+1 oy
881 göst.
Aile kategorisinde (523 puan) tarafından
4 er yıl ara ile planlı çocuk istedik en miniğim şuan karnımda şuan 38 olduk . Ters ve hep sırtı dönüktü bugün kontrolüm vardı az önce geldik baş aşağı dönmüş ve erkek dedi doktorumuz 4 üncü oğlum olucak inşallah kız olur ümidi vardı göstermiyor kız bu bak karnın şole böle yüzün cillendi neler dediler fakat önceliğimiz sağlıklı olması tabi galiba bizde hiç kız çocuk olmayacak kız kardeşim de 2 erkek abimde 3 erkek eşim gilde ise kaynimda 3 kız eşim çok istiyor du bı kızımız olsun ama rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallah böle bı durum la karşılaşan oldu mu gerçekten genetik mi nasip meselesi mi 

25 Cevaplar

0 oy
(235 puan) tarafından
Nasip kısmet insan bilemiyor hangisi hayırlı sağlıklı olsunlar bence.benimde 3kizim üst üste oldu sonra 1oglum oldu sipral taktım ona rağmen şimdi yine gebeyim isterim oglumada kardeş olsun çünkü artık tüplerimi bağlayacam şuan 18 haftalık hala bilmiyorum ne oldugunu yinede sağlıklı olsun diyorum yapacak bişey yok 
(523 puan) tarafından
Hep öle diyoruz sağlıklı olsun larda varsın kız erkek farketmez sağlıkla gelsin bebiş
(235 puan) tarafından
Aynen sağlıkla hayırla inşallah.gerçi böyle devlette böyle bı dünyaya çocuk getirmekde çok zor:/ sadece öyle korkularım var sonumuz hayır olsun
(523 puan) tarafından
O kadar haklısın ki aslında nefis ve heves işte
-Reklam-
0 oy
(5,142 puan) tarafından
Dayımın esi 4. De buldu kızi 5. De supriz oldu o da kiz oldu en buyuk 28 29 yasinda en kucuk 3 3.5 yasinda nasip bence 
(523 puan) tarafından
Nasip ten öte yol yok cnm haklısın
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Abimin 4 kızı var o da erkek istiyo benimde 2 oğlum var bende kız istiyorum. Rabbim herekese gönlündekini nasip etsin inşallah 
(523 puan) tarafından
Amin cnm hayırlısı ile büyütün
0 oy
tarafından
Rabbimin takdiri canım bende 3. Ye hamileyim iki kızım var bununda erkek olmasından yanaydı gönlümüz ama kısmet işte canım bilemeyiz hakkımızda ne hayırlı 
(523 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin inşallah cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah biz çok istedik gönül işte istiyor
0 oy
(109 puan) tarafından
Senin gene dördüncü, benim kaynana ve kayınpeder hep kız beklemişler , kaynanam 6 erkek çocugu getirmiş . Kız nasip olmadı hiç , en sonki hamileliğinde Esma ismini hazırlamışlar ama gene erkek çıkmış. Kayınlarım küçükken kaynanam hep kız elbisesi giydirirmiş . Bence nasip işi , cocukları olmayanlarıda düşünelim
(523 puan) tarafından
Ayy nasıl hevesli imiş kadın cagiz doğru diyorsun cnm

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 352 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 390 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Poyrazeynep (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,040 göst.
23 Ekim 2022 Aile kategorisinde Ceylannn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 181 göst.
30 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Frezya (695 puan) tarafından soruldu

405,629 soru

12,153,431 cevap

36,578 kullanıcı

...