+1 oy
765 göst.
Aile kategorisinde (295 puan) tarafından
4 er yıl ara ile planlı çocuk istedik en miniğim şuan karnımda şuan 38 olduk . Ters ve hep sırtı dönüktü bugün kontrolüm vardı az önce geldik baş aşağı dönmüş ve erkek dedi doktorumuz 4 üncü oğlum olucak inşallah kız olur ümidi vardı göstermiyor kız bu bak karnın şole böle yüzün cillendi neler dediler fakat önceliğimiz sağlıklı olması tabi galiba bizde hiç kız çocuk olmayacak kız kardeşim de 2 erkek abimde 3 erkek eşim gilde ise kaynimda 3 kız eşim çok istiyor du bı kızımız olsun ama rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallah böle bı durum la karşılaşan oldu mu gerçekten genetik mi nasip meselesi mi 

25 Cevaplar

+3 oy
(1,546 puan) tarafından

Ben de 2. Erkek bebege hamileyim 3. Erkek ihtimalini göze alamam. Nasip değilmiş der konuyu kapatırım :D

(295 puan) tarafından
Bunu +++ liyorum kendime haddini bil nerden aldın sen bu aklı nerdennnnnn diye bağırıyorum şimdi
-Reklam-
0 oy
(322 puan) tarafından
Ayy Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah esimde çok seviyor kızları hamdolsun bir oğlum bir kızım var 
(295 puan) tarafından
Maşallah cnm ne bileyim çok istiyor du üzülme di acaba dedim
0 oy
(2,886 puan) tarafından

Nasip gülüm nasip :) ben de 4 cimcimeymi aldım kucağıma inan bana bu duayı oku bu sureyi oku dediler okudum. hatta 3 çocuğumda gittiğim doktorum bu 4 gebeliğimde yumurtlama takibi yaptı erkek çocuğu için doktor benden daha çok istiyordu :D lakin dünyalar güzeli bir kızım oldu insan nasibindrn öte gitmez ama eşimin sulalesinde kız çoğunluk bilemicem

(295 puan) tarafından
Ya bende yaptım inan bak yine oğlan artık insanlar ne diyeceğini de bilemiyorum aaa buda mi erkek kırılıyor um çok isterdim bıcır bıcır evde dolaşan kızım olsun 3 erkek ten sonra eşim de 4
0 oy
(16,135 puan) tarafından
Ablam üçüncüyü kız istediği için yaptı önce kıza benziyor dediler sonra erkek dediler bir ara bir tane daha doğur diyorlardı:) bende kız çocuk istiyorum diye kaynanam sürekli bir de kız doğur diyor ne belli kız olacağı diyorum her şey nasip kısmet 
(295 puan) tarafından
Tabi nasip kısmet doktor genetik olabilir senin genin ağır basıyor dedi bugün
0 oy
(15,151 puan) tarafından
Ay bizim bi akraba da öyle oldu ya. Onunkiler 5 erkek. Eşiminde kiz kardeşi yok. 4 erkekler , 3 kardeşleride doğup vefaat etmiş. Yani kaynanamin tüm doğurduklari erkek. Kiz istemiş ama olmamiş. 7 erkek doğurmuş. 
(295 puan) tarafından
Benim sülale de öle az önce annem babannem için tam aşirete gelin olacakmış 14 oğlu var öle dedi amcamlar erkek kızları yok halamda var bı tane bı tanede ben ve kız kardeşim 14 ocukta 3 kız torun bizde de erkek yok
0 oy
(5,156 puan) tarafından

2 oglum var.  Başka bebek düşünmüyorum o riski alamam. Anneminde pespese 3 oglu olmuş.  :D 

(295 puan) tarafından
Maşallah cnm ben galiba kafayı yerim bide çalışıyorum çok şükür memlekete atandık sonunda çok zor çok erkek bebek
(5,156 puan) tarafından
Bnm oğlum sakindi ilki . Diğeri 5.5 aylik nasıl olacak bilemem. Erkeği kzii yok yaramazligin: )

