0 oy
748 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızlar yeni doğum yaptım 2 yıl olmadı evleneli 4 oldu bbebegim nerdeyse doğum yaptım yapalı kocam benden köşe bucak. Kaçıyordu hamile kalmani istemiyorum falan filan diyordu tuvalete telefonla gider oldu yarım saat çıkmaz oldu tüm sohbetleri arkadaşlarıyla olan siliyor gormiyim diye para falan konuşuyorlardı dedim .uyuyakaldı bı göz atın dedim arkadaş grubunda paylaşmış o sürekli bı yere gidiyor kızlar çok güzeldi gözleri çok güzeldi gittim nuumarasini istedim vermedi arkadaşlarından biri yazmış 3.yu bulacaksın sonunda biz bı tane bulamadık eşimin ikinci evliliği kuzeni de yazmış insanın her gittiği yerde senin gibi bı sevgilisi olacak rehberine. Baktım bir sürü saçma numara kaydetmiş ben napim kiZlar ben napim kariyerimi zirvede birrakip evlendim kpssye bile girmeme izin vermedi ben yok muyum sana bakarım dedi hep ya ben kafayı yiyecem evet kilo aldım evet göğüslerim sarktı evet eskisi gibi bakımlı olamıyorum ama bunu haketmiyorum hiç kimse haketmiyor beni istediklerinde beğenmemiştim bile belkji gözü dışarda olmaz kıymetimi bilir diye evlendim dustugum hale bak kızlar akıl verin ben artık içimden sarılmak bile gelmez ona ben de açıyorum yazık ddiyorum dağda taşta gece gündüz çalışıyor eşim 9da uyanmaz 6da erkenden kalkıp gidiyor mesai 9da başlıyor guyya yol uzak. Ondan artık öyle olmaddigini biliyorum nolur kiZlar napicam;((((

