0 oy
125 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhabalar dün hamile olduğumu öğrendim fakat eşim isiyle ilgili sıkıntılar yaşıyor ve buda dün bir anda oldu hatta işten çıkmayı düşünüyor canı fazlasıyla sıkkın 2 buçuk yaşında bir kızımız var gebelik öncesinde planda vardı ama olsun diye uğraşmadık korunmayı bıraktık sadece şimdi bana bekliyordum ama bukadar erken değil süpriz oldu esimede söylemek istemiyorum hayalimde hep ona sürpriz yapmak vardı şimdi yapsam ne hisseder ne düşünür bilmiyorum biraz hassas eşim böyle herşeyi kafasına takar canı sıkılır böyle olsun istemiyorum mutlu olduğu bir anda söylemek istiyordum haftaya hastane kontrolüm var ben aldım kadın doğumdan bebeğin sağlıklı olup olmadığını öğrendiğimdemi söylesem sizce

3 Cevaplar

0 oy
(16,836 puan) tarafından
Kalp atışlarını duyduktan sonra söyle bence hem o zamana kadar morali duzelir
(1 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ya çünkü çok yeni Allah korusun baska bişey olursa hayL kırıklığı yaşamasın istiyorum
-Reklam-
0 oy
(326 puan) tarafından
Bence soyleyin suprizinizi yapın zaten canı sıkkınmis belki ilaç gibi gelir bu haber ve bebek rizkiyla doğar belki daha iyi bir iş bulacak vardır herseyde bi hayır 
(1 puan) tarafından
Ama aklımdan kötü düşünceler çıkmıyor ya sağlıksız bir gebelikse ya esim daha çok hayal kırıklığına ugrasin istemiyorum
(326 puan) tarafından
O zmn doktora gidin ondan sonra soyleyin en güzeli
0 oy
(1,753 puan) tarafından
Her çocuk rızkıyla doğar. Onun rızkını veren Allah seni bir bakmışsın onun gelisiyle bolluk içinde bırakmış. Allah büyüktür gün doğmadan neler doğar. 
(1 puan) tarafından
İnşallah çok sağolun ya gecen aylarda şaka yapmıştım hamileyim diye tepkisini ölçtüm hayal kırıklığına uğradı bende gerçekten istiyor mu diye merak ettim bendekide salaklık şimdi birsey olue tekrar aynı hayal kırıklığına ugrasin istemiyorum zaten canı sıkkın

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 258 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Erkekannesigm (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
6 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.