+1 oy
62 göst.
Aile kategorisinde (306 puan) tarafından
İstediği bişey olmayınca kendini yere atıyor kafasını vuruyor bilerek saçını çekiyor kendine vuruyor sürekli mızmız huzursuz uyku yok yemek yok. Bu yaptıklarını bizlere de yapıyor. Kafamda saç kalmadı yemin ediyorum. Vuruyor ısırıyor ne yapmam lazım benim sakin kalamiyorum. Yemek yerken üstünü altını değiştirirken kanser ediyor beni sürekli hareket halinde. Nasıl baş edebilirim. Ortada bişey yokken yapıyor bunu. Tüm olumsuzluklar olunca bazen sakin kalmak mümkün olmuyor. Asla oyun kuramıyoruz. Ben yatırıyorum onu, yatağa koyduğum an geri uyanıyor ben napicam hiç halim gücüm yok. Ayaklarım taş kesildi. Normalde kendisi uyurdu tek başına uyumak isterdi. 19 aylık bebeğim. 

4 Cevaplar

0 oy
(272 puan) tarafından
Çok normal ama geçiyor ilk kızımda öyleydi 2 buçuk da düzeldi şimdi oğlum 9 aylık bakalım onda neler olacak 
(306 puan) tarafından
Biraz uyusa bende sakinleşsem bir kahve içsem ayağımdan bıraktığım an uyanıyor ne yapıcam ya
(272 puan) tarafından
İnan senin halinde ben anlarım zaman tek çaresi 3 yaş sendromu daha var
-Reklam-
0 oy
(4,583 puan) tarafından
2 yaş sendromi maalesef dikkatini başka yöne çekmen gerekiyor aa hadi dışarıda kedi varmış ona şu verelim mi mama verelim mi diye dışarı çıkar yada gel hadi parka gidelim de dikaktini başka yöne çekip unutturacaksin bu huyunu ağladı diye sakın istediğini yapma bunu alışkanlık haline getirir okul çağına da gelse her istediğini ağlayarak mız mizlanarak yaptırır zor süreç 
0 oy
(634 puan) tarafından
Dikkatini başka yöne çekmekten başka bi yol yok maalesef inatlaşmak durumu daha kötü yapıyor 
0 oy
(1,835 puan) tarafından
3 yaşına kadar fazlasını çektim oğlumda o hallerimiz aklıma geldikçe nerden nereye diyorum şimdi. 

Şuan 4 yaşında o kadar sakin akıllı söz dinleyen mantıklı konuşan bir çocuk oldu ki ben bile şaşırıyorum. Çünkü asla düzelmez gözüyle bakıyorduk şımarıklığı hep böyle devam eder diyorduk çok şükür geçti gitti .1 kaç sene daha sabır bacım inşallah düzelecek bak görürsün 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 110 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 129 göst.
11 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Laviniaa.1 (541 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hilal44 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 344 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,121 puan) tarafından soruldu

404,887 soru

12,128,855 cevap

36,494 kullanıcı

...