13 Cevaplar

+5 oy
(5,599 puan) tarafından
Boşanacaksanız delil toplayın yok boşanmayacaksanız yatacaksın kulağının üzerine görmezden geleceksiniz. Bu adamlar lafla ceza ile akıllanmazlar ancak yaşlanacak öyle akıllanır bu tipler. 
(15 puan) tarafından
Doğru şu an bosansam bile perişan olacağım ailemin zaten durumu yok guçlenmem lazım şimdiye kadar ise gitmem. Diyorddum maddiyat konusunda ayakta durabildiğimi farkedene kadar beklemeliyim bence burası Urfa evde bbebekle oturunca dul olunca. İhtiyarlara verirler kafamı toplayıp düşünmem olan kurmam lazım ama şu an hiç bişey düşünemiyorum ben
(5,599 puan) tarafından
Coğrafya malesef kaderimiz oluyor. O zaman sakinleş kendi gelecek hazırla sonra tepikle o şerefsizi
(15 puan) tarafından
Nasıl sakinlesicem kafayı sıyırmak üzereyim sabah uyandiginda nasıl bişey yokmuş gibi davranacak yalan söylemeyi de beceremem tüyo veri.n akıl verin kizlar
(5,599 puan) tarafından
Her insanın sakinleşme mekanizması farklıdır. O nedenle siz yarınlar için sakin kalıp geleceğinizi inşa edeceksiniz bunu söyleyebilirim sadece. Şunu unutmayın eşinizden adam koca ve baba olmaz bunu iyi bilin ki ufacık bir jestte yumuşayıp hayatınızı mahvetmeyin.
(6,250 puan) tarafından
ben sana bakarim dedi de sende inandin mi allasen. kpss girip atanma durumun vardir da ne diye elalemin adaminin lafini dinledin ah ber. yani dedigi gibi bisanacaksan delil topla yok bisanmicam diyorsan da ya bilmemezlikten gelecekain hersey cigeindan cikacak. yada say sov yakalandigini anlasin belki daha dikkatli olur en azindan karaina cikmaz konusmalari falan gormez bilmezsin yaptiklarini
-Reklam-
+2 oy
(3,089 puan) tarafından
Boşan yada Boşanma ama sana şunu diyeyim sakin kalma hesabını sor kendine dert edeceğine onada dert olsun ay hiç sevmiyorum soyle sessiz kal delil topla denmesini neden telil toplasın hersey ortada zaten adam aldatıyor kadında gözleriyle görüyor neyi kime ispatliyacak elalemden banane bana yapılan yanlışa bakarım elalem sus otur bosver der ben asla sessiz kalmam ki zaten zamanindada sessiz kalmadım boşandım kendi bokunda boğulsun banane dedim
+1 oy
(7,630 puan) tarafından
 Valla  kendine güven o sana nasıl rol yapıyorsa  sende yap  ilk önce kkp hazırlanan  sınava gır kazan   işini   kap    mesleği elıne aldığın gibi  terk et 
(15 puan) tarafından
İyi rol yapıyormuş evet kendimi s*****gibi hissediyorum 24 yaşındaydım atanacaktim çok iyi ders çalışıyordum evlendim hamile kaldım calisamadim sonra o kiitaplarimi yaktı keşke aranmadan evlenmeseydim enn azindan bosandiginnda kimseye ihtiyacım olmuyor babam çok istedi evlendikten sonra da kaç kere bırak gel dedi ama çok geç olmuştu karnimdakine acidim
(7,630 puan) tarafından
Asla gec değil yeniden  dene yaşın da küçük
0 oy
tarafından
Kız nasıl sakin kalıyorsun. Ağzına tükür yeridir. Ailen arkandaysa boşan kurtul 
(15 puan) tarafından
Ailem arkamda olur mu bilmiyorum bebeğim var gitsem bile beni geri gönderirler kalbim duracak. Çok uzgunum ama desem arkadaslara şaka yaptım der bı şekilde yakalamam lazım of ya sırf bu yüzden ebvlenmek istemedim başıma geldi
tarafından
Çok üzüldüm canım rabbim yardımcın olsun
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bu hayatı cekmek zorunda değilsin canim.yol yakınken ömrünü heba edip çürütme.
(15 puan) tarafından
Zaman lazım delil lazım para lazım güç lazım bunları kazanmam lazım eşimi de seviyorum çok neden böyle oldu ya
(2,310 puan) tarafından
Böyle bir eşi hala seviyor musun canım?
(2,546 puan) tarafından
Berna iç sesime telaffuz oldun
(15 puan) tarafından
En büyük kazıklar en sevdiklerinden gelirmiş kabullenmesi zor olacak
0 oy
(935 puan) tarafından
bitmis bi evlilik icin uzulmeye degmez 
0 oy
(12,920 puan) tarafından
Ilk esinden neden ayrilmis merskettim
(2,065 puan) tarafından
Bende merak ettim
Belki aynı gerekçe
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Boşanmayacaksan kurcalama he eğer boşanacam diyorsan da iyice sessiz sessiz sağlam deliller topla. Sonra git dava aç gerekirse telefonu takibe aldır nerede ne yapıyor falan diye 
0 oy
(2,921 puan) tarafından
Ne sakin kalorom ne sessiz, burnundan fitil fitil getiririm. Al cocugunu ailenin yanina git bir süre. Ailesinide arar rezil ederdim.
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Okay sessiz kalacaksn ama bi daha sana dokunmasini nasil kabulleneceksn bilmiyomus gibi yaparsan senden beklentisi olacak ona ne kadar tahammul edeceksn
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Rabb'im yardımcın olsun eşinizle hiç konuştunuz mu durmu neden böyle yapıyor zor süreç tabi bazı yerlerde halen öyle bakılıyor boşaninca  yaşlıya veriler muhabbeti bizm orlarda öyleydi bı ara hata çok eskiden genç kızları bile yaşilara veriyorlardı ama şimdiki nesil öyle degil herkes bı kafa dengi buluyor ama kuzenim boşandı 1 kızı vardı kız babasında tabibi kocası çete gibi birsyedi her pislik varmış yani bide tandikti yani neyse kız bu sene evelndi eşi genç oda boşanmış  yaştler hemen hemen yani çevremde kaç tandik hep genç yasitakriyla evlendi tekrar onalrinda cocukalrı vardı ama yasilya verilmedi kendi istekleriyle 
(15 puan) tarafından
Zaman kötü bacım daha dün bı bebeğe üvey baba tecavüz etti boşansam evlenmem zaten ama aile baskısından kurtulmak sanıyorum.bu sabah ona hiç temas etmek istemedim bile hiç bişey olmamış gibi güle oynaya gitti ama ne kadar zoruma gidiyor benim anlatamam
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Hiç utanmiyor da ikinci evlilik yapmış, daha başka arayış içinde hiç çekinme kalk silkelen onuda ana doğurdu senide kendini ezdirme o kimmiski bosverrr
(15 puan) tarafından
Öyle keşke akraba olmasaydı yabancı olsaydı boşanması daha kolay olurdu akraba olunca boşanma da mesele o yüzden tek çarem atanmaktan başka yok bütün gece uyuyamadım çok mutsuzum
(1,449 puan) tarafından
Akraba doysun o nie sana bunu yapıyor Allah aşkına bosver kendin için yaşa milet için değil...
0 oy
(957 puan) tarafından
Boşanacaksin bacım bu tür adamlarla ömür gecmez her ona baktığında gorduklerin aklına gelecek sen evlenmeden önce eskiden neden ayrılmış hiç sorup.soruşturmadin mi illaki boşuna ayrılmıyor kimse hele çoğunluk suç erkek milletinde oluyor rabbim ıslah etsin gözleri doymuyor böyle kişiler bir kişiyle yetinmiyorsa neyine evleniyorlar anlamıyorum anaları baş edemiyor salıyor baskalarinin başına herhalde 
(15 puan) tarafından
Güya tüm suç kizdaymis gecinememisler erken evlenmiş 18inde kimse der mi kusur bende

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 408 göst.
7 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 281 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Esraalya (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 343 göst.
23 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
53 cevap 2,933 göst.