+2 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
Ben yeniden yeni bir seruvenle geldimmmmm 2020 de doğum yaptım ve bugün yeniden tüp bebek yoluna koyulduk önümüzde uzun bir yol var bakalım Rabbim hayra çıkarsın dua bekliyorum çünkü bu defa yalnızım kimseye bahsetmedim demicemde o soru stresine girmemek için nasıl gececk merakla bekliyorum sizinle paylaşmak istedim o kadar sevgiyle kalın güzel anneler ve adayları 

4 Cevaplar

0 oy
(4,500 puan) tarafından
Ben de kimseye dememistim. Cunku hevesle bile sorsalar o bana stres olurdu kendimi biliyorum. Guzel sonuçlar alirsiniz inşallah canim. Rabbim gonlune gore versin
(356 puan) tarafından
Amin amin arkadaşım inşallah hakkımızda varsa rabbim nasip ettiyse gelir zaten bakalım zaman ne gksterecek
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından

Bizde oyle kuzum 2020de bi kizim oldu ilk transfer tutmadi 2.oldu kizim var cok sukur.simdi dondurulms embriyo transferi edicez ilac kullandim 5 aydir adet gormuyordum simdi yasmine basldik onumuzdeki ay sanirim transfer edilcek ins.Allah isteyen herkese versin seninde gonlune gore versin :)

0 oy
(268 puan) tarafından
Rabbim nasip etsin bizlere inşallah 5 yıldır bekliyorum bir ümitle güzel haberlerini alırız inşallah kendini üzme herşey olacağına varır stres herşeyin düşmanı ne olursa olsun takma kafana rabbim kucağını kucağımızı boş bırakmasın inşallah 
0 oy
(356 puan) tarafından
Hesabımı kaybettim postu açtıktan sonra bulamadım ama şuan çok mutluyum tekrar aranıza geldim var hamileyimmmmmmm :))) tüp bebek sonucum pozitif 
tarafından
Hayırlı olsun bacim
(3,293 puan) tarafından
Hadi maşallah sağlıkla kucağına al :)
(356 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ;)
(356 puan) tarafından
Amin amin inşallah canimmm

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 64 göst.
+1 oy