+1 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından
Kızlar en büyük elti benim Benden küçük 2 eltim var ben kendi halimde bir insanım gerçekten hiç kimseye art niyet kötü niyet beslemem büyüklük Taslamam biz aile Apartmanında yaşıyoruz Kurban Bayramı'nda Eltiler arasında biraz böyle onların hareketleri hoşuma gitmedi iki kişi biri olup birini dişlar gibi hareketler yaptılar ya o durumu yaşadık ben de onlara lafımı soktum eşim evde değildi İlk defa bayramda yalnız kalmıştık Eşim bir hafta yoktu Onlar hareketleri bana çok iğrenç geldi böyle eşleri evdeydim gezmelere gittiler pikniklere parklara gittiler ailecek yani eşim en büyükleri yani abileri olur çocuklarımız iç içe büyüdü  amcalarıyla ama ilk defa eşim bayram da yokken bu şekilde davrandılar hiçbir şekilde götürmediler gitmesi sıkıntı değil gözümüze soka soka yaptılar bide eşim de kaynam kayınpederimi memlekete götürmüştü kayınlarım amcalık yapamadılar çarsı bize yakın değil bir ihyacın varmi yenge demediler ama eşim olsa öyle bir hava atma çabasına girmişlerdi bana şey dedi işte eltim dedi ki ya Merak etme üzülme kendine Senin kocan da gelecek Sen de gezmelere gideceksin dediğinde ben de senin kocan senin yanın başında sen gezmelere gidiyorsun o sana yeter dediğim için küsüz her neyse işte numaramı da silmiş mi engellemiş Bilmem  Her neyse bu endoskopi olacak bugün kaynanam diyor ki büyülük sende kalsın işte bir şey olmaz git diyor ama ben gitmek istemiyorum içimden gelmiyor gerçekten hani bilmiyorum siz olsanız gider misiniz ya da gitmeye gerek var mı asla benim dostluğumu  yani hak etmiyorlar iyi niyeti Gerçekten iyi niyetimden dolayı çok üzülüyorum yani Sadece üzüldüm tek sey iyi niyetim

4 Cevaplar

0 oy
(4,582 puan) tarafından

Ben gitmem diyecektim ama aynı durumda değilmişiz :) endoskopide ne yani hasta mı hastaysa git ya da ara geçmiş olsun de yeter. Düşman olacak kadar değilsiniz bence belki o adım atsa düzelmiştiniz bile. 

(137 puan) tarafından
Aynen seni merak ettim senin olayın ne noldu elticiklerinle anlat bakim
(4,582 puan) tarafından
Çok uzun kiz Bi eltim değil kaynımla beraber eşimle aramızın kötülüğünü fırsat bilip terbiyesizlik yaptılar bana ve anneme ben de sildim. Diğer eltim de az değildi arkamdan konuştu ama hiç değilse o an barışalım diye konuştu. Karşımda oturuyor ama görüşmeyiz önemli bir şey olmazsa ona giderim bişey olsa hatta kızı kapandı şallarımı vericem bugün.
(137 puan) tarafından
Rabbım herkesin gönlüne göre versin ya kim kimin için ne taşıyorsa kalbinde kalbiyle nefakalansın herkes
(4,582 puan) tarafından
Amin canım amin. İnanıyorum herkes kalbindekileri yaşayacak zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım herkes Kendi ailesiyle baş başa ya da kafa dengiyle istediği yere gidebilir. Heryere cümbür cemaat gidilecek diye bişey yok . Ama tabi sen tavir görmüşsün kasti olarak algilaman çok normal. Ben olsam Eğer kayınvalidem gerçekten iyi niyetli bir insansa onun gönlünü kırmayıp anne senin hatrin için gidiyorum bunu böyle bil derdim. 
tarafından
Ayy bu dediklerin gerçekten terbiyesizlik. Hadlerini aşmışlar o ne öyle kız . Horoz mu yaristiyosun tovbee. Anlaşılan senin hiç içinden gelmiyor kuzum. Gönlünden ne geciyosa onu yap sonuçta yaşayan sensin Allah sabır versin aile apartmanında .s
(137 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun çok şey var gerçekten Ama gerek yok Sadece ben ölüm var çünkü yakın zamanda Ben babaannemi kaybettiğim için o mezarlıktaki Sessizlik beni çok üzmüştü Hani diyorum Bu dünyada ölüm var böyle saçma sapan kendimizi üzmeyelim kırmayalım Herkes kendi heybesinde amel olarak ne yapsa onu götürecek diyorum ama bazen de yapılanları Gerçekten insan hazmedemiyor bakalım Her şeyin hayırlısı
tarafından
Sen nasıl düşünüyorsun insanlar nasıl davranıyor dimi
(137 puan) tarafından
Evt iyi niyetli olmak üzüyo ama rabbim bilsin yeter
tarafından
Ayneeen öyleee boşver cano koy bı çay iç serefine :) çay iyidir
0 oy
(1,516 puan) tarafından
Ben olsam tam anne birlikte gidelim derdim bı kek yapar yada yemek götürdüm 
(137 puan) tarafından
Aynı benim gibi saf bacım ya keki hak etmiyorlar kaynanam memlekette canoo
0 oy
(5,116 puan) tarafından
Endoskopi olacakmış kalp ameliyatı değil sonuçta herks oluyor küçücük çocuğa bile yapılan işlem sinirliysem gitmem ama küsme nedeni bana göre saçma 
(137 puan) tarafından
Evet doğru biliyorum normal bir şey ama Gerçekten kırıldım yani şu şekilde eşim evde yok olabilir bu hayatta her şey olabilir Eşim vefat bile etmiş olsa bile bu şekilde hareketler eltilerin Yapması çok iğrenç yani Düşünsenize eşiniz evde yok bir haftalığına kaynananızı kayınpederinizi memlekete götürüyor 2 eltiniz bayramda size gelip diyor ki işte ya dün akşam bize eşimizi Affedersiniz şunu şunu yaptık ya üzülme kocan gelirse sen de yaparsın haddini aşırı aşmışlardı ve ben de ağzıma geleni söyledim ayıptır neden bu şekilde konuşursun onu Terbiyesizlik yapmayın ve yüzlerine söyledim hani arkalarında konuşmadım yüzlerini söyledim halde gidip küsmüşler hani şöyle bir şey diyeceğim Yenge kusura bakma olabilir ya düşünemedik haklısın Kusurumuza bakma demek yerine ne boka küstünüz anlamadım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 424 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 502 göst.
0 oy
13 cevap 331 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (950 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 563 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Kevokimmm (1,074 puan) tarafından soruldu