0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

image

bu iki çiçeğimin bakımını nasıl yapmalıyım kaç günde bir sulamalıyım Lütfen yardım edin resimli eşim hediye olarak almış büyümelerini istiyorum

4 Cevaplar

0 oy
(3,488 puan) tarafından
Kurutup sakla demeeye geliyordum..sjsjsjs

Hic bilgim yok canim
(107 puan) tarafından
Benim de aklıma geldi öyle canım ama eşim böyle canlı seviyor O yüzden hiç bozmak istemedim
(3,488 puan) tarafından
Kız bu kurutulurmu..benim esim hep dalindan koparilan kizilgul aliyor ..onu kurutul sakliyorum ben ..o yuzden boyle diyesim geldi..bir baktim canli çiçekmis
-Reklam-
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Google da görsel arama yap çiçeklerin adını öğren. Sonra x çiçeği bakımı diye Google da arat. 
(107 puan) tarafından
Denedim Canım bir türlü olmadı
0 oy
(5,674 puan) tarafından
diye diye dilimde tuy bitti beni

cicek alma derim yollama bakamiyorum uc gune soluyor cöpe gidiyor. ona verecegin parayi bana ver uzerine ekler bise alirim. yada eve iki kutu peynir alsan daha mantikli cicek parasina. sahsen daha makbule gecer. romantizm falan umrumda degil
(107 puan) tarafından
Aynı benim gibisin canım fakat eşim almış Ben de kırmak istemedim Hani yeni evli sayılırız O yüzden hiç bozmak istemedim
(5,674 puan) tarafından
:) bakabildigin kadar bak soldumu atarsin yapcak bise yok ozan zamanla alisir almaz yerine baska sey almayi ogrenir:) cocegin adi ne onu ogren de ne cicegiyse ona uygun bakim yap
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Ay çok seviyorum bucicegi ya sarmaşık oluyorlar buyuyorlar ben daha büyük saksıya dikmistim annem almıştı banada hep dalından kopariyordum yeniden dikiyordum yeseriyordu hemen sulayacan başka bakımı yok boraz fazla büyüyorlar uzunca kesip başka saksıya dikince hemen tutuyor
(107 puan) tarafından
Anladım canım kaç günde bir sulamam gerekiyor
(8,357 puan) tarafından
Ben kafama göre suluyordum kurumaya yakın isde günü yok

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 1,231 göst.
+1 oy
19 cevap 902 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.