0 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (206 puan) tarafından
Biraz uzun olacak arkadaşlar okuyabilen aydınlatırsa çok sevinirim. Benim kaynım kumar bağımlısı evlenmeden önce de oynarmış ama evlendikten sonra daha beter bağımlı olmuş eşiyle bu yüzden 1 yaşında çocukları varken boşandılar. Ortak bir aile arabası vardı benim eşimin de hak sahibi olduğu o araba onların düğünü yapılırken satıldı. Evleri vardı hep beraber yaşadığımız onun kumar borcu yüzünden satıldı eşimin hakkı da dahil olmak üzere kalan para kayınvalidem üzerindeydi o parayı da mobil bankacılıkla çalmış nasıl oluyor bilmiyorum. Dahası benim altınlarım çocuğumun künyesine varana kadar çaldı kızlar . çok çektim bu aileden eşimi çok seviyorum o da beni. bu olaylardan sonra boşanma aşamasına geldik evimizi ayırdı oğlumuz için tekrar bir şans verdik. Kaynım tam iyileşiyor borcunu ödeyecek dedik 10 tane çeyrek aldı bana bir ayda işe girdi çalışıyordu eski eşiyle çocuğuyla tatile gitti adam yine eski haline döndü. Abisiyle kapışıyor ana baba desen akıl beş karış havada kaynanamları asla dinlemiyor bu adamla nasıl baş edeceğim evden geçtim altınlarımı geri nasıl alacağım akıl verin lütfen 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence dava açarak alabilirsiniz 
(206 puan) tarafından
Bugün öyle söyledim madem mahkeme yoluyla borcunu ödüyor bende vereyim öyle ödesin dedim eşimle kavga etmişler bitti benim için diyor bide yüzsüz mahkeme konusunu açtınız ya diyor yani çıldırmak üzereyim
-Reklam-
0 oy
(19,982 puan) tarafından
Gidenin üstüne bir bardak su iç bence bundan sonra bir şey kaptırmayın bari 
(206 puan) tarafından
3 yaşindaki çocuğumun hakkı var canım bırakmak istemiyorum az para değil ama nasıl yaklaşmam gerek çözemiyorum
(477 puan) tarafından
3 yasındakı çocuğun rıZkını kım verdiyse o alsın geri altını  bu çocuk yenı 3 yasına gırmedı ya  böyle insanlardan uzak durun ya
(19,982 puan) tarafından
Yasal olarak hak iddia edebileceğin varsa edersin ama senin adına bir şey yoksa istesen ne olacak altınları da baştan vermeyecektin ya da hakkın yenirken ortalığı yikacaktın
0 oy
(6,809 puan) tarafından
niye verdiniz ki kumar oynayan adamin yaninda donumu brakmam calar alir diye. brakin kendinoisliginde bogulsun. sen kendi aile huzuruna bak giden de gtti daha geri alamazsin. verecek olan durumu olsa zaten calmaya yeltenmezdi. yakinda vurur bi ormana atarlar kaynini . bircunu odeyemezse. 
(206 puan) tarafından
Aşkım ben vermedim yani çok açık net konuşacağım oğluma kendi annem kaynanam harçlık verirdi o zamanlar küçük 1 yaşında filan ben bunları dolar euro yaptım pedin içine saklamıştım onu bile buldu aldı nasıl yapıyor ediyor bilmiyorum elimle asla vermedim insan çocuğunun rızkını kumara verir mi
(6,809 puan) tarafından
oha ya i pedi de nasi bulmus.  tabi elinle illa vermezsinde evde de bulundurmayaydiniz keske. olan olmus nasipten cikmis. geri alamazsin bence . ama karismayin kendi aile huzurun daha onemli. borca bata bata malesefki sonu belli
(6,809 puan) tarafından
sana odeyecegi altinlari da kumardan kazanip gelecek
(206 puan) tarafından
Ödesin de nasıl öderse ödesin diyorum yanliş mı düşünüyorum bilmiyorum. Helal parayla alınmış altınlar anası babası düğünümde bana iki çeyrek taktılar kocamın aldığı altınları utanmadan gelip taktılar gösteriş yaptılar o helal onun kumarıyla harama dönmez diyorum ama bilmiyorum canım yanliş mı düşünüyorum
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Canim geçmiş olsun. Kumar batağına düşmüşse zor alırsınız. Hatta bir şekilde daha para kaptırmayın derim. Aynı senaryo ama farklı isimde bir kayın da benim başımda vardı. Az da olsa altinimizi aldığı ile kaldik şimdi konuşmuyoruz. Hatta ona sorsak biz borçluyuz. 

Kocan uzak dursun herkese altinini aldığını duyur ki çevredeki herkes bilsin. İnkar etmek istediğinde kimse inanmasın. 
(206 puan) tarafından
Herkes biliyor zaten whatsapp yazışmaları senelerdir duruyor silmiyorum olurda dava açılır lazım olur diye evim ayrı evime giremez ama çok zoruma gidiyor çocuğuna her ay parasını gönderiyor Allâh var gözüm yok tabiki göndersin bakacak sonuçta babası ama bi yandan benim oğlumuda düşünmesi gerekmez mi künye ya nedir bir künye 14 ayar en fazla 2 gram ne para eder yani
0 oy
(3,932 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım kumar batağı zor kaynimda aynı ***. Kredi üstüne kredi. Karı koca memur yine yetmiyor kac kişiden borç aldılar kendi babamdan bile. Ama eşimle küstü diye 1 senedir aramıyor bile. Babamın evinde yarı fiyatına oturuyor nankör pislik. Babam da borcu var günah diyor. Boyuna çocuklar özel kurslarda karısı bilezikler alıp ozellerde ameliyat oluyor keyfi. Kist diyip milleti kandırıp tüp mide oldu. Borca gelince de açlıktan ölüyoruz diyorlar 
(206 puan) tarafından
Haksızlığa gelemiyorum ıslah olsunlar bir an önce geçmiş olsun size de
(3,932 puan) tarafından
Sağ ol canım amin amin, enayi görüyorlar insanları

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 477 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Motherofcats (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 631 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy