Biraz uzun olacak arkadaşlar okuyabilen aydınlatırsa çok sevinirim. Benim kaynım kumar bağımlısı evlenmeden önce de oynarmış ama evlendikten sonra daha beter bağımlı olmuş eşiyle bu yüzden 1 yaşında çocukları varken boşandılar. Ortak bir aile arabası vardı benim eşimin de hak sahibi olduğu o araba onların düğünü yapılırken satıldı. Evleri vardı hep beraber yaşadığımız onun kumar borcu yüzünden satıldı eşimin hakkı da dahil olmak üzere kalan para kayınvalidem üzerindeydi o parayı da mobil bankacılıkla çalmış nasıl oluyor bilmiyorum. Dahası benim altınlarım çocuğumun künyesine varana kadar çaldı kızlar . çok çektim bu aileden eşimi çok seviyorum o da beni. bu olaylardan sonra boşanma aşamasına geldik evimizi ayırdı oğlumuz için tekrar bir şans verdik. Kaynım tam iyileşiyor borcunu ödeyecek dedik 10 tane çeyrek aldı bana bir ayda işe girdi çalışıyordu eski eşiyle çocuğuyla tatile gitti adam yine eski haline döndü. Abisiyle kapışıyor ana baba desen akıl beş karış havada kaynanamları asla dinlemiyor bu adamla nasıl baş edeceğim evden geçtim altınlarımı geri nasıl alacağım akıl verin lütfen