0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (368 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlum bugün kreşe başladı kuzeni de var onla aynı yaşta oda onla aynı kreşte bugün götürdüm eltim diyorki hocaya aynı yerde oturtmayn başka yerlerde otursunlar zaten ben kendisiyle konuşmuyorum öbür çocuklar la arkadaş olsunlar yan yana durmazlar dedi bunda art bir niyet varmdr ben sesimi cikarmdm ama 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,593 puan) tarafından
Bence hoş değil ve en önemlisi orada öğretmenin tepki vermemesi. Eğer düzgün ve mantıklı bir öğretmen olsaydı, yetişkinlerin sorunları bizleri ilgilendirmiyor. Sınıf içerisinde çocuklar kiminle arkadaşlık yapacaklarını kendileri belirler, biz müdahale etmiyoruz demeliydi. Öğretmeninizde de pek iş yok bana kalırsa.
(4,593 puan) tarafından
Bence öğretmenle konuşmalısınız. Sınıf içerisinde böyle ayırımlar yapılmaması gerekiyor, bu şekilde gruplaşmalar olur çünkü ya da dışlamalar.
(368 puan) tarafından
Peki nedym canm
(4,593 puan) tarafından
Çocukların ve sizin önünüzde münakaşa etmek istemediğim için o anda bir şey söylemedim ama yetişkinlerin sorunlarının çocuklara yansıtılmasına izin vermenizi anlayamadım. Çocukların arasına böyle bir sınır konulması gruplaşmaya neden olmayacak mı? Ben sizin bu konuşmalara saygılı bir şekilde tepki vermenizi beklerken, eğitmen olarak böyle kin dolu bir yaklaşımı onaylamanıza çok şaşırdım diyebilirsin.
(368 puan) tarafından
Gittigimde konuşacam canm zaten eltimin bir iki hareketi daha olursa o an orda onu terslicem
tarafından
Bence bu yazıyı direk mesaj olarak at
-Reklam-
+1 oy
(7,481 puan) tarafından
Yazık o çocuğa annesi yüzünden bu yaşta kin,öfke,kıskançlık duygularını öğrenmiş olacak hemde büyük bi gayretle. Çocukları böyle şeylere alet etmek, kuzenine karşı tembihlemek falan bana göre kendi çocuğuna karşı yaptığı en büyük kötülük. Allah ıslah etsin.
(368 puan) tarafından
Zaten çocuğa dedim geç odur hadi emirin yanına annem oturma dedi bana dedi
(1,534 puan) tarafından
++++++
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Ben art niyet dusunmuyorum acikcasi, aslinda mantikli dedigi. Birbirlerine güvenip digerleriyle sosyallesmeyebilirler. 
(368 puan) tarafından
Olablr canm teşekkür ederim fikrin için

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 365 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 329 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hamzanin annesi 12 (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,672 soru

23,696,562 cevap

311,388 kullanıcı

...