacak gibi duruyor
Gelinlerini seversin artık
Benimde iki oğlum var üçüncuye hamileyim 15 haftalık bu cuma cinsiyet belli olur galiba bizde herkes merakla bekliyo acaba kızmı diye bende isterim ama Rabbim hayırlısını versin önce bizdede fazla kız yok annem 6 oğlan bir kız doğurdu en sona o da benim çok düşkünler bana kaynanamında bir kızı var o da sever beni bakalım çatlıcam meraktan
1,488,210 soru
24,326,976 cevap
345,530 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın