Kızlar yeni doğum yaptım 2 yıl olmadı evleneli 4 oldu bbebegim nerdeyse doğum yaptım yapalı kocam benden köşe bucak. Kaçıyordu hamile kalmani istemiyorum falan filan diyordu tuvalete telefonla gider oldu yarım saat çıkmaz oldu tüm sohbetleri arkadaşlarıyla olan siliyor gormiyim diye para falan konuşuyorlardı dedim .uyuyakaldı bı göz atın dedim arkadaş grubunda paylaşmış o sürekli bı yere gidiyor kızlar çok güzeldi gözleri çok güzeldi gittim nuumarasini istedim vermedi arkadaşlarından biri yazmış 3.yu bulacaksın sonunda biz bı tane bulamadık eşimin ikinci evliliği kuzeni de yazmış insanın her gittiği yerde senin gibi bı sevgilisi olacak rehberine. Baktım bir sürü saçma numara kaydetmiş ben napim kiZlar ben napim kariyerimi zirvede birrakip evlendim kpssye bile girmeme izin vermedi ben yok muyum sana bakarım dedi hep ya ben kafayı yiyecem evet kilo aldım evet göğüslerim sarktı evet eskisi gibi bakımlı olamıyorum ama bunu haketmiyorum hiç kimse haketmiyor beni istediklerinde beğenmemiştim bile belkji gözü dışarda olmaz kıymetimi bilir diye evlendim dustugum hale bak kızlar akıl verin ben artık içimden sarılmak bile gelmez ona ben de açıyorum yazık ddiyorum dağda taşta gece gündüz çalışıyor eşim 9da uyanmaz 6da erkenden kalkıp gidiyor mesai 9da başlıyor guyya yol uzak. Ondan artık öyle olmaddigini biliyorum nolur kiZlar napicam;((((