0 oy
342 göst.
Aile kategorisinde (74 puan) tarafından
Cocuğu emzirdikten hemen sonra beşiğine alirim cok uykulu olsam bile ama her seferinde rüyamda ezirip birlikte uyuya kaşmişiz ve cocuk dönerken yataktan düşerken görüyorum tutmaya calştığımda sıcrayarak uyandiğimi bi yerleri tutuğumu hep görüyorum bazen eşimde bnle uyanıp iyimisin diyor bunu nasil atlatabilirim

12 Cevaplar

0 oy
(390 puan) tarafından
Hangimiz yaşamadık çılgınlar gibi ,:D dua oku canim uyumadan alışkanlık edin Ayetel Kürsi oku mutlaka 
(74 puan) tarafından
Valla eşim hafız bn okumasam bile o okuyor ama bilmiyorum artık uykular haram oldu.
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
Sanırım bunu çok kafana takıyorsun sen güvenlik önemlerini aldıktan sonra Allah’a tevekkül et
(74 puan) tarafından
Yatak yüksek ve etrafında hic bi şey yok güvenlik dediğin bizim yatak nasil alınır ki
(129 puan) tarafından
Tamam işte beşiğine al bunu diyorum
(74 puan) tarafından
Zaten posta da yazmişim emzirdiğim gibi alırım cok uykulu olsam bile emzirmesi sonlanıp yatağına koymadan uyumam ona rağmen bu kabuslar uykumu alamama yorgun bi şekilde sabahlama atık vesile oldu. O yüzden post actım
(129 puan) tarafından
Dediğim gibi çok düşünmüşsün haklıda olabilirsin ama bu kadar düşünme
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Bilinçaltina yerleşmiş o yüzden böyle rüyalar görüyorsun. Gün içinde böyle şeyler düşünme korkuyu sen cekiyorsun, negatifi lütfen kafanda at güzel şeyler düşün hisset 
(74 puan) tarafından
Güzel yürekli yorumcum. Denerim inşAllah
(3,211 puan) tarafından
Dene canim
0 oy
(540 puan) tarafından
çocuk büyüyünce geçecek sanırım. ben bazen yastığı korurken buluyorum kendimi. odasında uyuyan çocuğu yatağımda sanıp aniden kalkıp eyvah düştü diye saçma tepkiler veriyorum falan. hatta ikizler beşiğinde yatarken öteki odadan hayalet bebek sesi duyup gidip baktığım falan oluyor. bi keresinde yanımdaki beşikte yatıryordu ikisi de. uzaktaki yataktan bebek ağladı kalktım gittim baktım kimse yok nerde bu diye bi süre arayıp sonra dönüp yanımdaki beşiğe baktım ikisi de orda. ha dedim benim 3. çocuğum yok ki o zaman o ağlama rüya mıydı? evet dedim ve geri yattım. oluyor öyle korkma delirmiyorsun
(74 puan) tarafından
Bebekende bi cok korkuyla rüya görüp uyandığım oluyordu ama bu cok uzadı artık her gece görür oldum o yüzden bi yazayım dedim.
0 oy
(758 puan) tarafından
Bende de tam tersi bir rahatlık var. Kızım doğduğundan beri bizimle yatıyor ilk aylarda göğsümde uyuturdum. Şimdi 14 aylık sabahları bir ara uyanır sonra üstümde bir saat daha uyur. Ama ben hamileliğimden beri yatış pozisyonlarımı hep ona göre değiştirdim yani kontrol edebildim kendimi. Bir de boşta kalan yanımda beşiği var yani düşse de beşiğine düşecek. Yani demem o ki, biraz bilinçaltınızla ilgili bence. Siz çok korktuğunuz için bilinçaltınıza yerleşmiş. 
0 oy
(717 puan) tarafından
Yeni anne misin canım
0 oy
(2,053 puan) tarafından
Benim rüyamda sürekli araç kullanırken fren tutmaz. Tır falan oluyor hatta. Normalde böyle bir korkum yok ama yorgun olduğumda falan görüyorum sanırım. Sen de çok yoruluyorsun ya beşiğe koysan da bilinçaltında kalıyodur. Dualarını oku kafan rahat uyumaya çalış 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Geçicek zamanla kaç kere  uyandım öyle hele bı kere beşinde yatan oğlunu göremedim ağlıyorum arıyorum eşim uyandı bebek yok dedim  oda bı teleşla fırladı bı baktı beşikte uyor meleğim valla oturup halimize gulmuştuk
0 oy
(76 puan) tarafından
Güzel anne bilinç altına yerleşmiş bende çoğu geceler 4 5 defa kontrol etmeden uyuyamıyorum en son saat 1 falan oluyo yani aklıma bir sürü şey geliyor bi tarafta çocuğunu dövmekten hastanelik eden bir ******** anne demiyorum ona diğer tarafta evladı için çok endişelenen bir anne gerçekten dünya çok garip bir yer keşke her anne sizin gibi olabilse
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Ilk oglumda kucagimda olmayan bebemi (cocuk besikteyken ben uyku sersemi kucagimda sanmisim) yatagima tasidigimi bilirim. Bi kere de emziriyorum sanip mememi cekistirmisim esim dedi napiyosun dedm cocuk memeyi birakmiyo halbuki cocuk emmiyoki :D hatta senin gibi koydugumu unutup yorgan icinde deli gbi aramistim bi gece vakti. Esim dedi noluyo dedm cocugu ezdik. Sacmalama besikte ya cocuk dedi ben sok:D delirdigimi dusuncekti en son esim :D yorgunluktan ve kaygi durumu tavan yaptigi icin normal.
(74 puan) tarafından
Ay gülerek okudum alemsiniz bu tıravayı bn tek yaşıyorum sanıyordum.
(3,853 puan) tarafından
Guldurduysem ne mutlu bana. Komik ve mutlu zamanlar tadini cikar :) gececek insallah
0 oy
(3,854 puan) tarafından

Ben de eşimin kaç kere bacağını yakaladım bebek düşüyor diye:D

0 oy
(976 puan) tarafından
Bizim yatağımız  da çok yüksek yanımda yatırdığım zamanlar ben de aynı senin gibiydim yorgan battaniye yumuşak ne varsa koyuyordum düşerse de ona düşer diyordum sonra beşik sonra da yer yatağına aldım rahat ettim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 853 göst.
0 oy
4 cevap 214 göst.
16 Ocak 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 303 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,922 puan) tarafından soruldu

403,607 soru

12,092,407 cevap

36,385 kullanıcı

...