Kızlar en büyük elti benim Benden küçük 2 eltim var ben kendi halimde bir insanım gerçekten hiç kimseye art niyet kötü niyet beslemem büyüklük Taslamam biz aile Apartmanında yaşıyoruz Kurban Bayramı'nda Eltiler arasında biraz böyle onların hareketleri hoşuma gitmedi iki kişi biri olup birini dişlar gibi hareketler yaptılar ya o durumu yaşadık ben de onlara lafımı soktum eşim evde değildi İlk defa bayramda yalnız kalmıştık Eşim bir hafta yoktu Onlar hareketleri bana çok iğrenç geldi böyle eşleri evdeydim gezmelere gittiler pikniklere parklara gittiler ailecek yani eşim en büyükleri yani abileri olur çocuklarımız iç içe büyüdü amcalarıyla ama ilk defa eşim bayram da yokken bu şekilde davrandılar hiçbir şekilde götürmediler gitmesi sıkıntı değil gözümüze soka soka yaptılar bide eşim de kaynam kayınpederimi memlekete götürmüştü kayınlarım amcalık yapamadılar çarsı bize yakın değil bir ihyacın varmi yenge demediler ama eşim olsa öyle bir hava atma çabasına girmişlerdi bana şey dedi işte eltim dedi ki ya Merak etme üzülme kendine Senin kocan da gelecek Sen de gezmelere gideceksin dediğinde ben de senin kocan senin yanın başında sen gezmelere gidiyorsun o sana yeter dediğim için küsüz her neyse işte numaramı da silmiş mi engellemiş Bilmem Her neyse bu endoskopi olacak bugün kaynanam diyor ki büyülük sende kalsın işte bir şey olmaz git diyor ama ben gitmek istemiyorum içimden gelmiyor gerçekten hani bilmiyorum siz olsanız gider misiniz ya da gitmeye gerek var mı asla benim dostluğumu yani hak etmiyorlar iyi niyeti Gerçekten iyi niyetimden dolayı çok üzülüyorum yani Sadece üzüldüm tek sey iyi niyetim