Sagsaglim kucağına alırsın insallah
(295 puan) tarafından
İnşallah cnm rabbim razı olsun benim 2 si sakin biri fel fecir okuyor taş atıp altına bakıyor nereye düşecek diye kafa göz diz kalmadi kaç kere avakoda ağaçlarından düştü minareden inerken kol bacak kırıldı cami de ezan bağıra bağıra mikrofonsuz okudu daha neler neler çocukları toplayıp camide oyun oynamak ohoo bizim ki durmuyor Allah'tan köylüler bişey demiyor seviniyor lar
(5,156 puan) tarafından
Allah sabır versin inşallah: )
(295 puan) tarafından
Amin cemi cümlemize
0 oy
(472 puan) tarafından

hahahahha canım yaaa :) kıyamam

Allah sağlık sıhhat versin de bence anlattığına göre bu da kesin erkek ve bence boşuna kız arama bence hep erkek olacak :)

kız aradığın için yaptın demiyorum yanlış anlama da hani çocuk istiyosan yap tabi de bence hep erkek olacak gibi duruyor :)

(472 puan) tarafından
eğlenceli görünüyor
(295 puan) tarafından
Rabbim sanada nasip etsin inşallah
(472 puan) tarafından
kısmet bakalım
(751 puan) tarafından
Cnm torun kız olsa ne olacak sevinci biryere kadar kiz evladin yerini tutamaz arkadaş olamaz :(
(751 puan) tarafından
Yumurta takibi nasil yaptiniz canım yumurtlamadan 3 gün once ilişki mi denediniz
0 oy
(12,890 puan) tarafından
Cinsiyeti baba belirler biliyorsun canım eşinin erkek baskın demekki. Benim eşim 2 erkek kardeş abisinin 3 oğlu var bizim 1 couk o da kız oldu rabbim hepsinin bahtını açık hayırlı sağlıklı evlatlar etsin
(295 puan) tarafından
Bizde öle biliyorduk ama doktor gen testi verdi benim baskın çıktı ve genetik olabilir dedi
(1,247 puan) tarafından
Kızlar bende şu şekilde duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama ilişkide ilk kim orgazm olursa cinsiyet ondan oluyomus
0 oy
(6,331 puan) tarafından
Sağlıcakla doğsun inşallah

Tüp bebekle olmuyor mu acaba 
(295 puan) tarafından
4 bebekten sonra yapmazlar normal yöntemle çocuk sahibi olabiliyoruz ya ama mantıklı
(6,331 puan) tarafından
Paranı verip yapıyosun kız neden yapmasınlar. Tam bilgi sahibi değilim ama yaparlar heralde
(295 puan) tarafından
Cinsiyet seçme olamaz ya herhalde nasibimiz böle imiş sağlıkla buyusunler inşallah
(6,331 puan) tarafından
İnşallah canım
(1,169 puan) tarafından
Yurt dışında varda Türkiye'de henüz yok diye biliyorum gelemzde bence
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Evet genlerle ilgili biraz da. Eşim de 4 erkek kardeş, bizim oğlumuz oldu. Erkek belirliyor cinsiyeti ama kadının da X veya Y kromozomlarını çekme kabiliyeti var. Ben Y çekmişim demek ki diyorum :D Bu arada hiç dert etme erkek çocuk büyük fırsat demek aslında. Dünyanın iyi yetiştirilmiş erkek çocuğuna ihtiyacı var ve 4 tanesi için de sana fırsat vermiş Allah. Bir de bu açıdan bak. 
(295 puan) tarafından
Allah razı olsun ne güzel dedin inşallah öle dir ortanca oğlum tam bir felaket diğer iki oğlum maşallah taş gibi ağır efendi bakalım bu nasıl olucak doktor gen testi yaptı
(1,134 puan) tarafından
Güzel olur hiç merak etme. Eşimin kardeşleri de pırlanta gibi. Allah herkese böyle pırlanta erkek evlatlar nasip etsin inşallah. Kız kardeş gibiler, kayınpederim hastalandı çiçek gibi baktılar adama kız olsalar o kadar olurdu. Allah hep erkek evlatlarınla gurur duymayı nasip etsin sana, hepimize
(295 puan) tarafından
Aminnn maşallah sübhanallah canm ne güzel
0 oy
(687 puan) tarafından

Gelinlerini seversin artık :)

(295 puan) tarafından
İnşallah canm benim onlarda bunalir ay annen mış mış bune samimiyet derse zaman değişiyor hep
0 oy
(2,083 puan) tarafından
Vllh cnm genetikle alakası var mi bilemem ki ablamın 6 oğlu 1 kızı 

