0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (2,436 puan) tarafından
4. Günümüz bugün ilk gün neyse de diğer bütün günler öğretmeni şikayet etmeye başladı 

İşte, arkadaşlarını itekliyor vuruyor biz aktivite yaparken alıp başını gidiyor oyuncak kısmına gel buraya otur dediğimde duymamış gibi yapıyor falan demiş eşime evde kural koyun falan demiş 

Benim şansıma bu benim oğlan binanın tek küçüğü 4 katta da kimse kızmaz istediği gibi iner çıkar gezer kırsa vursa kimse kızmaz şimdi de çocuk zorlanıyor hergun de bi güzel kalkıyor sevmese gitmicem diye ağlar biliyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum ya 

7 Cevaplar

0 oy
(13,080 puan) tarafından
Yani canim.vursa kirsa kimse kizmaz diyosun. Sendemi kizmiyosun hic
(2,436 puan) tarafından
Ben kızıyorum bana sen kötü annesin sevmiyorum seni diyor genellikle
(13,080 puan) tarafından
Kim var binada aile binasimi
(2,436 puan) tarafından
Herkes kayın elti görümce kaynana
(13,080 puan) tarafından
Anladim canim bence binadakilere karsida tavrini net sekilde koy. Ogretmen boyle dedi de. Gerekirse gonderme. Insallah alisir okulunada
(2,436 puan) tarafından
İnşallah cnm :(
-Reklam-
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Canm sana yardımcı olmak isterim fakat öğretmeni de sınıf kalabalık galiba 4 ünde ilgiyi çekmiş bizim sübyan okulunda bir öğrenci ye kanaat verebilmek için en az on gün gözlem yapın denir uyum demek sadece bu söyledikleri değil kurallar ilk hafta belirlenemez şole söyleyim birbirine tabi itip kakma canı istediği şeyi yapma yada canın istediğini yapmama durumu çok normal bu çocuğa baskı yapamazsin ki ayrı hele hiç tutamazsın ne bekliyor bi düdük etkinlik başladı bi düdük oyuncak saatimi seni ve çocuğu üzmek ten başka bir şey değil senin şuan yapman gereken evdeki oyuncakları topla canm sen boya kitap defter ne varsa okuldan gelince 15 dk oyun saati 15 dk resim kitap sonra aaa yemek saati uyku saati önce bunu kavrat ne acelesi var acaba kural koyma daha ne bu sana uymasını sağla ilgisini dağıt 
(2,436 puan) tarafından
Bilmiyorum öğretmen hemen başladı çocuğunuz demeye oğlumda üzülüyor biliyorum ilk gün çocuk zıplaya hoplaya çıktı artık mutsuz oyle yürüyor konuşmuyor bile :(
(1,266 puan) tarafından
Sen dediklerimi uygula
(14,927 puan) tarafından
aynen dogru soyluyorsunuz evdeki oyuncaklarini toplasin yani kisaca sorumluluk vermek islere dahil etmek biraz daha iyi olur
0 oy
(20,690 puan) tarafından
Baştan kurallarla yetiştirmenin önemi baya büyük benim oğlan hemen giriyo çantasını koyar dolaba çok seviyo sınıfını bi zorluk çıkarmadı
0 oy
(261 puan) tarafından
Evde de kural koymalisin canım sürekli konuş o evdeyken.  Herseyin yeri ayrı koşmanın zamanı ayrı ziplamanin zamanı ayrı ders yapmanın oturmanın zamanı ayrı bunlar için hep zaman dilimleriniz olsun. Ben de oğlumu 4 yaşında anaokuluna vermeye başladım. Tek cocuk tek torun her ne kadar kuralsız büyütmesem de aileler simartiyodu ama sürekli konuşarak kısa sürede çözdük.  Öğretmene yardımcı olman lazım.  Öğretmenle iş birliği içinde olman lazım 
(2,436 puan) tarafından
