+1 oy
174 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,077 puan) tarafından
Başlığa yazmak istemedim, kuşbaşılı pide yapıcam akşama. Demin bir tarifte eti çiğden koydular, öyle pişer mi fırında yoksa önden ben biraz pişireyim mi? O zaman da kuru olur mu :/ 

3 Cevaplar

0 oy
(14,228 puan) tarafından
dışarıda yediğin pidelerde et çiğden konur. evde hiç denemedim 
(1,077 puan) tarafından
Ben de ilk defa deneyeceğim.  Onların fırınları güçlüdür şimdi, benim ki pişirir mi acaba
(14,228 puan) tarafından
küçük küçük doğranmışsa pişirir. zaten önceden ısıtılmış fırında pişirirsşn. et çabuk pişer
(1,077 puan) tarafından
O zaman daha kolay ya. Teşekkür ederim deneyeceğim
-Reklam-
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Ben her zaman çiğ koyarım ayarını çok hızlı pişecek şekilde yapma birde domates sosu koyarsan etle , pidenin ortasına çok güzel pişer kurumaz da 
(1,077 puan) tarafından
Birşey daha sorayım o zaman, kuyruk yağım falan yok etim de öyle çok yağlı değil. Olur mu yine de? Domates sosum var koyayım ondan da teşekkür ederim
(1,023 puan) tarafından
Ya ben hazır market etiyle de yaptım tabiki olsa daha lezzetli olur ama bir sorun olmaz bence olmadı domatesin içine biraz yağ karabiber pul biber koyarım sosu zenginleştirmek için yeterli bence
(1,077 puan) tarafından
Yaptım domatesi unutmuşum, eti de biraz fazla koymuşum ama evet market etiyle de güzel oluyormuş.
0 oy
(95 puan) tarafından
Ben cigden yapıyorum 
(1,077 puan) tarafından
İyi içim rahatladı teşekkür ederim herkes öyle yapıyormuş

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
4 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Kimolsam (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 296 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
16 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Hilal.24 (1,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
24 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu

413,751 soru

12,454,680 cevap

46,436 kullanıcı

Kategoriler

...