Benim 2 oğlan 1 kız 

Kardeşimin 1 kız 

Kardesmin 1 kız 

Abimin 1 kız 1 oğlan 

Şimdilik hepimizde 1 er kız tek var opabilir mi acaba ama bol bol dua edin inşallah kabul olur ablam o kdr dua edip sadaka verdi ki Allahim baa bir tane daha kız evlat ver diye ama nasip olmadı 
(295 puan) tarafından
Çok dua ettim rabbik isyan haşa değil senden istiyorum diye niyet ettim dua ettim eşim her 5 vakit namazda eder di ama nasibimizde yok
0 oy
(3,322 puan) tarafından
İnşaAllah bol bol kız torunların olur kaynanamin da 4 oğlu oldu benim 2 kızım oldu eltimde doğuracak kız bebeği. Şimdilik 3 torun 3üde kız :)
(295 puan) tarafından
Oy maşallah inşallah cnm sağlıklı olsun larda inşallah
0 oy
(208 puan) tarafından
Benimde 5 yas ve 2 buçuk aylik 2 oglum var bende cok cok çokkkkkk kiz istiyodum nasip olmadi hayırlısı değilmiş demek üzüldüm baya ama yapcak bisey yok 3. Kesin istemiyoruz erkek olursa yine kumar oynayamam yani garantisi yok bunun:)) allah evlatlarıma saglikli uzun ömür versin inşallah yeter 
(295 puan) tarafından
Maşallah cnm aynen garantisi yok sağlıkla buyusunler çok istedim ama nasip olmadı
(208 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkında inşalalh üzülme
(295 puan) tarafından
Sağol cnm Allah razı olsun
0 oy
(568 puan) tarafından

Benimde iki oğlum var üçüncuye hamileyim 15 haftalık bu cuma cinsiyet belli olur galiba bizde herkes merakla bekliyo acaba kızmı diye bende isterim ama Rabbim hayırlısını versin önce bizdede fazla kız yok annem 6 oğlan bir kız doğurdu en sona o da benim çok düşkünler bana kaynanamında bir kızı var o da sever beni bakalım çatlıcam meraktan :D

(295 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah
(751 puan) tarafından
Haberdar et bizi cnm özel post aç merak ettik bizde
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Mis gibi aslanlar gibi erkek anası olacaksın maşallah canım benim . sağlıkla gelsin 4 tane kızın olcak olacak 8 evladın gelinlerinke beraber benim bir kızım bir olgun.var kızımın kocası oğlum oğlumun karısı kızım olcak inslalah 2 kızım iki oglum.olacak 
(295 puan) tarafından
Düşüncen o kadar güzel ki maşallah cnm çok teşekkürler rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
(2,172 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️ benim onlar evlendi diye el gelmeyecek evime benim oğlumun karısı benim kızım olacak ki oda bana anne desin büyük büyük olmassa küçük ten saygı sevgi beklemek yanlış
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Benimde 2 erkek var 3 ve 4.5 yaşında 3 üde denerim ama 4 ü denermiyim bilmem şimdi maddi olarakta 4 erkek çok Zor kız gelin almak düğün falan filan Yüzük falı denesene bi 
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Baskin gen olabiliyor. Benim esimin baba tarafindan sadece 1 tane kiz kuzeni var. Geri kalan tum kuzenleri erkek. Kayinpederiminde 1 kiz kardesi var geri kalan 3 kardesi hep erkek. Esimin 1 tane erkek kardesi var. Benimde iki oglum oldu :) yani erkekler kampi gibi :D bana da ucuncuyu yap kiz olur diyolar ama olmayacagi sulaleden belli gibi :D o yuzden cokta saapmamak lazim hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah :)
0 oy
(10,608 puan) tarafından
6 kızı olan var oğlanı bulmak istemişler olmamış. 5 oğlanı da duydum. Allah böyle istemiş demek ki. sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter 
0 oy
(598 puan) tarafından
Herşey nasip canım benim benim kuzenimin üç oğlu ablasının beş kızı var çok zorlamiycan iki çocuk ideal aslında ama yiyecek ekmeği varmış olmuş sagliklica kucağınıza alın benim bir oğlum var bide kızım oldu kuzenim bana dediği ne kadar şanslısın ikisi de var sende dedi ama benim için önemli olan inşallah hayırlı birer evlat olmalari 
(295 puan) tarafından
Aminnn cnm amin öncelik tabi hayırlı ve sağlıklı olmaları insan oğlu istiyoruz işte fitratimiz da var

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 339 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 375 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Poyrazeynep (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 927 göst.
23 Ekim 2022 Aile kategorisinde Ceylannn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 172 göst.
30 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Frezya (695 puan) tarafından soruldu

401,534 soru

12,018,753 cevap

36,224 kullanıcı

...