0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
merhaba oğlum 3bucuk yaşında 2aylikken sünnet oldu pipisi içine kaçmış bı şekilde duruyor nette araştırdım gömük penis olark geçiyor genelde zamanla düzelir mis ama tedirginim ben . çişini falan yaparken büyüyor elimle dokunduğumda falan büyüyor ama sonra içine kaçıyor böyle bi durumu yaşayan var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(7,639 puan) tarafından
Hiç duymadım geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Ana benim oğlumunda öyle sanırım ama ben pipisi küçük diyordum böyle bir şeyi ilk defa duydum 
(3,981 puan) tarafından
Yaaa bakayım bende bi :))
(2,764 puan) tarafından
Bizde de var gömülü penis biz ufak sanıyorduk doktor bize gösterdi bi bastırdı uzadı küçük değil gömülü dedi sünnet etti sonrada :)
(3,981 puan) tarafından
Sünnet oldu benim oğlum 8 aylıkken oldu şu an üç yaşında bende mi doktora götürsem bunun için acaba
(2,764 puan) tarafından
Sünnet ettirirken derlerdi gömülü penis diye canım. Ama için rahat etsin diye götür istersen en azından sorun varsa söyler
(3,981 puan) tarafından
Yok hiç söylemediler üç tane doktora göründü sünnet için hiç biri bir şey demedi ama dediğin gibi sorayım ben ya içim rahat eder en azından çok teşekkür ederim ☺️
0 oy
(469 puan) tarafından
Benim oğlumun da öyle eşim sürekli bu niye böyle diyip duruyor ama normal galiba 
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Erken yaş sünnette oluyor genelde bize doktor her bez değiştirmede yukarı çekin deriyi demişti çekmiştik düzeldi şuan öyle bir sıkıntı yok zamanla düzeliyor ama bazen yapışma durumu oluyor ona dikkat edin tekrar operasyon gerektirmesin
(2,764 puan) tarafından
Sünnete bağlı değil benim oğlumda da var acil sünnet oldu gömüklük var diye :) enfeksiyon riski oluyormuş gömülü olunca
(1,456 puan) tarafından
İstisnalar tabi ki olabilir ama gömük pipi nedenlerinin başında genellikle sünnet söz konusu olabiliyor ve biraz kilolu olması da bebeğin etken olabiliyor
0 oy
(3,932 puan) tarafından
Yapisiklik yoksa buyudukce kasiklar oturur ve duzelebilir diye biliyorum.
0 oy
(900 puan) tarafından
Aa benim yeğenimin de öyleydi küçükken şimdi bilmiyorum 
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Oğlum 6 aylık gömük penis sünnet ettirdik mecbur şuan tamamı içeride bastırınca filan çıkıyor geri kaçıyor ürolojiye bir sor ben biraz araştırdım da sanırım ufak bi kasa operasyonu ile düzeltiyorlarmış onu öyle demişlerdi. Kaynanamın demesine göre eşiminde ufakken öyleymiş büyüdükçe düzelmiş. Büyük ihtimalle bizim oğlanlarında düzelir.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 277 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Emine S (16,925 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 259 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Emine S (16,925 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 368 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 426 göst.