0 oy
92 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,093 puan) tarafından
Kızlar Günaydın.

Bebeğinizin banyo haricinde günlük bakımını nasıl ve ne ile yapıyorsunuz?

3 Cevaplar

0 oy
(1,862 puan) tarafından

Kız ben kendime bakım yapamıyorum banyo haricinde 

Bebeme nasıl yapayım:D

Ona da sadece banyo 

-Reklam-
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün canım benimkiler büyüdü ama biz banyodan önce vücudunu ve saclarına zeytin yagı sürerdik 
0 oy
(654 puan) tarafından
biz her gune banyoyla basliyoruz uyaniyor biraz konusuyorum sonra banyoya sonrasinda yuzune vucuduna krem suruyorum dr kuruluk icin vermisti  saclarini tariyorum kulak temizligi tirnak torpusu emzirme seansi ve uyku 
(1,093 puan) tarafından
Allah bağışlasın.
Canim ben daha yikiyamiyorum. Komşumuz sagolsun geliyor iki günde bir yıkıyoruz. Bende de vücut yagi var ama daha hiç sürmedim. İyi gelir mi gelmez mi bilemediğim için. Kulak temizliğini nasil yapıyorsun
(654 puan) tarafından
kac aylik bebegin ?
(654 puan) tarafından
2 3 haftalik anladigim kadariyla ama sana tavsiyem kendin yika bebegini canim ben de senin gibi yalnizdim ilk iki yikama baskasi yapti daha sonra cesaretimi toplafim fileye yatirdim deneye deneye ogrendim yikamayi ilk once cok korkuyordum ama sonra gecti tabi suan gunluk rutinimiz oldu sen de yaparsin annesisin kendine guven her gun yikasan bile olur havalar sicak kendine bi rutin olustur bu bebegin icin de iyi bisey uyku duzeni gaz vs icin bebek yagini icerigi temizse masaj yapar gibi uygulayabilirsin mustelanin icerigi temiz oluyor ondan alabilirsin kulaklarini kulak copuyle temizliyorum bebekler icin olan var o sekilde temizliyorum zaten her sabah banyo yapar genelde ama uyanir uyanmaz bi rutinimiz var alt degistitme burun temizligi d vit damla emzirme uyku . mutlaka burun temizligi de yapmalisin 3 aya kadar duzenli burun temizligi oneriyor drlar hastaliklari onler guzel emmesini saglar aklinda bulunsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 245 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (321 puan) tarafından soruldu