0 oy
488 göst.
Aile kategorisinde (726 puan) tarafından
Benimki dededen fakir :) 

18 Cevaplar

+1 oy
(6,383 puan) tarafından
İlk evlendiğimde kocamın dikili ağacı yoktu 2500 TL maaşı 25 30 bin borcu vardı hatta 6 yıllık evliyim durumumuz şuan çok iyi elhamdülillah birgün para lafı etmedi en önemli olan benim için ne aldın ne verdin demedi en yok zamanda bile 
-Reklam-
+1 oy
(7,639 puan) tarafından
Şükür   elhamdülillah  ahlâkı zengin bır eş buldum   
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Ne kadar zengin mesela
(726 puan) tarafından
Hayal gücüne bırak :)
(1,564 puan) tarafından
Valla canım hiç zengin koca arayışlarına girmedim:D sadece aşık olmak sevilmek istedim,o da oldu çok şükür fakir değiliz zengin de değiliz her halimize şükür❤️
0 oy
(8,946 puan) tarafından
Gönlü zengin olsun yeterrr
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Fakir değil ama ahım şahım zengin de değil mutluyuz huzurluyuz Elhamdülillah çok şükür ♥️
0 oy
(12,073 puan) tarafından

Kaynanamlar biraksaymis olabilirdik :D

(2,988 puan) tarafından
Ayni durumdayiz bizle ise baslayanalrin evi arabasi esyasi herseyler9 var aile diye diye eli bos gozumuz yas kaldi asilmaya gitse aileso kurus vermez
(12,073 puan) tarafından
Bizimde sukur ev araba birikmis var ama evlendikten sonra yaptiklarimiz. Esimle calisanlarin arsalari yatlari katlari var :)
(2,988 puan) tarafından
Haram zeh8r zkkm olsn hakkim diyotm
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Çok şükür hali vakti yerinde eşimin ama benim de yerinde ve ben babadan da şanslıyım. 
(4,146 puan) tarafından
Ayni seyleri tekrar yazmayayım benden + :))))
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Borcuyla dolu bir zenginlik içine düştüm.eksil eksik bitmez
0 oy
(838 puan) tarafından
Varlık ıcındeyım ama huzur yok keşke huzur olaydı para olmasaydı
(1,409 puan) tarafından
Aynen öyle
(838 puan) tarafından
Aynen vllhı, bacı
0 oy
(92 puan) tarafından

Şöyle kocaman mutfağı olan 4 +1 evde oturmayı isterdim benim.ve ailemin rahat.yasayabilecegi bir ev onun dışında  pek bişey istemezdim şükür Kendi yagimizda kavuruyoruz yetiyorda bize :)

0 oy
(4,084 puan) tarafından

7 göbekten fakir :D benim taraf dahil 

0 oy
(723 puan) tarafından
valla her imkan var ama esirgiyorlar ailecek
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Şükürler olsun durumumuz iyidir Rabb im kimseye muhtac etmesin ama zenginlik değil tabi. 

Çok zengin olalım istemem zaten 
0 oy
(687 puan) tarafından
 kendi haline çokda zengin olmayan ama fakirde olmayan biri askeri personel ama dışardakilere göree ultra zengin benim aileme göree sabancı eşimin ailesine göre vehbi koçla aynı zenginlikteymişiz gibi bi algıları var çookk sükür kaynatamdan bi mal varlığı yok yapsalar bişeyi 40 yıl başa kalkarlar yapmadıklarını kalktıkları gibi kendi ailemin hali vakti yerinde babama kalsa kuş sütünden kuru üzüme eksik etmeyecekten bizden ama annem de kız çıktı el oldu algısı olduğu için oekde bişey görmüyoz
0 oy
(50,804 puan) tarafından
cebi değilde gönlü zengin şükür 
0 oy
(1,275 puan) tarafından
Sıfırdan başladık diyim sen anla canım. 4 yıldır evliyiz 250 bin liralık arabamız vardı. Şu zamana kadar arabasız gezmedik ama kiradayız. Arabayı sattık yerine altın aldık. Belki arabayı yükseltebiliriz. İkinci bebemiz yolda çok şükür yiyip içip keyfimize bakıyoruz ama eşim çok çalışıyor. Eşimin ailesi düğünde takılan altınları vermediler üstüne üstlük bileziklerimi götürdüler. Size ev bark yapcaz diyip bi daire aldilar şimdi de biz içine gircez diyorlar.. 
0 oy
(2,049 puan) tarafından

Zengin değil ama fakirde değil gönlü çokça zengin elhamdülillah 

Onun yerine ben zenginim o beni buldu sjdjshs
0 oy
(8,412 puan) tarafından
Kuru ekmek yerim külübede bile kalırım onla zengin fakıl önemli digil mutlu olalım yeter 

İlgili sorular

+2 oy
63 cevap 912 göst.
0 oy
8 cevap 499 göst.
10 Haziran 2020 Aile kategorisinde Demet90 (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
19 Kasım 2024 Aile kategorisinde Zeynepjdjdjd (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 395 göst.
19 Kasım 2024 Aile kategorisinde Zeynepjdjdjd (61 puan) tarafından soruldu