0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (1,839 puan) tarafından
Her sabah bu aralar aynı şeyi yapıyor 

Okul servisi aradiktan 10 dk sonra geliyor yani 10 dk aşağıda bekliyoruz . Diğer oğlumu evde bırakıyorum uyuyor oluyor ama aklım yerinden çıkacak gibi oluyor çocuk uyanır ağlar düşer bir şey olur diye . Okula gidende 10 dk boyunca üşüyor dışarıda.  Şimdi diyeceksiniz sende ona göre in 10 dk sonra diye . Panik oluyorum bekletince laf ediyor ki beklemiyoruz geçen yıl 1 2 kez 2 dk beklettik laf etmişti.  Kendi 10 dk bekletiyor . Bugün servisteki öğretmene söyledim tamam dedi servis şoförü tavır aldı gibi . Haksız mıyım Allah aşkına yine aynı şeyi yaparsa okulla konusucam.  Ellerim titriyor sinirden panikte beklerken aşağıda 

5 Cevaplar

0 oy
(3,038 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bizim servislerde çaldırma yok . 7.55 de gelir 1 2 dk bekleme süresi vardır inmezsek gider. Büyük ihtimalle sizinki bir önceki çocuğu alıp sizi çalddırıyor anca inersiniz die. Sende 5 dk daha oyalan evde öyle in. Bukadar sinirlenme canım normal hayat akışı bunlar daha dur ilkokulu var ortaokulu var.diğer çocuğun okullu olacak birini götürcen diğerini alıcan çok tempolu zamanların olucak sabır biraz
-Reklam-
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Canım belirli bir saati yokmu bizim servis tam 7.24 de gelir biz 23 de çıkarız hiç beklemeyiz ama nettir yani hep aynı saate gelir arama olayı falan yok
(1,839 puan) tarafından
Bizimki 7.40 8 arasi geliyor gelmeden önce caldiriyor  o çaldirinca meşgule atıp aşağıya iniyoruz . Tam dakik değil kuzum bazı zamanlar gec kalıyor 8.10 da falan geliyor kreş servisi bu normal okul servisi olsa bu kadar esnek olmaz herhalde
(4,768 puan) tarafından
Bunu okulla konuşun yada şirket ise bağlı olduğu şirketle konuşun canım soğuk yani bide sabahın soğuğu çocuklar yataktan çıkıp yola düşüyor
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Bosuna tavir alir, babasinin hayrina yapmiyor bubisi. Kis geldi cocuk usuyor diye sikayet okula. Ya da net bir zamanda gelsin
(1,839 puan) tarafından
Kreş de çok yakın aslında bize 10 dk içinde çocuğu okula bırakıp geri gelirim ama çok yağmur vardı bugün bir de diğer oğlumla sabahları gidilmiyor üşüyorlar mecbur servise verdik . Ama çok bekletiyor . Panik atak var bende ara ara krize giriyorum bunun bekletmesi de çok tetikliyor bu durumu yine aynı şeyi yaparsa konusucam
0 oy
(154 puan) tarafından
Bizimki grupta canli konum atıyor konuma bakip ona gore çıkıyoruz 
tarafından
Bizimde öyle
(154 puan) tarafından
Çok iyi oluyor diğer türlü dışarı soğuk donuyor çocuklar
0 oy
(317 puan) tarafından
Konum atsin sabah servise baslarken ordan takip et yaklasinca cikar cocugu.

Ya da sabit bir saate fixleyin. Saati belli olsun erken inmeyin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 46 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (541 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 154 göst.
0 oy
6 cevap 175 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.