Evde nasildin peki özellikle eşinin ailesi ile birlikte olunca oğluna nasil davrandın evde neler yaptınız nelere dikkat ettin ben alt üst oturuyorum evde çocuğa kızsam görümce olacak varlık halammmmmm gel gel buraya dedi ben kötü anne oldum o iyi hala hala öyle ya çocuğum küçük anlamıyor ben onun iyiliği için çaba gösteriyorum ama o eşimin ailesini seviyor çünkü her konuda serbest kimse itiraz etmiyor o yüzden bende saldım çocuğu eşimle sürekli tartışıyoruz bunlar yüzünden
(261 puan) tarafından
Benim kendi ailemde esimin ailesi de bana karşı gelecek insanlar değiller anne ne derse o olur bizde. O konuda zorluk yaşamadım illa da yok diyorsam zorla yapmazlar. Ama genel olarak simartiliyor yani biz de çok simartiyoduk. Sınırlar çok önemli konuşmasından oynamasına kadar.  Aslında bunu yapmayarak ya da her istedgni yaparak çocuğumuza kötülük yapmış oluyoruz.  Çizgi film izlediği saatt belli olacak uyuduğu saat belli olacak uyandığı saat belli olacak yemekler önüne ne konuyosq yenmek zorunda en az 4 5 kasik bu gibi şeyler yani. Sınıfın içinde öğretmen ders anlatırken kalkıp koşamaz. Ama bu arada iyi davranışları da ödüllendirmek gerekiyor başlarda özellikle teşvik etmek amaçlı.  Örnek bugün öğretmeninle konusucam seni alırken eğer uslu durduğunu öğretmenini dinlediğini söylerse sana dondurma ismarlayacagm.  Zaten o tüm gün dondurma hayaliyle bekliyor olacak. Ama öğretmen şikayet ederse de dondurma iptal olacak ağlasa da degismeyecek.  Bu sadece en baştaki süreç her istedgni de karşılıklı yapmayacaksin sadece başlarda alışana kadar ödül sistemi deniyor buna
0 oy
(316 puan) tarafından
Daha ilk hafta çok çok normal ama bunun için de sizin çaba farzetmeniz.gerek tabi.. öğretmenin dediği gibi evde.kural olmalı..okulda aynı kurallarin olduğunu öğrenmeli..öğretmenle iş birliği yaparsaniz daha iyi sonuç elde edersiniz..zaman verin hemen uyun saglamasini beklemeyin bazı çocuklar için özelikle özgür ve kural bilmeyen için okul zor uyum sağlarlar 
(2,436 puan) tarafından
Hakkımız da hayırlısı bakalım cnm inşallah
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Öğretmen haklı. Bugün bu okula da gitse, yarın başka okula da gitse bütün öğretmenler sana aynı şeyi söyleyecek. Çünkü işin normali bu. Kimse senin çocuğunun kendi çocuğuna vurmasını kabul etmez, hiçbir öğretmen senin çocuğunun kafasına göre gezmesini de kabul etmez. Bizde kimse kızmaz öyle böyle dersen de yine hiçbir okul istemez ve kabul etmez, al o zaman evde sen bak ve kızma derler. Çocuğuna kural koyman lazım. Çocuklara terbiye anneyle başlar. Toplum da ve başka çocuklara karşı nerede ne yapması gerektiğini bilmesi lazım. Çünkü bu gerçek ki kimse annesi babası gibi bir çocuğun nazını çekmez. Hayat şartları bunu gerektiriyor 
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Kiz dur bismillah 4 gunde nssil karar vermisler uyumsaglamadigima gecsin aradan 10 15 gun bakalim bu ogretmenlerde
(2,436 puan) tarafından
Valla 3 gündür öğretmen o kadar şikayet etti ki bilmiyorum ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 212 göst.
0 oy
5 cevap 122 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde 175766 (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,553 puan) tarafından soruldu
0 oy