+2 oy
765 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından
Kizlar şirket değil şahıs çağırıcam ilk defa. Yardıma gelen arkadaşlara yemek ikram ediyor musunuz 

28 Cevaplar

+8 oy
(76 puan) tarafından
tabiki yemek kahve ikram edilir sonuçta o gün senin calisanin oluyor ondan ziyade yani calisacak acıkır yorulur ayıp olur edilmezmi hic buda sorumu yani
-Reklam-
+1 oy
(7,719 puan) tarafından
Bu soruyu sorman bile yanlış 
tarafından
Hesap sorması da size kaldı çok şükür
(153 puan) tarafından
Denizimsi valla ajan misin kız benim ne demek istediğimi benden iyi biliyormussun herhalde medyum musun nesin nasi bozdun oyunu FBI emeklisi misin
(51,334 puan) tarafından
bak ben senin postuna isme bakmadan yazdim sendr guzel guzel cevap vermissin sonra farkedip silip gelip burdan yazmissin burdakinide silmissin ☺️☺️☺️
(153 puan) tarafından
Kim????
(51,334 puan) tarafından
su kazik.fiyata cagiran sen degil canim
+1 oy
(1,648 puan) tarafından
Oturup yemek yapmıyorum ama ikramsiz da göndermiyorum, dışardan yemeğini söylerim, kahvesini yaparım onun haricinde bişe yapmıyorum valla bende de ikiz bebe var ancak bu kadarını yapabiliyorum 
(153 puan) tarafından
Ne yemek istediğini sorup sipariş vermek en iyi galiba
+1 oy
(13,105 puan) tarafından
Tabi ki. Kadın aç kalamaz değil mi akşama kadar? Kahve de ikram ediyorum arada soluk alsın diye
0 oy
(7,209 puan) tarafından
Bence edilmesi gerekiyor. O kadar uğraşıyolar temizliyorlar illa ki acıkırlar. Kişinin insafına kalmış işte.
0 oy
(12,609 puan) tarafından
ediyorum tabii ki
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Yani okdr enerjisi gtcek bi zahmet verin yemk
0 oy
(4,748 puan) tarafından
Yemek söylüyorum dışardan ben çıkıyorum abla kahve çay biliyorsun yerini diyorum çıkıyorum  ben mutfakta yemek hazırlamak tekrar mutfağı toparlamak silip süpürmek demek bence :) 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Tabiki de yemek çay 

Yada çay kek çörek tarzında ikram ediyorum
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Sorman yanlış canım tabiki verilir aç aç çalışmasına gönlün razıysa verme nazi toplama kampı mı sizin ev yemek verip vermeyi soruyorsun :D
(1,112 puan) tarafından
Tamam canım sen öyle düşün inşallah sende eve temizliğe gitmek zorunda kalmazsın birgün :)
(1,112 puan) tarafından
Çarpıtmıyorum sizin konunuz çok farklı sıradan temizliğe gidip çalışan bir kişinin yaptığı şeyler böyle olmayabilir sizinki sizi kullanmış ama burayla alakalı bir yazı değil dedikleriniz post açabilirsiniz mesela bu konu hakkında temizliğe çağırdığım kadın böyle yaptı diye bende oraya yazarım terbiyesiz bilmem ne diye ama şuan konu gelen kişiye yemek verilir mi verilmez mi siz anlamamışsınız.
(1,112 puan) tarafından
İlk yaptığın yorumu silmeyi unutmuşsum canım
tarafından
Senin için silmedim işine bakabilirsin.
(1,112 puan) tarafından
Tabi canım tabi öyledir
0 oy
(1,533 puan) tarafından
Sabah kahvalti hazirliyorum ediyoruz öğlen Dışardan söylüyorum o gün oturup birlikte yiyoruz boş duramiyorum illa bir iş buluyorum kendime somra hadi bi türk kahvesi içelim hadi bi sigara molasi ver abla diye diye yarım gün işi tam günde bitiriyor kadincağız ama hep der sende hiç yorulmuyorum başka yerde dinlensem göze batiyorum diye çokta temiz yapar sağ olsjn 
tarafından
Nerede otuyorsunuz canım istanbuldaysa bende kaynanamın evine arıyorum da :)
(1,533 puan) tarafından
Bursadayim kuzum ben malesef
tarafından
Ya teşekkür ederim ❤️
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Gelince yemeğini  yer öyle çalışır temizlik bitiminde de çay içiyor  öyle  gönderirim 
0 oy
(4,917 puan) tarafından
Ben gidiyrm canım ev işine mesela bugün gittim tam gündü kahvaltı verdiler ben çay hastasiyim çayımı eksik etmediler işi bitirdim tekrardan yemek ikram ettiler 
(153 puan) tarafından
Evet aslında en başta sormak daha iyi sanki isteğine göre. Bilemedim işte tanımıyorum gelecek kişiyi ondan
0 oy
tarafından
Bütün gün aç mı duracak 
(153 puan) tarafından
Evet eziyet edicem. Soruyorum canım daha önce şirket çağırdım hep onlar yemek vakti yemek getiriyorlar. Şahıs cagiranlara sormak amaçlı post açtım nasıl oluyor kendileri mi getiriyo kendileri mi soyluyo dışardan biz mi söylüyorz nebilym kendi yaptigimiz yemeği yemek zorunda değil sonuçta belki begenmicek. Vaktim yok zaten ondan yardımcı çağırıyorum
tarafından
Sen ne yiyorsan onu yiyecek
Valla eziyey eden o kadar çok insan var ki ha sen yaparsın demiyorum tabiki de ama mutlaka verilmeli
(153 puan) tarafından
Aynen artık insanların kötülüğüne sasirmiyoruz para verince paralı kölesi sanıyorlar halbuki dar zamanında yardım ediyo sana şuan yakinlarima on bin de versem gelip yapamazlar yani herkesin işi var hastalığı var vs. Allah razı olsun. Ben sadece nasıl doğru olur diye öğrenmek için post açtım. Dışardan mi ismarlanir evde mi hazirlanir yoksa ekstra para verilir kendimi sipariş verir ne biliyim
0 oy
(279 puan) tarafından
Ablam gidiyordu evlere temizliğe, gittiği ev sahipleri dışardan tavuk döner vs. gibi yiyecekler söylüyorlardı.
0 oy
(317 puan) tarafından
Tabi ki kadın çalışan kadın aç mı calisacak..senden.borek kısır istemez yani çocuğun varsa bir makarna yapsan salata oldu birri üstüne.cay ver daha ne..bende zamanında annemle gittim  temizliğe bazı ev sahipleri yemek vermeyi bırak şu vermiyolardi..akşama.kadar halsizlikten basım donerdi..bazıları biz iş.yaparken yemek hazırladı

Arada çay getirirdi..
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Ben sürekli alırım canım tüm gün ise kahvaltı öğle yemeği arada kendi yakar çayın altını alır çünkü durmaksızın çalışıyor kendimizi onun yerine koyalım insanın kan şekeri düşer bayılır yazık
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Çay demlersin aralarda icmek icin. Oglen yemegine de imkanin varsa sorarsin siparis vericem diye.ben genelde kıymalı pide sipariş veriyorum yaninda salatasi ayrani oluyor yeterli geliyordu.
0 oy
(1,670 puan) tarafından
Yemek yapmaya vaktin yoksa dışardan isteyebilirsin canım en rahatı o bence
0 oy
(691 puan) tarafından
Etmeyen varmı diye sorman gerek bence

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 918 göst.
7 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 480 göst.