+1 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından
2.sınfa başladı 

9 girip 3 de okuldan çıkıyo 3 yaşında çocuğım var bide arabayla gidip alıyoz. Sabah bırakıp tekrar 2 buçuk da almaya gittiğimiz için süre yakın  yetiştiremiyorum bazı şeyleri o yüzden 5 e kadar kurs varmış hem sosyal anlamda da iyi olur gibi hemde alma sürem uzar ev işlerini de hallederim diyorım. 

Okul servisi bizim ev biraz uzak olduğı için yok eve kadar o yüzden ben bırakıp alıyorum. Bir yandan iyi oluyo hava alıyorum ama 

Eşim diyoki kışın arabayla zor olur alıp bırakmak sabah bırakayım 3 buçuk da servis benim ofise bıraksın ödevlerini yapar tv falan var ofiste izler biraz kitap okur 6 da da birlikte döneriz eve diyo.

Hangisi mantıklı sizce 

5 Cevaplar

0 oy
(14,268 puan) tarafından
Bence babasının yanında kalabilir dediği gibi hem çocuğunuza da değişiklik olur hem siz biraz rahatlarsınız tabi çocuğunuza da sorun derim sonuçta büyümüş fikrini söyleyebilir 
(414 puan) tarafından
İkisinede olur diyor o babasıyla benden daha iyi anlaşıyorlar aslında.
Bana okula bırakıp almak kafa dağıtıyor o yüzden istiyorum da ama bunun kışı var bide küçük kız var, heralde babasının dediğini yapcsz
(14,268 puan) tarafından
Canim çocuğun okuldayken de bi çıkıp hava alabilirsin bebeginle soğuk engel değil ki
-Reklam-
0 oy
(1,575 puan) tarafından
bence de babasının yanına gitsin. kursta 5e kadar oyalanmaktansa babasının yanında ödevlerini bitirir biraz takılır birlikte gelirler. hem maddi hem manevi daha iyi olur gibi. 
0 oy
tarafından
Bence ofise gidip ödevleri yapsın gelince yemek duş dinlenme olur sonra uyur zaten
0 oy
tarafından
Tabiki babasının yanında kalması daha iyi bir sure sonra kurstan sıkılır bence ama babasinin yanında olması daha iyi 
0 oy
(414 puan) tarafından
Jdjfjfnfnfkdjfjjfj

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 78 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (911 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,906 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.