+1 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kurban olduğum Allah'ım çocukları değil ama ailellerini Rabbime havale ediyorum o en güzelini bilir yapar bimiyorym içim dolu dolu yazıyorum 

Parka gittiğimizde oğlum akran zorbaligina uğruyor öyle zarar veren çocuk değil ama hareketlilik var parkta akranları ile oyun kurmaya çalışıyor çocukların yanına gidiyor ama kabul etmiyorlar aileler iki kürek kova dahi olsa oğluma vermiyolar vermek zorunda değiller ama çocuk bu biraz oynasın demiyorlar alıyorlar anneleri elinden benimde var alıyorum istediği herşeyi alıyorum ama çocuk bu işte baskasjninki.guzel.geliyo.

El kadar çocuğun elinden çekip alıyor kadını yolmak için Zor tutuyorum kendimi kuzuma diyorum gel.pis olmuş anlamıyor çocuk işte 

Alıyor küreği kovayı oyuncakları başka çocukların yanına koyuyor hadi diyor burd oyna ya neden aldın çocuk işte zarar vermiyor oynuyorlar di beraber 

Cokmu yanlış düşünüyorum ben acaba çocuğum şu sebebten akran zorbalığına uğruyor özel küçük bir özelo vat yani ama aklı fikri yerinde elhamdülillah  öyle zarar vermez vurmaz çekmez aşırı insanları sever açıktır baskın değildir ama.bu beni kahrediyor bidahaki sefere oyuncak götüreceğim kendim oynatsam desem bir çocuğum daha var 

8 Cevaplar

0 oy
(4,088 puan) tarafından

Parka çıkarken çocuklarına sor atıyorum 2 oyuncak götürme hakkınız var ne götürmek istersiniz diye onların seçtiği oyuncağı götür

tarafından
Var götürüyorum canım ama ne yapıyor biliyormusun oyuncakları alıyor gidiyor başkasının çocuğu ile oynuyor çocuk alıyor götürüyor ben diğerine bakarken sonra ağlıyor
(4,088 puan) tarafından
Genelde öyle oluyor, zaten
tarafından
Coo canım sıkılıyor çocuklara değil böyle yapan annnelerw acımasız mikroplar clcuk bunlar ha oynasimlar ne varki.
-Reklam-
0 oy
(2,258 puan) tarafından
Ay o dönemli nasıl geçirdiğimi bi ben bi Allah biliyor evden tonlarca oyuncak getirsen bile diğer çocuğun oyuncağını gördü mü yok onu istiyorum diye ağladı oğlum bi de biz dışarıdan gelirdim sitenin kendi parkı vardı bizim burda yok ki halka açık park neyse anneler de çocuklarda grup halinde kimse yüz vermez hatta oğlumu dışlarlardi eve bi gelirdim oğlum ağlar şimdi arka sokağa alıştı en azından sokak kültürü var Azda olsa ne bilim eskiden insanlar yardım sever paylaşımcıydi şimdikiler burunları kaf dağında değişik olmuş 
tarafından
Mikroplar inanki artık nefret ediyodum ah canım çok üzülüyorum çocugum gözlerime.bakiyro ben kahroluyorum
(2,258 puan) tarafından
Biliyorum balım ya o duyguyu ben ondan sonra bıraktım gitmedim alsınlar paralarını neyse oyle öyle büyüdü ablası şimdi anaokuluna başladı çok şükür
0 oy
(3,264 puan) tarafından
Kendi adıma söyleyeyim bende cocuklara verirdim oyuncakları parkta ama lakin öyle cocuklar ve ebeveynler var ki bizim oyuncaklar defalarca yok oldu ve ben defalarca yeni almak zorunda kaldım 

Mesela cocuk alıyor oyuncağı daha sonra gidip kendi cantasına koyuyor benimki istediğinde vermiyor annesi umursamıyor veya o cocugun yaptığını gormuyor bile dedikodu yapmaktan 
tarafından
Canım biz kimsenin kimi almıyoruz ki.orda oynuyor bırakıyoruz geri aman istemez yine alırım kardeşi biraz daha büyüsün bizde onalri dışlayaz aklımda yapanlar
(3,264 puan) tarafından
Yapıyorsunuz demiyorum ama ben böyle seyler yaşadıkça artık vermemeye başladım yani kızıma diyorum eşyana sahip çık diye ha ama alıp gitmeye başladığında yoksa yanımızda oynayabilirler
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Ya bnmkide 2 buçuk yaşında kmde ne görse istiyor 
tarafından
Çocuk canım ister ne yapsın ki
(1,205 puan) tarafından
Bide çocuklar onunla oynamak istemiyor zoruma gidiyor
tarafından
Bende aynı durumdayım canım
0 oy
(11,152 puan) tarafından
Ben parka oyuncak götürürken çocuklarla anlaşıyorum paylaşmayacaksanız götürmeyin diye. Bazen götürüyorum oyuncak elden ele geziyor bize gelmiyor bile. Ama paylaşmayacaksan evinde kalsın yani çocuk bunlar 
tarafından
Hah bende bunu diyorum ya işte
0 oy
(3,057 puan) tarafından
Çocuğun yanlız oynamak istemiyor benm oğlumda aynı ensesine vur lokmasını al ama başkası asla onla bişi paylaşmaz Cok sıkılıyor 3,5 yaşında geçen kapının önünde oturdu ağladı bana arkadaş bul diyor nereden bulayım mahalede kimse yok doğru düzgün 1 yaşında kardeşi var onla oynamak istemiyor kendis gbi girişken aktif istiyor eşimle konuştuk zar zor bı kreş e yazdirdik devletin yaş sınırı vardı 4 yaş 42 aya indirmisler bu yıl Yazdirdik 2 gündür gidiyor çok sevdim diyor yarım gün eğer imkanın varsa devlet ana okulu kreş oraya yolla 
tarafından
Canım araştırmam lazım
0 oy
(4,187 puan) tarafından
Ya kimisi kirar bozar kimisi alir geri vermez kimisi belki hastadir direkt esyaya temas istemiyodur. Evet bi anne yuregi olarak cok cok cok haklisin ben kendi yavrumu o halde hayal ederken bile icim daraldi ama bunlar cok opsiyonel seyler. Seni veya artik cocugunu tanisa bilir zarar vermez ya da almaz diye dusunur verir ama tanimayinca olmuyo demekki.
tarafından
Ya umrumda değil ama kadınlar çok acımasız ya çocuk elinden çekerken bile nazik alınmalı dimi
(4,187 puan) tarafından
O konuda haklısın canim.
0 oy
(16,871 puan) tarafından
Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama o bizim değili öğretmek zorundayız herkes paylaşımcı olmayabiliyor maalesef kötü davranması kabul edilemez tabiki ama paylaşmak istemiyor olmasına saygı duymak gerekiyor 
tarafından
Bwn cocuguma bırak dediğimde bırakıyor canım sorun annelerde cocuklardsa annelerden örnek

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 459 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 497 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 340 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 675 göst.